Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 her şeyi yakıp yeniden başlamalısın bir şiire bir aşka her şey aynı kalacak ama bu sefer başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şöyle elit olmuş sanki gecko fikirtepeli, burdaki herkes de nişantaşının göbeğinden ona gülüyo gibi olmuş. nişantaşı elit mi değil mi onu da bilmiyorum zira istanbulu çok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aluriel said: neyse ben köşede karizmatik şekilde viskimi yudumlayım bari (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gecko said: SeaGle said: bahsettiğin edirneli mi lan bu kız? hani hayatım demek yerine ayatım diyecek olan? hayır tekirdağlı ama aynı kız :( yani edirneli veya tekirdağlı olması pek farketmiyor sonuç olarak ayatım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fede said: şöyle elit olmuş sanki gecko fikirtepeli, burdaki herkes de nişantaşının göbeğinden ona gülüyo gibi olmuş. nişantaşı elit mi değil mi onu da bilmiyorum zira istanbulu çok bilmiyorum. Elit elit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fede said: şöyle elit olmuş sanki gecko fikirtepeli, burdaki herkes de nişantaşının göbeğinden ona gülüyo gibi olmuş. nişantaşı elit mi değil mi onu da bilmiyorum zira istanbulu çok bilmiyorum. istanbul'u bilmiyorum gözlerim kapalı önce hafiften.. eö, öyle topiğe böyle espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fede said: çok elit topik olmuş. yok lan. kendim için söliim burda gülsem de bu tür saçmalıkları yaşadım ben de. yaşamadım diyen yalan söler zaten. ama gelip burda bu şekilde yazmam yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cap'n obvious oldu ya neyse sdfadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 benim taktik işe yaramadı smarthan. sen de bi gelişme var mı _? :> B planını devreye sokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Vanille sadece almanca esprikler yapan patilere yüz verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Valla abi ne diyim, 4 hafta önce bara gidip 4 tane 70 lik bira, 4 tane vodka enerji, üstüne cila olarak 2 tane efes dark içip, kızın karşısına çıktım. Ne söylediğimin yarısını hatırlamıyorum. Şu an da sevgiliyiz. Bu sistem işe yarıyor. Bir de böyle dene :) Kızın üstüne kusuyum deme lan sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 senin ne kadar değil kızın ne kadar içtiği önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Biotar said: Valla abi ne diyim, 4 hafta önce bara gidip 4 tane 70 lik bira, 4 tane vodka enerji, üstüne cila olarak 2 tane efes dark içip, kızın karşısına çıktım. Ne söylediğimin yarısını hatırlamıyorum. Şu an da sevgiliyiz. Bu sistem işe yarıyor. Bir de böyle dene :) Kızın üstüne kusuyum deme lan sakın benim için konuşmak sorun değil, istersem anası hakkındaki düşüncelerimi bile dile getirebilirim, işlevsizlikten özgüvenim tavan yapmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Biotar said: Valla abi ne diyim, 4 hafta önce bara gidip 4 tane 70 lik bira, 4 tane vodka enerji, üstüne cila olarak 2 tane efes dark içip, kızın karşısına çıktım. Ne söylediğimin yarısını hatırlamıyorum. Şu an da sevgiliyiz. Bu sistem işe yarıyor. Bir de böyle dene :) Kızın üstüne kusuyum deme lan sakın kızın zaten sen de göznlü varmış. bunları yapmadan da konuşsan olurmuş o iş. yoksa gönlü olmayan kız sarhoş ne dediğini bilmeyen herifi nasıl çekici bulsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kız 100 kilo belki nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 derFremdeSohn said: Vanille sadece almanca esprikler yapan patilere yüz verir. als ob.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Yok zaten sonradan ortaya çıktı, kızın bende gözü varmış, hatta bariz hissettiriyormuşta. Ben odun (Tahta, kalas, parke, kütük) olduğumdan. Anlamamımışım :( Edit: Bkz. Aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Biotar said: Anlamamımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sana karşı boşalıyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaniLLe said: derFremdeSohn said: Vanille sadece almanca esprikler yapan patilere yüz verir. als ob.. tmm ama en azindan komik olmaya cabaliyorum, istemek basarmanin yarisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi yavaştan alsaydın keşke. Gerçi 10 sayfa olmuş ve sen artık söylemişsin, ve sanırım bu hareket hanene eksi puan olarak işlenicek kızın gözünde. Önce bi yerlere davet edip biraz hal/hareketlerini ölçseydin keşke, kabul edip geliyosa zaten istiyodur ve böyle bi teklif olayına gerek yoktur. Davetlerini kabul etmiyosa ya naz yapıyodur, biraz daha üstelemen gerekir, yada gerçekten istemiyodur ki o zamanda artık bi cacık olmaz bırakır unutursun. Kız zaten hoşlanıyorsa oda sana cesaret verir bi şekilde. Şu anki kız arkadaşımla her sabah işe metroyla ısrarlı ve istikrarlı bi şekilde aynı saatte geliyoduk. Önce gelen diğerini beklemeye başlamıştı artık o derece :=) Kafama takılan tek soru... meyse baska zaman yazarım onu da, çok uykum geldi. Hadi kaçtım bende. Yarın yazarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 said: Şu anki kız arkadaşımla her sabah işe metroyla ısrarlı ve istikrarlı bi şekilde aynı saatte geliyoduk. Önce gelen diğerini beklemeye başlamıştı artık o derece :=) azimle gelen...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 0ne said: abi yavaştan alsaydın keşke. Gerçi 10 sayfa olmuş ve sen artık söylemişsin, ve sanırım bu hareket hanene eksi puan olarak işlenicek kızın gözünde. Önce bi yerlere davet edip biraz hal/hareketlerini ölçseydin keşke, kabul edip geliyosa zaten istiyodur ve böyle bi teklif olayına gerek yoktur. Davetlerini kabul etmiyosa ya naz yapıyodur, biraz daha üstelemen gerekir, yada gerçekten istemiyodur ki o zamanda artık bi cacık olmaz bırakır unutursun. Kız zaten hoşlanıyorsa oda sana cesaret verir bi şekilde. Şu anki kız arkadaşımla her sabah işe metroyla ısrarlı ve istikrarlı bi şekilde aynı saatte geliyoduk. Önce gelen diğerini beklemeye başlamıştı artık o derece :=) Kafama takılan tek soru... meyse baska zaman yazarım onu da, çok uykum geldi. Hadi kaçtım bende. Yarın yazarım artık. kompozisyondaki asalete bak X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aluriel said: kız 100 kilo belki nerden biliyosun asdsad http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.sofakingdrunk.com/wp-content/uploads/2009/02/beer-goggles.jpg&imgrefurl=http://www.sofakingdrunk.com/2009/02/02/how-beer-goggles-work-how-tequila-impares-your-judgment/&usg=__ua0jreHMXRFvUiwZ-KvTVBTcYlY=&h=753&w=960&sz=66&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=ST4CS-8yqFANFM:&tbnh=121&tbnw=179&prev=/images%3Fq%3Dbeer%2Bgoogles%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D677%26tbs%3Disch:10,200&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=316&vpy=299&dur=2355&hovh=199&hovw=254&tx=123&ty=111&ei=iFG_TOzgLZGXOqLVkYUC&oei=iFG_TOzgLZGXOqLVkYUC&esq=1&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:19,s:0&biw=1024&bih=677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 derFremdeSohn said: vaniLLe said: derFremdeSohn said: Vanille sadece almanca esprikler yapan patilere yüz verir. als ob.. tmm ama en azindan komik olmaya cabaliyorum, istemek basarmanin yarisidir. isch mag disch sonnenlischt desen de olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar