Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Türkler birleşin!!!

Exodous

Öne çıkan mesajlar

said:
zaten o kadar olaydan sonra kımse ferhan abıyle yenıden bı olusuma gıtmez sanırsam.

Ben kimseyi bir oluşuma çağırmadım. Scalar her kim olursa olsun zaten recruit yapmıyor, yapmayacakta. Lütfen beni bu konulara alet etmeyin yada ismimi sanki bir şeylere adaymışım gibi kullanmayın. O gece ventrillo da böyle bir konu spontane gelişti. Cevaplarımı orada olanlar zaten biliyor.

said:
"ben dahıl hıc bır eskı oyuncuyu yonetıme almayın"

Bu cümlemin arkasında ki anlamı anlayamadıysanız çok yazık. Bu şu demek oyunun dinamikleri doğrultusunda temiz, eski kin ve kan davaları olmayan, karşılıklı atışmaların olmadığı yep yeni bir şey yapın.
Arkadaşlar lütfen herkes külahını önüne koyup bir düşünsün. Şu aşşağıdakileri de tek tek okusun.
Ben Cubor Onaraq hiç bir şeye talip değilim. Olmayacağım. Artık kimsenin elinde oyuncak olmakta istemiyorum. Sohbet dışında kimseyle oturup bir şey konuştuğum yok.Benim adımı her kim ne amaç için kullanıyorsa yada kullanırsa inanmayın.

Hepinize iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buzz said:

cnpp said:

tl dr pls:D

"Alliance üyelerinden gelen taxleri alliance'a yatırmak yerine kendi walletıma çektim."

Scalar'a ilk geldiğim günden beri Ahmet abi'nin e ağır iş yükünü gördükten sonra hep yardım etmek istedim. Bana biçok yetki vardı, wallet de buna dahil. Burada bire bir şekilde ben şahidim Ferhan abi'nin her hafta/her ay defalarca milyarlarca para geçirdiğini alliance wallet'e. Kimse bu konuda tek laf edemez. Burada sadece ben değil, eğer okuyosa Ediz abi(Titimo) veya Hunlar'ın son zamanlardaki en büyük POS destekcisi Erhan (Lord Elminster) da bunu doğrulayabilir rahatça. Burada olsalar bunu doğrulayacak çok daha fazla kişiler çıkacaktır.

- KeLLaX
Sosyal ağlarda paylaş

Buzz said:

corplar içinde çift account oynayan ve fleet yönetebilcek tek kişi vardı scalarda, oda main karakteri Cry havocta olan alt charı hunlarda olan (ve alt charına directörlük verdiğin) bir arkadasın. Corp ceosu olarak bunları görmezden gelip bunlara rağmen yablış kişilere haketmedikleri yetkiler vermişsen yinede suçlusu sensin, başkalarına suç atma.

Bence ilk önce bilerek konuşmak lazım. Hunlar son zamanlarda ayakta duruyosaydı, bu o kişinin alt char'ını CH ye geçirip daha zengin yerlerde rat/plex yapabilecek olmasına rağmen hiçbir para kaynağı kalmamış bir corp'da bırakıp o corp'un POS ihtiyaçlarını karşılayabilmekti. O sıralarda sen ne yapıyodun bilmiyorum ama belki görmüşsündür Maut - RQH arası az support'la kelle koltukta RQH a doğru giden bir Hunlar Freigter'ı... onu da web'leyip gönderen bir CH rapier'i!! Ben CH de olmama rağmen zamanım olduğumda scout'luk yapıyodum. Hunlardaki diğer herkes nerdeydi? Para mı aldık bu iş için? Zamanında emek vermiş insanların emekleri boşa gitmesin diye son bikaç çırpınmaydı sadece. Olmadı malesef.

Bahsettiğin kişiyi bilerek, kendi oyun zamanından feragat ederek, bişeyleri ayakta tutma adına neleri yaptığını bilerek konuş lütfen. Ben bile hunlar'ı tamamen bıraktığımda, o hala bişeyler için uğraşıyodu. Yeni oyuncuları alt char'ıyla fleet lere çıkarıyodu ki burada hiç bir kar güdemeyeceğini sen de ben de iyi biliyoruz. O zaman hunlar üzerinden yapılabilecek hiçbir kar kalmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

kellax, cubor kendi itiraf etti kendi walletına para aldıgını taxten. Daha otesı yok bunun. Belki senin zamanında almıyodu ama son 3-4 ay aldığını ben biliyorum o gun ventte olan herkez biliyo, cubor biliyo. Daha ötesi yok.

ayrıca ben lord elminster öyle bir şey yaptı demedim, cubor birileri çift char oynayıp fleet yapıp düşman bölgesine götürüp patlattırıyodu dedi. Bende o zmanlar 2 char oynayıp fleet yönetebilicek bi o var dedim. O yaptı demedim. Ya cubor yine aslı olmayan iddialarda bulunuyo yada lord elminster böyle bir şey yaptı.

Son olarak hani lord poslara bakıyo dedin ya, keske osmedene moon mineralleri taşımanın dışında bide poslara yakıt koymakla yada en azından o mineraller ile yakıt almakla ilgilenseymiş.

Sandığının aksine birşeyler bilmeden konuşmuyorum. yazdıklarımın hepside hunların son 3-4 ayında olan olaylar. Sen eskiden hala hunlardayken olan olaylardan bahsediyorsun, ben senin hunlarda olmadıgın son 3-4 aylık dönemden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben onu bunu bilmem dogruya dogru
ben bu oyuna scalarda basladım diyebilirim
bu oyunda ne kadar dostum abim kardesim diyecegim insan warsa hepsinide scalarda tanıdım.
Kim ne almıs kim ne vermis bu saaten sonra ilgilendirmiyor artık
Geçmistedeki güzel seylerin hatırına geçmise mazi derler kapatın artık şu geçmis mevzusunu
Scalar benim için süperdi süperde deneyımler kazandım huso ,ali abi ,ahmet abi ,ferhan abi,erol abi ,mete.erhan,ediz vs vs bu liste uzar gider herkesi orda tanıdım ve tanıdıgım için cok mutluyum iyisiyle kötusüyle anılarımız oldu ben hep iyi olarak hatırlıyorum ve öylede hatıramak istiyorum.
Oyun için birbirinizi kırmaya degmez sonucta bir oyun sallayın gerisi teferruat
galacticviceroy-ercan
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan Ercan, aklın yolu birdir. Bak demek ki tüm kellerin düşünce tarzı aynı, aferim sana. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Yine tekrarlıyorum, "Tarihi karıştırmak husimet getirir".

Yine Sezar'ın hakkını Sezar'a vermişsin top Ercan... (Bir de bizim bilgisayarı versen on numara olacak)

Ulan Selçuk, virüs mirüs hikaye... Sana çok güzel iki atasözümüzü hatırlatırım.

1-Akacak kan damarda durmaz.
2- Su yolunu bulur...

Yani demem o ki, eğer böyle bir oluşum olacaksa ve birileri bunun için çalışıyor, birilerinin gönlünden de bu oluşuma katılmak geçiyorsa sen istediğin kadar "İnadım inat, kıçım iki kanat" de, işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kukubekcisi said:

grup terapisi(!) uygulamak istiyorum tüm sorunlulara... sosyal araştirma tezime katkı pls

Tek bir soru soracağım sana. Madem bu işin ilmini yapıyorsun...

Oyundaki ve buradaki nickinin böyle olması, bilinçaltındaki hangi olaya dayanıyor olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Ulan Ercan, aklın yolu birdir. Bak demek ki tüm kellerin düşünce tarzı aynı, aferim sana. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Yine tekrarlıyorum, "Tarihi karıştırmak husimet getirir".

Yine Sezar'ın hakkını Sezar'a vermişsin top Ercan... (Bir de bizim bilgisayarı versen on numara olacak)

Ulan Selçuk, virüs mirüs hikaye... Sana çok güzel iki atasözümüzü hatırlatırım.

1-Akacak kan damarda durmaz.
2- Su yolunu bulur...

Yani demem o ki, eğer böyle bir oluşum olacaksa ve birileri bunun için çalışıyor, birilerinin gönlünden de bu oluşuma katılmak geçiyorsa sen istediğin kadar "İnadım inat, kıçım iki kanat" de, işe yaramaz.

Hüseyin abi ne diyim sana ben?
İyisimi şöle bi açıklama getireyim.

g.t nasipten çıkınca s.k bağdattan gelirmiş.
zorla s..işten sakat çocuk doğarmış.

Kısaca Malkoçoğlu detected in Eve Online... :) Buna gerek yok ben sana diyim... Atlıycak sur yok zaten jump gateler var be abi.. :)

Kuşkulandırıcı bir şekilde konuyu açan kişinin sen olduğunu görüyorum. Ventdeki o konuşma nasıl ve neden gerçekleşti onuda anlamış değilim... İşin içinde parmağın varsa bilemiycem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ventteki konuşmayı bilmem. Bir süredir ne oyuna ne vente girebiliyorum.

Senin yazdığın veciz sözlere gelince...

Hayatta bir prensibim vardır. Daha doğrusu pek çok prensibimden birisi de şudur:

Yapmadan pişman olup "keşke yapsaydım" demektense, yaptıktan sonra pişman olup, "keşke yapmasaydım" demeyi tercih ederim.

Not: Ulan bu lafı dayıya söyleteceksin var ya, haftanın aforizması olur... Peh peh peh!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kubric said:

Madem öyle isteklisin abi ve başka bu konuda istekli olan arkadaşlar var. O zaman time to election and erection...

Konusunu açalım oylama yapılsın kaç kişi okeyliyorsa ona göre aksiyon planı çizelim...

Selçuk, hayvanlarla haşır neşir olmaktan okuduğunu anlamayı da unutmuşsun.

Hangi sözüme bakarak benim böyle bir niyetim olduğunu anladın ki? Üstelik daha önce bu forumda pek çok kereler, bizim böyle bir niyetimiz olmadığını yazmış olmama rağmen.

Ha istersen daha açık konuşayım.

Demem o ki, birileri böyle bir niyete sahipse ve bir başkaları da bunu destekliyorsa, sen istediğin kadar bu işin karşısında ol, bu sadece seni bağlar. Yani virüs bulaştırmayın falan demeler boşuna. Scaların yıkılma aşamasını yaşamış bir kişi olarak, bunları en iyi senin anlamış olman lazım. Öyle değil mi kardeşim.

reampage said:

Exodous said:

Yapmadan pişman olup "keşke yapsaydım" demektense, yaptıktan sonra pişman olup, "keşke yapmasaydım" demeyi tercih ederim.

Abi ikisinin arasinda ki fark ne tam olarak yani bir bakima ikiside ayni sey degilmi.

Cümleyi en az 10 kere oku anlarsın. Anlamadıysan tekrar yaz buradan, ben sana dane dane anlatırım.

Kukubekcisi said:

Glatheros said:

kuku bekçisi kemik mecmuasında bir karikatürdü. ordan geliyordur.

:D agzına saglik.. bilinçaltıyla nickin alakası yok.. sanal oyun yada sanal bi forumu gercek kişilikle bagdaştırmak başli başina yanlışken

Evet bu gerçekten yanlışken, sürekli burada yazan her mesajın altına, yok terapi yapayım, yok bilmem ne araştırmasını yapayım demek ne kadar doğrudur, onu açıkla bize de bilelim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...