Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 kanallı mini helikopterler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Ardeth said:

herif zeplin yaptı lan daha ne yapsın sizi mutlu etmek için

kim zeplin yaptı, ne zaman yaptı, chem. mi yaptı?

evet mini zeplin yaptı oldu bi kaç sene
Mesaj tarihi:
helikopter olayı çok zevkli de bu 100-200 e alınanlar dışarıda uçurmaya filan pek elverişli değil. Dışarıda uçurmak istiyorsanız bayaa para bayılmak lazım.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sanırım ben de alıcam şu oyuncaklardan. Başlangıç için sky challenger falan mı alsam eğlencelik yoksa daha fazla bi para harcayıp biraz daha iyi modellere mi yönelsem acep?
Mesaj tarihi:
bu tarz şeyler satan bir tanıdık bulup bi tane kapattım 100 liraya

henuz ucurmadım adam gibi.bi kaç defa öyle havalandırdım bi tur attırdım.

kırmamak için dikkat ettiğimden uçurmayı çözmek bikaç saatimi aldı.
Mesaj tarihi:

hepsiburada da bakmıstım orda 150 falandı.sonra bakındım biraz arkadaşımın kuzeni böyle şeylerle ilgileniomus beni karşıda bi yere götürdü ordan 100 liraya aldım

Mesaj tarihi:
heh ben de bu alete bakıyordum. 6 kanallı falan deniliyor ancak 3 kanallı da kullanılabiliyormuş galiba? Dışarıda uçurmayı denedin mi hiç? Gerçi yeni aldıysan biraz erken soruyorum heralde :)

edit: bir de yedek parça mevzusu önemli. Çabuk kırılabilecek aletler bunlar sonuçta, mjx in de internette pek bulamadım uygun yedek parça satan yerlerini
Mesaj tarihi:
yok abi oldu baya

yedek parçaları zor bulunuyormuş o yuzden fazla zorlamıyorum.ztn 8 dakka falan gidiyor sarjı.

ama eglenceli.bi tane simulasyon patlattım nette araştırıp

turkhavakurumu 50 liraya simulasyon kumandası satıyor.pcden simulasyonla alıştırma yapıyorm.ilerde daha iyi bi helicopter alıcam baya hobi edindim :)

thk yedek parça falanda satıyor ama tabi her helicopterle uyumlumudur bilemicem

evet bi normak mod bide pro mod var
Mesaj tarihi:
Yedek parça sakat abi. Kesin düşecek yani bu alet, düştükten sonra tamir etmesi de gerekecek, hem tamir etmesi falan da zevkli olur yenisini almaktansa :D

Kararsızım ben şu an sky challenger mı lama v4 mü alsam diye. Sky challenger alsam arkadaşlarla oynarık hem ama lama da tam dışarı çıkıp uçurmalık sakin havada :/
Mesaj tarihi:
lama biraz daha büyük.evde ucurmak için.

valla o yuzden metal aldım ztn.kanatlarıda bükülür plastik oldugndan birşey olmuyor.alt taraflarda metal ztn.cok ağır bir darbe almadıkca birşey olmaz.

ben ilk zamanlar yatagın ustu civarinda ucuruodum düşerse oraya düşsün diye

arada tabi yataktan düştüğü oldu falan :)
Mesaj tarihi:
@Red Birçok lama kullanıcısı metal taktırıp pişman olduklarını söylüyorlar.

Yedek parça konusunda
www.rc711.com
www.dealextreme.com

sitelerini tavsiye edebilirim buralardan alışveriş yaptım bir sorun olmadı.Türkiyeden daha ucuza getiriliyor tabi bekliyemem o kadar süre derseniz hobi dükkanlarında kanat büyüklüğünüzü söylemeniz yeterli yedek parça alabilmek için.
Mesaj tarihi:
Geniş bir yerde uçurmayı öğrenmek için X şeklinde ip ile helikopteri bağlayabilirsiniz. Yani helikopter ortada durcak, karenin dört köşesine ip ile bağlı olcak. Böylece hem istediğinizden fazla yükselmesini önlersiniz, hem de sağa sola fazla gitmesini. İp dediğim pamuk ipi falan değil tabi, biraz sağlam bir şey olsun. Hatta imkanınız varsa plastik çubukla daha iyi olur ama o zaman dönmeyi sağlamak için biraz parça eklemeniz gerekecek. İpin helikoptere dolanma derdi var çok uzun yaparsanız, o yüzden max. 30-60 derecelik dönüşlere izin verecek şekilde bağlayın. (X şeklinde plastik çıtalardan bir platformu helikopterin altına takıp onu da iplerle yere bağlarsanız daha rahat olur sanırım)
  • Yeni Oluştur...