xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben baya sevdim idra'nın monoton sesisini dinlemeyi. Tam bi day9 phenomial, phenominal damage deyişi değil ama baya iyi okuyusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 jason: Starcraft needs a villain. I don't want to be that guy. NOBODY wants to be that guy IdrA - poker face AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şu idralı şeyi nerden izliyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gitti şimdi idra başka biri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şu maçlari işten eve dönünce izlemek için link yok mu? derli toplu durdugu bir yer yokmu akşam rahat rahat izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 var http://www.gomtv.net/videos/ ama paralı her maçın ilk setinden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abii süper zvt oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 infestor yerine banenling carpet gitseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ne maçtı be 2. maç set 1. :) Terranın banelinglerden kaçışı müthişti marine lerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o prime terranın oynadıgı maç bjk macının son 10dk sı gibiydi, ölümüne saldırıo, yenilceni bile bile takdir ettim elamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 iyi dayandı terran yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi maç çok iyiydi be. Ama terran'ın oyun boyu harrass yiyip zarar alıp LOL RUSH GIR BASE DAGIT yapmasına cok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu ne aptal maçtı böyle ya, allah belasını versin bu mapte tvz'nin, o kadar gerizekalıca ki şu natural'ı kitleme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 2. maç klasik lost temple. kekeme yorumcunun dediği gibi, bu amaçla nydus yapmak pek işe yaramıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cok takiliyordu bende ilk posttaki streamler.. baska stream ararken Fisher'inkine gectim.. nispeten daha iyi.. ayni soruna sahip olan varsa paylasayim dedim (ofisteyim.. gom tv acilmiyor..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 3. maç ta harika ya. baneling ler tuz buz etti koca orduyu saniyeler içinde peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 iste tankın sıkıntısı burda, siege modden kaldırırken cok dikkatli olcaksın bi anda gg oluosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yorumcu çok kötü ya. konuşamıyor adam. çok kekeliyor. ana dilim olsa patlarım sıkıntıdan bide ingilizce olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 16 yaşında insan mı olur be.geçtim progamerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Euahe buna yenilsem.. dahada oynamam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tyrannus said: 16 yaşında insan mı olur be.geçtim progamerı asdgfasd aldı maçı ama. hem de lost temple da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Cidden tam ergen tipi var. Yenilsem dahada oynamam. Üstelikte creep falan yaymadı, mikrosu öyle cokta iyi değildi (daha önceki zerge kıyasla) Bence zerg almadı, protoss verdi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kaç gündür görüyorum sadece muta basıp yeniyo zergler betadaki gibi.noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tyrannus said: kaç gündür görüyorum sadece muta basıp yeniyo zergler betadaki gibi.noluyo lan toss o kadar zealot yapacağına biraz fazla stalker yapsa böyle olmazdı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 phoenixe çok fazla yatırım yaptı ama bi kaç tane corruptor ve biraz microyla denyladı direk phoenixleri o yüzden bu kadar kolay yenildi upgli blink stalker gitseydi ggydi direk lingler upgsiz olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar