Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Türkler birleşin!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar herkese
Anladigim kadariyla jarlex ve tayfasi ile birlesmek isteyen yok, kendisi de istemiyor zaten. Bu gayet iy anlasildi yazilanlardan. Ama oyle bir havaya girmissiniz ki sadece 2 grup var oyunda ve onlar birlestirilmeye yada "olsa nasil olur" durumu yaratildi.

Bregan gitsin kendi oyununu oynasin istedigi sartlarda, kimseyle iyi dialog kurmaya calismasin(ki zaten is isten coktan gecti, ilk yapilacak seydi).

@jarlex, cok guzel usturuplu yaziyorsun! CEO oldugun icin corp.unu korumaya calisiyorsun guzel +. Ama hep yazilarinda saldiri hali var, koruma degil. Negatif enerji aliyorum senden malisef. Sana convo actim bir durum icin o zaman daha da emin oldum. Benden sana - not! (Ne fark edecekse artik)

@Sultans, ee be guzel kardeslerim! Valla birakin su isleri, kendi isinize bakin. Kimseyi kiskirtmayin, kizdirmayin, smack talk yapmayin, eger biz iyiyiz diyorsaniz kendine kalsin. Baskasi yazsin senin iyi oldugunu, daha degerli olur.

sonsöz: Bu oyunda her türlü adamla karsilastim. Yan yanada oynadim, karsilikla da. Kimin iyi oyuncu kimin kotu oyuncu olduguna karar vermek kimsenin isi degil. Bu karar vermeye calisan adama zaten kibirden yaklasilmaz! Kimisi PVE yapar ISK kazanir mutlu olur, kimisi PVP yaparak, kimisi de milletle ugrasip kahpelik yaparak, arkadaslarini satarak!

saygilar
Capt.Logar
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

selamlar herkese
Anladigim kadariyla jarlex ve tayfasi ile birlesmek isteyen yok, kendisi de istemiyor zaten. Bu gayet iy anlasildi yazilanlardan. Ama oyle bir havaya girmissiniz ki sadece 2 grup var oyunda ve onlar birlestirilmeye yada "olsa nasil olur" durumu yaratildi.

Bregan gitsin kendi oyununu oynasin istedigi sartlarda, kimseyle iyi dialog kurmaya calismasin(ki zaten is isten coktan gecti, ilk yapilacak seydi).

@jarlex, cok guzel usturuplu yaziyorsun! CEO oldugun icin corp.unu korumaya calisiyorsun guzel +. Ama hep yazilarinda saldiri hali var, koruma degil. Negatif enerji aliyorum senden malisef. Sana convo actim bir durum icin o zaman daha da emin oldum. Benden sana - not! (Ne fark edecekse artik)

@Sultans, ee be guzel kardeslerim! Valla birakin su isleri, kendi isinize bakin. Kimseyi kiskirtmayin, kizdirmayin, smack talk yapmayin, eger biz iyiyiz diyorsaniz kendine kalsin. Baskasi yazsin senin iyi oldugunu, daha degerli olur.

sonsöz: Bu oyunda her türlü adamla karsilastim. Yan yanada oynadim, karsilikla da. Kimin iyi oyuncu kimin kotu oyuncu olduguna karar vermek kimsenin isi degil. Bu karar vermeye calisan adama zaten kibirden yaklasilmaz! Kimisi PVE yapar ISK kazanir mutlu olur, kimisi PVP yaparak, kimisi de milletle ugrasip kahpelik yaparak, arkadaslarini satarak!

saygilar
Capt.Logar

Ağzına Sağlık Hasan Abi X(
Mesaj tarihi:
Merkez kanalı herkeze (1 kişi hariç aslında) kapısını açmış, hatta isteyen grup liderlerine adminlik vermekten çekinmeyn bir kanal. Orda benim neutral alt charıma convo açıp corpuna çağıranda, açık açık kanal vesilesiyle kendi corpunun reklamını yapanda denk geldi ki bunlar yasak veya yanlış değil. Ama şundan emin olabilirsiniz ki alttaki gibi bir olay yok.

"Diğer şirket hakkında Merkez Kanalında Propoganda yapmalar, her yeni alınan oyuncuya uçmayı öğretmeden önce düşman korpun kim olduğu ve kendi yönünden hazırlanan senaryo ile beyin yıkanması vs vs"

Onun dışında bir çok doğru/yanlış tespit var bana görede yazılar çok uzun, üşendim :)

Not: Acaba yakında 4S üye alıyor diye bir başlık açıp elden geldiğince türkleri toparlamaya mı çalışsam? :D
Mesaj tarihi:
Benden sonra ki 2 yorumun sahibinin şuan veya bir zamanlar bulunduğu corplar en az bir kere paticikte üye alımı başlamıştır diye konu açtı, ben daha konuyu açmadan sadece bahsini açtım hemen hor görüldük, dalga geçildik :(
Mesaj tarihi:
Uzunelendil said:

Yani Hasan abim çok doğru demiş, yani bu oyunda öyleleri var ki, yani dersin abi Oerlikon'da buluşak, buluşuyoruz der, son anda işim var diyip -5 derecede bırakır gider yani ;)

seni var ya... Starbucks un kölesi yaparim, kahveyle su böregi yediririm, hic acimam :p
Mesaj tarihi:
megetege said:

Merkez kanalı herkeze (1 kişi hariç aslında) kapısını açmış, hatta isteyen grup liderlerine adminlik vermekten çekinmeyn bir kanal. Orda benim neutral alt charıma convo açıp corpuna çağıranda, açık açık kanal vesilesiyle kendi corpunun reklamını yapanda denk geldi ki bunlar yasak veya yanlış değil. Ama şundan emin olabilirsiniz ki alttaki gibi bir olay yok.

