Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Boş zamanlarımda bazen bunu düşünmüşümdür..klasik türk isimlerini ters cevirince baya güzel şeyler cıkabılıyor.. Mesela ben : Muratcan_=_Nactarum hoş yani ;)[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Cem - Mec Jem - Mej Mirkelam - Malekrim Cem Mirkelam - Mec Malekrim Jem Mirkelam - Mej Malekrim :P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Walla bnkınde Pek bi degisiklik olmuor Efe=Efe asdasdaadasdadda[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 böhüüü benim iki ismim var ikisindende olmuyo :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: KarafatmaMan, 22 Ağustos 2004 03:17 tarihinde demiş ki: Walla bnkınde Pek bi degisiklik olmuor Efe=Efe asdasdaadasdadda ahahah :D[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Absolut = Tulosba (Tosbağa gibi geliyor kulağa)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ecüc ucibik gibi bisey oluyo bu ya sevmedim ben bu topiği[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ha bi de KarafatmaMan=Namamtafarak ehehe biraz hamamda taranak gibi bisi oldu=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Rugzo Kilec vardı NBL'da.. Çelik Özgür işte adam . Ama komik geliyor bana ismi tersten yazıp nick yapanlar.[signature][hline]Allah kahr bela..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ardeth --- Htedra hmm bunu ters yazana kadar başıma ağrılar saplandı bre ne isimmiş be[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Naci = ican orc_lord = lord_orc :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: Rugzo Kilec vardı NBL'da.. Çelik Özgür işte adam . Ama komik geliyor bana ismi tersten yazıp nick yapanlar. o Özgür Çelik olmasın :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aaaaaaaaa orc lord ahadauda orc_lord= drol_cro sonu kro gibi bisy oldu aushdauh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bonecrusher rehsurcenob murat tarum.. bak tarum güzel oluyor. karum gibi..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Chiptech, 22 Ağustos 2004 03:26 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: Rugzo Kilec vardı NBL'da.. Çelik Özgür işte adam . Ama komik geliyor bana ismi tersten yazıp nick yapanlar. o Özgür Çelik olmasın :D Hyr adama sordum hangisi adın diye.. Hafızam yanıltmıyosa o idi taa Rugzo skill kasarken farketmiştim.[signature][hline]Allah kahr bela.. [Bu mesaj Kalhiae tarafından 22 Ağustos 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 03:29 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 22 Ağustos 2004 03:26 tarihinde demiş ki: said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: Rugzo Kilec vardı NBL'da.. Çelik Özgür işte adam . Ama komik geliyor bana ismi tersten yazıp nick yapanlar. o Özgür Çelik olmasın :D Hyr adama sordum hangisi adın diye.. Hafızam yanıltmıyosa o idi ta skill kasarken farketmiştim. ı ıh özgür çelik..[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 22 Ağustos 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 BlaCk_DmC = CmD_kCalB olmadı erdem= medre olmadı öeh.[signature][hline] The Truth is out There
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: orc_lord, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: orc_lord = lord_orc :-p yok sen yanlış anlamışsın baştan alalım herşeyi önce tekerlek icat edildi :p *!kaçar kaçarkende ''selçuk erdem yapınca gülüyosunuz ama ''diye bağırır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Ağustos 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ardeth, 22 Ağustos 2004 03:31 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: orc_lord = lord_orc :-p yok sen yanlış anlamışsın baştan alalım herşeyi önce tekerlek icad edildi :p *!kaçar kaçarkende ''selçuk erdem yapınca gülüyosunuz ama ''diye bağırır* uzun sürecek gibi :D[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Valla rugzo hakkında hatırladıklarım.. ·Yew brigand'da evi vardı. Guildini kurmuştu birileri basardı icqdan çağırırdı iyi action kopardı.. ·NBL forumlarında kızdıklarını ; imzasında bunları ignore ettim konuşmucam diyerek isimlerini yazardı. ·Bir de ismi :)[signature][hline]Allah kahr bela..
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sseleman = nameless tiğiy = yiğit böhüüüü :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Benim repla oluyo. Nickimin tersini yazıcak kadar kafa kalmadı bu saatte :) Ayşe olan var mı ismi?[signature][hline]Allah kahr bela..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ardeth, 22 Ağustos 2004 03:31 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: orc_lord = lord_orc :-p yok sen yanlış anlamışsın baştan alalım herşeyi önce tekerlek icad edildi :p *!kaçar kaçarkende ''selçuk erdem yapınca gülüyosunuz ama ''diye bağırır* ahaha lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sum-i-tpes ehe. Sum-I-Taps olaraktao kuyabilirsinzi.[signature][hline]Tragedy [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 22 Ağustos 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Ardeth, 22 Ağustos 2004 03:31 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 22 Ağustos 2004 03:25 tarihinde demiş ki: orc_lord = lord_orc :-p yok sen yanlış anlamışsın baştan alalım herşeyi önce tekerlek icad edildi :p *!kaçar kaçarkende ''selçuk erdem yapınca gülüyosunuz ama ''diye bağırır* hehehe[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar