Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star wars: Jedi Academy Serveri Hazırlığı !


Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Yıllar önce bir çoğumuz henüz çocukken tanıştık ışın kılıçlı duellerle force kullanmalarla.Bugünlere uzanan arkadaşlarlıklara sahip olduk hala anlattığımız anılarla doldu geçmişlerimiz.İçimde ukte kalan şeylerden biri de sanane serverlarından ve kısmen Avatürk'ten sonra bir türlü bilinen jedi academy sever topluluğunun tam olarak bi araya gelememesi olmuştu ve bunda serverları host etmeye çalışan yerlerin sürekliliğini koruyamamasının büyük etkisini hissetmiştik.Hala oynarken heyecanlandığım bir oyun olan Jedi Knight:Jedi Academy'nin eski kitlesini eski tatlı rekabetlerini eski seslerini,eski anılarını tekrar ayağa kaldırmak amacıyla bir hamle yapacağım.Bir çok eski arkadaşımın burda paticikde bulunduğunu bildiğim için buradan sizle paylaşmak istedim.Planıma gelince;

Ben de bir çoğunuz gibi büyüdüm,hakikaten çocukken oynadıgımız bir oyundu jedi.Şimdi 25 yaşındayım ve It uzmanlığı yapıyorum yani sektörüm serverler ve bilişim teknolojileri üzerine.Geçmiş yıllarda yaptığım server adminlikleri ve oyun kodlamaları tecrübelerimden yararlanarak Jedi academy sunucularını bizzat kendim host edip hizmete açmak üzere çalışacağım.Bu arada her türlü öneri ve isteği de karşılamaya çalışacağım.Aklımda sananedeki jedi outcast zamanlarındaki istatistikler olsun oyun ici ayarlanıcak guc dengeleri olsn vs. bir çok plan proje var.


Bu planladıklarım bir anda aklıma gelen şeyler değil emin olabilirsiniz.Beni eski oyun geçmişimi tanıyanlar böyle konularda bazen gereğinden de disiplinli olduğumu,çok düzenli ve yürütülebilir şekilde işleri idame etmeye çalıştığımı bilirler.Şu anda tek istediğim eski dostlarımın ve oyunu paylaştığımız eski dostlarımızın manevi desteklerini benden eksik etmemeleri.Önümüzdeki dönemde bütün projelerimi hayata geçirmeyi hedefliyorum.


Sevgilerle

SlasHeR (Ténchu),



Ps:Moderatör arkadaşlar konu kısmında bir hata veya içerikte kullanmamam gereken bir kısım olduysa affola.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tenchu'yu çok iyi hatırlıyorum, iyi oyuncular barındıran bir clan idi. jedi knight serisini halen ve halen oynuyorum, hatta şu aralar günde 2 - 3 saat oynuyorum aşağı yukarı. tabi 3 - 4 yıldır hep yabancı serverlarda takılıyorum, çoook uzun süredir bir türk oyuncu ile karşılaşmışlığım yok. jvs adında bir clandayım şu an da, baya eğlenceli ve yetenekli adamlar var.

elimden geldiğince yardım etmek isterim bir star wars geek olarak. iyi çalışmalar. ( bu arada wildcat clanındaydım ben 7 sene önce falan, tenchu o zamanlar vardı diye hatırlıyorum ? blaze falan vardı, sizin clanda mıydı acaba ? nickim o zamanlar karaduldu sanırsam ( sdfsdfsad çocuktuk napalım ) hatırlıyor gibiyim seni de bir yerlerden )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En önemli desteğiniz bu hazırlığı bütün eski jedi academy oynayan arkadaşlarınıza duyurmanız olacaktır.Farklı illerde farklı ortamlarda olan koptuğumuz çok arkadaşımız var görebildiğiniz iletişim haline gecebileceginiz herkesi bilgilendiriniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

212.175.124.20:21000 JKA Sunucusu şuan açık durumda.

Avaturk zamanından beri oynarım JA yı, hatta bir kaç sene önce uzun süreli türk ortamlarında da bulundum ama JK2 gibi daha dengeli bir oyun varken bunu oynamak saçma. JA ortamında türkler çoğunluk olduğu için bu sunucuyu açtım. Sunucu üzerinde genellikle tercih edilen JA+ modu yüklü. İsteğe göre değiştirebilirim veya JK2 sunucusu açabilirim. Fakat JK2 nin kitlesi çok azaldı. Yabancı 1-2 sunucu dışında oyuncu çokluğu yok ama genede oynayıp eğlenebiliyorum. JK2 snn inc dönemi nickim -w-anakin di.

Şuanki JKA ortamından bahsetmem gerekirse, bizim eski JK2 dönemlerine hiç benzemiyor. Küfür ve lame çoğunlukta. SNN döneminde de olurdu bu olaylarda bu ortamda çok abartıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...