Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıyor

cronicler

Öne çıkan mesajlar

DnD 3.5 Kuralları kullanan oyun için Anadolu yakasında oturan ve pazar günleri boş olan oyuncu aranıyor. İlgilenen arkadaşlar kendilerini gösterirlerse sevinirim.
Not: Eberron dan Warforged, Standart İnsan ve Thiefling ırkları
açıktır. Paladin,Büyücü,Sorcerer,Cleric classları kapalıdır

[Bu mesaj cronicler tarafından 20 Ağustos 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

garip geldi bana biraz.
netekim teması "d&d de ne varsa burda da var" olan bir settingde olayın can damarı olabilecek classları kapatmışsın...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane spellcasting class'ı yasaklamışsın.Bana pek uygun gelmedi.Monsterları filan nasıl yapcaksın?Yani
nede olsa bazı classlara uygun encounterlar var.Parti dengesiz bir encounter da ölmez inşallah.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

yorgun bir günün ardından tavernadıyız grupla,büyüler bitmiş hpler gitmiş.

-dm:üst kata çıktınız,odanızın kapısını açıyosunz ve................bir kırmızı ejderha,hatta elder. ehehe

tamatmen gerçektir,
sonunda tüm charlar ölmüş macera bitmiştir.dm dayak yememiştir.çünkü kendisi battal bir insandır.yemeğine tükürülmüştür.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 Ağustos 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sırada gurubun fighterı korkunç bi savaş çığlığıyla (EKSPERİYIIIIINZZZZZZ!!!) ejderhaya charge ediyo :-p[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler kusura bakmayın yeni döndüm o sebeple cevap yazamamıştım. Generic bir dünyada geçecek oyun. O ırkları -daha doğrusu warcrafted ırkını- normalde bilinmediği/yeni olduğu için kaynak göstererek belirttim sadece. Ve büyü kullanıcısı ve sayonik karakterler yok ama bunların yerine dengeleyici şeyler var. Eğer ilgilenen varsa Pazar sabahı 9a dek mesaj bıraksın. Oyun saat 1 de bostancıda olacak.

[Bu mesaj cronicler tarafından 22 Ağustos 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...