Nestra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 toplantı hala bitmek bilmiyor. ve artık insanlar yorgunluktan kaçmaya başladı. oyundaki türklerin hem geçmişinin hem geleceğinin ele alındığı ilginç bir toplantı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ve toplantı sona erdi. çok enteresan radikal kararlar aldık, çok enteresan tartışmalar yaptık. Yeni gelişmeler için lütfen bizi takip etmeye devam edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahanda kavga çıkmadı mı_? harbi merak ediyorum toplantıyı ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 megetege said: Ve toplantı sona erdi. çok enteresan radikal kararlar aldık, çok enteresan tartışmalar yaptık. Yeni gelişmeler için lütfen bizi takip etmeye devam edin... Vay topitoplar vaaaay... Önce bilgisayarımın üzerine limonata döktürdünüz ve beni oyundan uzaklaştırdınız, şimdi de radikal kararlar alıyorsunuz haaa? Ulan bunlar derin devlet işleri değildir de nedir? Biliyordum zaten Doğanay ve Mete ikilisinin benim ayağımı kaydırmak için planlar yaptığını. Not: Mete veya Doğanay; bana mail atın len gelişmeleri. Hadi bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi 67 milyona vaga varsa ben geri gelebilirim ha, bak şimdi ii fikir gibi geldi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Hüseyin abi dön artık yav. Yani tamam sırf sakince metin2 oynamak için bilgisayara limonata döktüm diyebilirsin de, biraz ara ver abi ya şu metin2'ye. Gerçi mete geçen seni KINAYT onlineda da gördüğünü idda etti ama bu mete'nin de kınaytçı olduğu anlamına da gelmiyor değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Açıklama yapmayı unutmuşum :) Bahsi geçen toplantıya 4S grubu, Tigers of Anotalia Ceolarından Hakan, birde sıkı duruuun.... Scalar Ceosu Ferhan abi katıldı :) Eski yaptığı hatalardan bahsettik, eskilerle ilgili bildiğimiz bazı şeyler onaylandı, birazda yeni şeyler öğrendik. Birleşme işi olursa nasıl olur ne yapmak lazımla ilgili güzel fikirler çıktıda, böyle bir şey için daha erken olduğu kanısındayım şahsen. Not: Toplantı spontane gelişti. Planlı bir şey değildi. Not2: Scalar Ceosu katıldı diye scalar ve ferhan abi ceoluğu altında tekrar bir araya gelmek mi konuşuldu diye düşünenler varsa kabul etmeyeceğimiz bir şey o. Öyle bir şey tartışılmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ferhan Abi ceo yapılmayacağı için uzun yıllardır itinayla yetiştirdiği adamını ceo olarak önerecekmiş diye duydum ben. İsim ver diye ısrar etmeyin söylemem. Bazılarımız bu ismi biliyor... Değil mi Doğanay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 benmiyim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Exodous said: Ferhan Abi ceo yapılmayacağı için uzun yıllardır itinayla yetiştirdiği adamını ceo olarak önerecekmiş diye duydum ben. İsim ver diye ısrar etmeyin söylemem. Bazılarımız bu ismi biliyor... Değil mi Doğanay? Basının uydurması bunlar, yorum yok, arkadaşlar gerekli açıklamayı daha sonra yaacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Selamın Aleyküm EVE ahalisi. Accık yer açın bende geldim... Sonunda oyuna geri dönmenin verdiği sevinçle şu noktalara değinmek istiyorum. Yeni Türk birliği kurulması konuşuluyormuş, kurulsun ama şu şartlat kabulse... 1. Yeni Türk Birliği : Adı üstünde yeni, yani eskilerin elini eteğini çekeceği, en ufak bir konuda dahi söz edemeyeceği bir oluşum olacaksa ben varım... (Kapısında nöbet tuttuğum içi dolu obelisklerin osmeden taraflarına taşınması, kısaca 1 yıl boyunca enayi gibi cepte 10m parayla pvp yapmakla hükümlü olmak... yemezzz... erkek aslan 1 kere..) 2. Corp olarak kurulacaksa okey. Yani alliance olalım sov tutalım... You have got to be kiddin me derim sadece.. Fransiz romantizm akımında yaşamayalım. 3. Corp olduktan sonra nc içinde MM de olacaksa okey derim. Hiç bilmeden konuşmaya gerek yok adamlar oyundaki en organize alliance... Yaşam ömürleri ve geçirdikleri savaş ve politik krizlerle isbatlanmıştır bu... 4. Yeni yönetimde ben ceo'yum ben directorum modunda as kes oh mis takılma niyetinde olma gibi bir durum olursada... Beni bilen biliyor.... 