"Diğer şirket hakkında Merkez Kanalında Propoganda yapmalar, her yeni alınan oyuncuya uçmayı öğretmeden önce düşman korpun kim olduğu ve kendi yönünden hazırlanan senaryo ile beyin yıkanması vs vs"

Onun dışında bir çok doğru/yanlış tespit var bana görede yazılar çok uzun, üşendim :)

Not: Acaba yakında 4S üye alıyor diye bir başlık açıp elden geldiğince türkleri toparlamaya mı çalışsam? :D

corp da grup lideri olduğum halde Merkez kanalında adminliğim yok. Önceden vardı mete :)

Merkez kanalındakilere sadece yardımcı olmak amacıyla orda bulunuyoruz da. Convo açıp şirkete davet etmek bu tür konuları konuşmak normaldir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
DERT3 said:

Merkez kanalındakilere sadece yardımcı olmak amacıyla orda bulunuyoruz da. Convo açıp şirkete davet etmek bu tür konuları konuşmak normaldir diye düşünüyorum.

evet, bende yukarda normal olduğunu söyledim zaten.

neden adminliğinin alındığınıda oyun içinden convo aç bir ara açıklarım, yada burdanda söylerim. nasıl istersen.
Mesaj tarihi:
thebaltaci said:

Türklerin bir araya gelmesi zor diyenlerden biri de benim herhalde.. Nedenlerini de bir bir anlatayım sonra şapkalar öne biraz düşünün;

Baltaaaa :) Oyuna devam etmemi sağlayan tek adamdı ama artık WoT oynuyorum eve baydı ecnebi alliance da yanlız türk oldum :) (Adamlar Usa base gece fleet yapıyorlar :D)Aslında bir türk daha var ama o adam benim türk olduğumu öğrendiğinden beri benle konuşmuyor onuda anlamadım :D

Türklerin birleşiminde ben 20 21 yaşlarımdaydım en ateşli dönemimdi halen ateşliyim gerçi :P O yüzden tartışmalarda en sert tavır alanlardan biri bendim ama iyiliğimiz içindi bu duruma gelmeyelim diye ama belkide bu duruma gelmemize katkıda sağladı amacı o olmasada.

Kaanla (Walrons) Necrons'tan Cx Tan'dan (Türkler'i ilk bölen çoğu eski türk oyuncuyu; çoğunuzun ismini bile duymadığı adamı oyundan soğutup bıraktıran bir adamdır o) kurturulunca ufaktan korsanlık yapmaya başladık blackbirdle solo pvp yapıyordum necronsta rattan başka bir şey yapmıyorduk. Sonra empiredaki türklerle birleştik onlarda kanın tadını alınca 0.0 a gitmeye karar verdiler mutluyduk mesuttuk gece rastgele yerlede dolaşıp 5 6 adam vuruyorduk ama su an gunde vurdugum 100 adamdan daha keyifliydi :)

Tabi belli şeylere ulaştıktan sonra büyümek gerekiyordu 0.0 yerleşmeye karar verdik NC'nin peti olan bir alliance girdik her şey gene güzeldi allyler maldı biraz özellikle hydra ama olsun biz kendi capımızda bir şeyler yapıyorduk her şey rayına oturturken Nc mal hydra dururken bizi dağıtma kararı aldı (alliancı).

Düzenimiz değişti ne edelim ne edelim derken balta (o zaman bizim corptaydı) ve bir kac ncli sayesinde ncye yardım ediyorduk o zaman baya zor anları vardı neyse biz işte canla başla onlarla savaşıyorduk tüm gücümüz neyse destek veriyorduk. Orda lagdan dolayı büyük savaslardan soguma olmustu ama gene yardıma devam ettik ncnin bizi alacağına inanıyorduk neyse bize 1 system verdiler orda rat yapıyorduk sonra orada yasaklandı başka yere göndediler önemli değildi bunlar.

Savas bitti nc kendine güvene aldı ama ertesi gün mm bizim adamları vurmaya başladı. Mm bize saldırırken razorun mavi yapmasının hiç bir mantığı yoktu empire girişi morsus mihinin elindeydi bazıları sert çıktı bu olaya başta ben o kadar şeyden sonra niye saldırıyorlardı bize. Sonra konuşuldu edildi bizim hydraya girmemiz ya da orayı terk etmemiz istendi bundan sonra corp parçalandı zaten. Kim haklı kim haksız diyemem bu olayda bende haksız olabilirdim ama hiç bir güç beni hydraya girmeyi kabul ettiriemezdi :)

Neyse bir kaç kişi ncye döndü bir kaç kişi tekrar empire döndü bir kaç kişide ben ve Walronsla korsan corplara girdi.

1 yıl yada 1.5 yıl geçti bu olaydan necrons zamanı kaynastıgım Ali benden yardım istedi rqh için Walrons'a bu konuyu açtığımda Rqh (Necronsun eski basei) belleğine yerleşmişki ordan bir halt olmaz dedi neyse zorla ikna ettim onu ve yardıma gittik pek yardım edilbidik mi bilmem ama sonra corp ceosunu pustlugu yuzunden corptan cıkıp oradaki türklere katıldım.

Orda ortam çok garipti mükemmel bir potansiyel vardı ama yapılan iş pvp acısından %5 bile değildi. Oyuncuların çoğunnun spsi iyiydi neyse elimizden geldiği kadar Walronsa birşeyler yapmaya çalıştık sonra ben eski empiredaki türklere haber verdim onlarda geldi rqhtaki türklere katıldı her geçen gün büyüyorduk tek tük adamlar geliyordu. Sonra güney kuzey savası basladı arada kaldık. Mecburen bir taraf girecektik ben kuzeyden önceki olaydan dolayı sğuktum ama ordaki türkler sayesinde kuzeye girdik.

Yönetim garip işler yapıyordu haberimizde olmuyordu tartışmalar çıktı vs... Ben kendi başımıza bir şeyler yapmamazı ve büyümemizi istiyordum çoğunluk buna inanmadı yapamayız edemeyiz dendi ve eski konu tekrar açıldı nc bizi alacak ben bu filmi önce izlemiştim tartışmalar sonucu ayrıldım.

O sıralar berdarlar falan girmiş alliance yabancılar ben onların son anına yetiştim tam bilemiyorum ne oldu o konuda.

Değişen düzene ayak uyduramamız ve kendimize güvenimizin olmaması ayrıca birbirimizin hassasiyetlerini dikkate almamız başlıca birleşememizin sebepleri.

Benim penceremden türkler niye birleşemezin özeti bu.
Mesaj tarihi:
Erkan, Mete... bu kadar nostaljik konuşmadan sonra aklıma güzel bişey geldi.. 1 defalık da olsa, bu haftasonu (ben size oyundan haber vercem) bi nostalji yapalım .. Mete sen grubunu topla, erkan sen de gel... söyle bi eski zamanlardaki gibi RQH kamplayalım ya :D çok canım çekti :D istasyon falan da var farmer dolu içi eğlence olur... gemileri ve fleet türünü sayıya göre kararlaştırırız :) Ulaşabilirsem Ali'yi de çağırcam :D

Gelmek isteyen başkası da olursa bana oyundan mail atsın.. fazla girmiyorum oyuna ama eve-gate üzerinden dönüş yaparım

- KeLLaX :)
Mesaj tarihi:
Türkler birleşemez. sebebi çok basit. illa bir iki kişi çıkıp benim dediğim olacak sizin corplarınız bir işe yaramaz diyecektir. Koalisyon olup her grubun temsilcisi sesini eşit oranda duyurmadığı sürece bu iş yalan.

uzun vadede bildiğini okuma eğilimi var eve onlinedaki Türk gruplarında. Tecrübe ile sabittir.
Mesaj tarihi:
böyle durumlarda sorun üyelerde deilde lider olmaya çalışanlardadır.

bir grup insanı para verdikleri zevk almak için oynadıkları bir oyunda herhangi bir şeye mecbur bırakamazsın.
Burası askeriye değil bişey değil yani :)
anca köle rpsi yapanlar veya kafası çalışmayanlar o yoldan giderler,
ben mesela, doğru kararları almadığını düşündüğüm, oyundan zevk almamı engelleyen adamı ister türk olsun ister rus izlemem.

Eğer lider olmak istiyorsan, herkezi memnun etmen lazım.
Herkesi memnun etmen imkansız, o yüzden kişi sayısı arttıkça insanların bunu düşünmemelerini sağlaman lazım.

Bu yüzden, suni gündem yaratman lazım. Birşeyleri işaret edip, tek bir amaç altına toplaman lazım.

Yani olayı, şu şu regionu almamız lazım çünkü şu şu şu nedenlerden diyip bizi kandırman lazım.
bu noktada, gaz bi söylemle ( veya forumlarda yaratılan kışkırtmalarla ) hareket ettirmeye çalışmak çok mantıklı. Ama biz bunu yemeyiz, yani ben bunu yemem.
Yok forumda bana laf atmış adam,
lol der geçerim.
yok türklere küfretmişler abi desen,
napim abi yani derim.

Ama ortak bi kazanç verirsen, ve bunu sağlayacağına inanılan liderler çıkartırsan ( despot olmayan, az ağzı laf yapan. İnsanların suyuna giden, bizim milletin "kralcı" yaklaşımını benimsemeyen birileri ) bak onun altında büyük çoğunluk toplanır.

Birleşememenin türklükle alakası yok, sadece lider olmaya çalışan insanlar biraz fazla egoist oluyor genel itibariyle.
  • Yeni Oluştur...