Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsimler tersten yazılınca en güzel nick..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 22 Ağustos 2004 04:26 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 22 Ağustos 2004 04:03 tarihinde demiş ki:
benim Rose kısmı iyi baya :)
Eros oluyo çünkü ;)
esor, eros mu oluyor?

lol yok ben karıştırmışım
tersten okunması değildi o, anagramıydı ;)
yani kelimeyi oluşturan harfleri yer değiştirirsekti...

bu durumda benimki de boktan bişe oluyo[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
chrisvassel, 22 Ağustos 2004 04:28 tarihinde demiş ki:
said:
said:
Eros oluyo çünkü ;)
esor, eros mu oluyor?

(bkz:
uykusuzluk ve getirdikleri)

uykusuzlukla alakası yok :)
gayet uykum yoktu aslında ama kıçımdan anlamışım tersten okuma yerine bilinçaltımda kelimenin anagramı gelmiş aklıma :)

bu arada asıl o tür türetme yapsanız daha iyi şeyler çıkabilir, ama harflerden kullanmadığınız olmayacak, ekleme de olmayacak

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ağustos 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kermit - timrek
bu ne be !

gökalp - plakög

bu da nedir ?[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • Admin
Mesaj tarihi:
KcimanyD

arada kullanırım zaten mesela geçenlerde lineage2 nin beta ver da oynarken kullandıydım dark elf olunca

birde eskiden oyndıgım yabancı bi uo serverında boyle bi moda vardı
bi guild komple pk idi sonra tekrar char açtılar ve o charların isimleride asıl pk charların nickleri tersten yazarak seçip mavi guildi yaptılardı
tam anlamı ile zıt rpleri vardı fln ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
benim adım mert - trem oluyo utanmasa tren olucak euheh[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
en azından futbol özentisi valeron diil nacruğu ;)[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 22 Ağustos 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
said:
Llama, 22 Ağustos 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
llama - amall

amalle oluyo mu :P

olursa uğurcan olur o zaten amele yerine ;)[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
emre = erme
deamon = nomead
zero = orez
zaef = feaz (feyyaz gibi )
dezard = drazed[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
adım ege

nickten yana şansım yok yani[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
muta-teka iyi ama :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Eros oluyo çünkü ;)

rose -> eros ??
edit:söylemişler zaten :p

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
said:
Eros oluyo çünkü ;)
esor, eros mu oluyor?

arcane yazdı ardeth merak etme :)

önceki sayfaları okuyalım pls :)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Ağustos 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DeamoN, 22 Ağustos 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
deamon = nomead

nomad gibi heheh[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 22 Ağustos 2004 12:02 tarihinde demiş ki:
alaka yok uğurcan ve amele ile duzgun eşleştir bence . ama şapşal ve sen uyuyosunuz bence nede olsa ayni bireyler .

doru aynı bireyiz çünkü shapshal benim nicknameim. sen de aynı bireysin çünkü amelesin ;)

*!edinin yaklaştığını görerek susar*[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
  • Yeni Oluştur...