5. Reinforce sistemi olursa. Nedir bu bs, bc, sabre, rapier, falcon, scorpion gibi gemiler sigorta parasına fitli teslim edilirse... 6. Corpta cap fleet için hazırda cap pilotlarının kullanımına ayrılmış dread filosu olursa... Bu maddeler kabul değilse ben şahsım adına bu güzel keyfimi hiç kaçırmaya niyetimin olmadığını açık bir şekilde belirtmek isterim. Hali hazırda bu maddeleri ve fazlasını bulunduğum 4s de yaşarken bundan daha alt bir ortamda eski zamanlardaki gibi "enayi" moduna geçemem. Fly safe and high... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 len kubriş, rihanna daha az şey istemişti konsere gelirken :D assolist seni! :D - KeLLaX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Niye be olm dediklerim herkesin sıhhati için :) Yoksa gene RQH da poslardan çekilen madenlere bekçilik yapacak yeni enayilermi bulundu? Ha o zaman ben bozmiyim tezgahı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne bilim olm benim alakam yok, world of tanks oynuyorum artık, karakterler de skill basıyo o kadar.. hayvan gibi oldular zaten :) gerçek para veren olsa satcam zaten de veren de yok :D Bakalım bi toparlanın, ferhan abi de gel derse why not bro! :D oyundan beklentisi kalmayan sıkılmış bi adamın yapacağı gibi t1 bc fleetine gelirim snake'li mach'ımla o olur sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Salih artık insanlar mothershiplere titanlara biniyor machdemi kaldın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sadece binse iyi. Titan ile sanctum a giren bile var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 üzmeyin salihi.. :) WoT da mesut mutlu takılsın o :) Dert bizden kimse titanla sanctuma girmedi o plaque çekip çıkarmasının işi :) ha ms dersen evet giren arkadaşlar mevcut..) fly safe and high sweeties.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kubric said: üzmeyin salihi.. :) WoT da mesut mutlu takılsın o :) Dert bizden kimse titanla sanctuma girmedi o plaque çekip çıkarmasının işi :) ha ms dersen evet giren arkadaşlar mevcut..) fly safe and high sweeties.. Kimmiş la o terbiyesiz :) Titanla sanctum yapmak caiz değil bu arada belirteyim. Ayrıca selçuk kardeş, yani istediklerini yapan başka corp bulursan bana da haber ver, beraber gideriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Diyorumya olm 4s diye... daha ne rahatımı bozayım ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Boz tabe, işin gücün ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ulan Selçuk, karabatak gibi 3 ayda bir oyuna giriyorsun, girince de hemen ahkam kesmeye başlıyorsun. Sanki senin fikrini soran oldu. Üstelik biz senin gibi bireysel de düşünmüyoruz. Yok rahatımı bozmam, yok bilmem ne isterim, yok falan filan... Sanki bulunmaz Hint kumaşı topik. Hadi canım hadi, işine bak sen. Orangutanlar ilgi bekliyor senden. Not: Bu topik Selçuk'un oyuna döndüm dediğine falan bakmayın siz. Ben en fazla bir hafta veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yaa ne işim olur benim mothership de titanda :) mach 'imle mutlu mesudum ben... bi de grille'im var tabi WoT da :D orda da geride kaldık gerçi millet almış yürümüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bizden de wot oynayan bi ekip var, bizimkilerle irtibata geçte sana yardım etsinler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 geçtim geçtim sultans kanalındayım zaten... tarih tekerrürden ibarettir zaten... rqh a ilk geleceğimde de n00b zamanımda emre yardım etmişti, oyuna girer girmez dene bakalım niblet666 var mı dedim kendi kendime baktım ordaymış aldı beni kanala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 WoT da premium u olan varsa Sultans kanalına girdiğimde bana yardımcı olabilir mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar