Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 korka korka açtım fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben geçen yaptım. direk bitirdim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bir önceki kız arkadaşımla ise her gün aynı yerde kahvaltı yapıyorduk.Önce gelen sonra gelecek olanın çayına şekerini koyuyordu. Bu akşamlık benden bu kadar.Hepinize iyi akşamlar genç padawanlar. Alınma benimkisi nazik takılmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaniLLe said: said: Şu anki kız arkadaşımla her sabah işe metroyla ısrarlı ve istikrarlı bi şekilde aynı saatte geliyoduk. Önce gelen diğerini beklemeye başlamıştı artık o derece :=) azimle gelen...... pantolonu delermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yalnız arkadaşı bayaa bi gıcık bişeymiş.Kız reddetcekse bile arkadaşı hayvanlık yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Lezbiyendir kiskanmistir. Bazi kizlar kankaligin *okunu cikartiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi tamamen imzamı çalmışsın yalnız sen kısalttığım yerleri bile kısaltmışsın Çaldın mı denk mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 olm cocuk ask acisi cekiyo. sen imza diyosun. ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Caldim direk, cok yaratici bi imzaydi. Sakincasi yoksa kullanicam... (hade len zanami zorcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hoşlandığı kıza 'senden hoşlanıyorum' demeyi garipseyecek hale gelmek üzücü. Açıksözlü olmak şaşşak ister sonuçta. Bence kıza ilgin olduğunu belirtmek için bir ton maymunluk yapmaktan bin kat daha iyi. Ha birşeyi iyi öğrendim bir kız çok saf değilse zaten karşısındakinin durumunu anlar ama bunun için birşey yapmaz o yüzden gerekirse içindekini kabart. Mallıkmış falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Seven insan sacmalar normaldir, bence her sey söylenebilir. Insan her ise de plan programla yaklasamaz. Gönül bu. Esas kötü olan kizin acemi tepkisi. Orda samimi bi sekilde tesekkür edip karsi tarafi rencide etmemek var, bide böyle embesilce ordan uzaklasmak. Bazi kizlar cidden tam sopalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aman basindan belli etsinler ne bok olduklarini, sonradan ugrasmak zorunda kalma iste daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hafif alkol alıp 'ne desem lan' diye düşünme zahmetinden kurtulabilirsin fds. kendiliğinden saçma ama güzel şeyler çıkıyo. ben başardım zamanında. ha ama muhabbetinin belli bi yerde olması gerekiyo evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yanındaki kıza hala kılım ben yalnız.Cevap vermene gerek yok ne lan hayvan mı var karşında. Sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hadi toplanip kizin evini basalim. Bakarsin onun da adi Fatmagül'dür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nil naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hamdolsun u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aluriel said: benim taktik işe yaramadı smarthan. sen de bi gelişme var mı _? :> B planını devreye sokuyorum. olucak benim iş az kaldı :D Dartanian said: nil naber? kime selam verdin lan sen? kırarım ağzını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Fine thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 smarthancigim kaybol canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sen karışma bu işe nil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben karışayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar