Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: BESİKTAS-porto 21/10/2010 **** 20:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

HArbi komedisiniz :) Ezik kapalı çocuğu lafına hiç takılmıcam çünkü takılırsam ban hammer a takılıcam bende.. Rüştüye tahammül ettik gibi dünyanın en salak saçma lafını etmişsin. Bahsettiğin adam dünyanın en iyi kalecilerinden , senin üstün futbol bilgin aksini söylüyor olabilir bende sana gülüp geçerim. Neyse abi siz Hakan verdi maçı filan diye bağırın burda , benim anlatmak istediğim sistemin ve sistem içindeki oyuncuların yanlışlığından , sistem o kadar yanlıştı ki bunu kazandığımız maçlarda bile söyledim ben burda , sistem işlemiyor yıldız oyuncular çıkıp 1 - 2 bişi yaparsa maçı kazanıyor. Emin olun portoda Hulk olmasaydıda Porto bizi yenerdi çünkü adamların oyun sistemi bizden üstün. size top bizdeydi bastırdık filan gibi gelmiştir maçı izlerken, buna portonun izin verdiğini bizi tamamen üstüne çektiğini ve bizim bu tuzağa düştüğümüzü görememişsinizdir ve iyi oynadık Hakan yüzünden maçı kaybettik demişsinizdir.. şakacılar sizi
Sosyal ağlarda paylaş

@Subzer0 Eğer Rüştü konusunda bana diyorsan daha deminki postumdan sana bir kuple alıntı yaptım okursun.

LucifeL said:

Beşiktaş'ın Rüştü ve Cenk olmak üzere biri tecrübeli ve biri de genç ve çok yetenkli 2 kalecisi varken Hakan Arıkan ile oynaması gerçekten Beşiktaş'ın oyun performansını düşürüyor...

Devam edecek olursak Guti ve Q7 den verim almak istersen şuanki şablon süper 4lü defans önünde Mehmet Aurelio,Ernst 3lü orta saha ve tek forvet çok güzel özellikle Guti'nin araya topları ve Q7'nin müthiş deplase koşuları,çalım yaparak sıfıra inip kesişi falan sistemin yürümesini sağlıyor.

Ama Guti ve Q7 yoksa geçen seneki gibi Enrst ve Fink olucak biraz daha defansif olucaksın gol yeme zaten atacak şansın olur yani ama koca şuster göremiyor bunu ben görebiliyorum nedense...
Sosyal ağlarda paylaş

subzero buradaki tek şakacı sensin sorry ama.

evet burada sen hariç kimse porto' nun 10 kişi kaldıktan sonra 10 kişiyle defansa çekilip hulkla kontra aradığını görmedi. inanılmaz bir futbol zekan var. kimse porto 10 kişi kaldığında bizim için daha kötü olacağını öngöremedi sen hariç.

portonun iyi bir sistemi falan yok. 4 3 3 oynayan ve gerçekten bizimkilerden (guti quaresma bobo ernst dışında ) çok daha yetenekli oyunculara sahip olması nedeniyle bireysel goller bulan bir takım. villas boas en az senin kadar futbol izliyordur merak etme, beşiktaş' ı nasıl yeneceğini çözmüştür zaten. arkamıza top atarsanız öküz defansımız kaçırır, hakan da gol yemek için can atıyor zaten. bu kadar basit

neyse bu arada rüştüye kötü kaleci gönül rahatlığıyla diyebiliyorum. bahsettiğiniz rüştü bundan 10 sene önceydi, beşiktaş' a geldiği andan beri hiç bir özelliği olmayan bir adam. ha özür diliyorum refleksleri gerçekten yaşlanmasına rağmen iyiydi birebirlerde ama onun haricinde kafasını kullanamayan, pek zeki olmayan bir futbolcu olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz.

ayrıca bana çok güzel bir koz vermiş oldun. rüştü gibi size göre dünyanın en iyi kalecilerinden birisini bile yediği gollerden sonra bu forumda sizin dedikleriniz olsun gazeteler olsun tv programları olsun ne kadar acımasızca eleştirmişken, dünkü bok hakan arıkan' ın kafasına sıçsalar şu yaptıklarından sonra ağzınızı açamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Porto senelerdir öyle oynuyor ama işte.

Komik bir ıslıklama muhabbeti geçmiş de sanırsam hiç bir şeyden haberin yok senin. Daha 3-4 hafta önce Nihat'ı tüm stad ıslıkladı. O aralar sen başka alemlerdeydin demek ki.

Porto'ya karşı bu kadar eksikle yenildik ki ben as kadro oynasak yeneceğimizi düşünüyorum, gene tüm suç hakan'a atılıyor. Ben buna karşıyım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

BiTcH_oFBaT said:

gene tüm suç hakan'a atılıyor

Eser oku, lütfen.

ben geneline bakıyorum olayın.
Son yediğimiz 6 golün 2 si hakanın hatası ama 3 ü toramanın hatası. Lüksü yok demişsin de herkesin bi lüksü varda onun mu olmayacak?

Adam eksik yani, yan toplarda bu kadar işte. Avrupalı kafası böyle abi, sabırsız değil bizim gibi. Artık 18 e almaz o ayrı. Basın açıklamasında da söyledi zaten açık açık
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteli oyun kaliteli oyuncularla oynanır, guti quaresma nın olmaması tabi ki oyunu ciddi bi biçimde etkiler, gazetede yazmıştı bi yazar "bizde guti ve quaresma olsun onlarda hulk ve falco olması ozaman nolurdu" diye, gerçekten bunu düşnünce porto ile beşiktaş arasında uçurum bi fark olmadıını görürsünüz, bizim şuanda en büyük eksiğimiz bireysel hataların üst düzeyde yapılması özellikle kaleci ve defans olmak üzere.Ofansata yaratıcılık yok.İnönüde sürekli basklıya alıyoruz rakipler ama sonuç yk, gol pozisyonuna girsek gol yok.Buna da acil çözüm bulunmaıs lazım..Kaleciye gelirsek kHakan dinlendirilsin biraz yoksa toparlayamıycak, kendisi açıkladı 8-0lık liverpool maçından sonra psikolojik destek almış adam bu konuda hassas, inönüdeki rahat maçlarda yer verilmesi daha iyi olur.Yoksa adamı ateşe atıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...