dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: /pes keşke zaman makinası olsaymış bak o süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ençentmınt andırdısiğ dens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 zaman makinasına gerek yok türk ekonomi tarihi okuyun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben zaman makinesini tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ya o yok elimizde.. kitap var yazılı çizili belge var konjonktür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 konsensüs ve jakoben de var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 onlar yok.. ama haftaya getirtiriz istersen.. sariim mi konjonktür? torpilli yaşparım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 izmir usulü olsun bol acılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yakışır abeme evet "abem" ege şivesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 eline sağlık çiğdemboyozçiğdemboyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu kadar ciddi topic açıp da bütün konu dışı eşrafını trolleyen başkası olmadığına göre, topiği açan arkadaşa soruyorum: alexi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 domatdomatdomatdomat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Demokrasinin yıldızları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 özalın yatacak yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Aziz Nesin çok güzel konuşmuş zamanında ama az söylemiş daha fazlası var milletimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 özal olmasa bu satırları yazamazdık buraya isgaldeki hali sakin unutma, özala dil uzatma sebepsiz. sen internete yine girerdin amma, ipn ne bilemezdin eehehehhee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hiç komik olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ahahahaha bu nasıl bir ülkedir ya :D Biri siyah diyorsa öbürü bembeyaz diyor, biri beyaz diyince öbürü simsiyah diyor :D Yok fikir ayrılıkları hep olurda bu kadar algı farkı garip :)Yani kimse yakın değil ya tamamen aynı fikirde bir kısım insan diğer kısım insanda öyle. Bu iki kısımda birbirinden tamamen zıt :) Özal'ı bilmiyorum 17 sene önce anaokuluna gidiyordum sanırım. Nasıl biriydi vs bilemem. Ama bu kadar uçuk muydu yahu şüpheliyim. Ya müthiş yada rezil. Bu ülkede herkes ya müthiş ya rezil ben bişey anlamadım bu işten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 17sene önce kaset vardı işte o müthişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bence rezildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trias said: DeaN said: Trias said: Özal ve ailesi hatalar yapmıştır muhakkak, ama ülkeye kazandırdıkları yanında hiçbirşeydir. Özal kötüdür mahvedmişdir diyenler Özal öncesini bilmeyenlerdir. Yuh... Peki Özal öncesi derken ? cebinde 1 dolar bile taşısan suçtu, hergün bir kitap toplatılır, yazan hapse atılırdı, bir laf çıkardı, yağ tüp benzin almak için saatlerce kuyruk beklerdin ülkede otoban kelimesinin anlamı geliş gidiş yoldu, annaneni telefon ile aramak için sabahleyin kayıt yaptırır akşama konuşurdun. baban yurtdışından çikolata getirdiğinde okulda en havalı sen olurdun. hergün (abartmıyorum) 2-3 saat elektrik kesilirdi (ankara merkez) elektriği bulgaristan'dan satın alırdık. belediye bir su borusunu 1 yıldan önce döşeyemezdi. yurtdışına tatile gitmek diye bir kavram yoktu. tv de sanatçıdan çok asker çıkardı. 10 kasımda herkes üzüntülü, ilkokul çocukları göz yaşlı olurdu. uydu, diyince halk , "evet bu elbise bana uydu" derdi. Uydu gibi bir cihazın olduğunu bilmezdi. binlerce köy asfalt görmemişti. eğitim çok zayıftı, anadolu lisesi yoktu. turist yok gibi birşeydi. belki daha yazılabilir. dört dörtlük birisi kesinlikle değildi, ama ülkeye yaptıkları unutulmamalıdır. Vay be, paticikte uzun süredir kimse trollük harici saçmalamıyordu. Lan troll mü yoksa bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o senin hakkında yorum bile yapmaya gerek bile görmedi. işte ondan süper zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşını özalla yapacağımız kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 5.sini sazla, sözle yapacağız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 özal is overrated. semranım, bi kaset koy da neşemizi bulalım'dan öteye geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar