Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenaze töreni fantazisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 21 Ağustos 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
metallica - to live is to die =p

cidden çok uygun..hatta dinleyeyim biraz :)[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..
Mesaj tarihi:
Metallica: One[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
ben sarkı deılde arkamdan bı duaa edene mınnettar olurum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
gene çalıyor land of immortals... kessinlikle bunu isterdim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ehe ben karar deiştirdim a tout le monde çalsın[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
heh alma mater çalsınlar isterdim. millet gaza gelir headbang, pogo falan yapardı eğlenceli olurdu. maksat millet eğlensin zaten hazır toplanmışken ,ben ölmüşüm kimin umrunda =).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Yaşamak İstemem Artık!
Mesaj tarihi:
mor ve ötesi-uyan
uyan artık uyan,uyan dostum uyan karanlık uykundan
ya da murat kekilli -bu akşam ölürüm peh(:
yok yok ben de istemem cenaze töreni insanların gördükçe yakınlarıma başınız saolsun demeleri falan filan hatırlatmaları hoş diil cidden-ki vampirler ölmez!?!?! heheh[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
slipknot iowa sarkı uzun insanları sıkabilir satanist oldugumu dusunen sulalemin dusuncesi guclenebilir ama cenazede daha iyi bi sarkı olamaz insanlar uzulmeyi bırakıp deli gibi kafa sallamaya karar verirlerdi heralde[signature][hline]im not like them nut i can pretend
Mesaj tarihi:
guns n roses dan garden of eden çalıp herkesi 2.40 dakka da olsa zıplatmayı isterdim.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

• Yeni Oluştur...