TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Tarih: 27 EKİM 2010 Saat : 20:30 (TR Saati - GMT +2) Gosubet stream linki yakında
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 böyle ülke adları ile maç yapılması çok yanlış. sonuçta orada siz türkiyeyi temsil ediyorsunuz diyen resmi bir kurum yok. rant elde etmek için siyasi boyutu kullanmayın. klan isimleri yeterli olur. geçende israil ile düzenlediniz maç. kaybettik yine itibar kaybı oldu. ülke adlarının rant için kullanılmasından rahatsızım. battlenet forumlarında rezil olan bireysel oynayan oyuncular değil tüm ülke oluyor ondan sonra. ha ayrıca madem ülkenin temsil edildiğini iddia ediyorsunuz, bu tarz maçlar bm sayılacak hareketlerde bulunmakta ayıp oluyor. rage quit vs. geçen israil maçları sırasında söylemek istemiştim ama fırsat olmamıştı buradan söylemiş olayım. sırada ne var, ermenistan vs türkiye mi, veya yunanistan filan mı.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 başbakanımıza gidin takımı onaylatın
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 deathwarrior, sc federasyonu kurmaya karar verdiğini söylemiyorsan bu konuyu uzatma.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 DeathWarrioR said: böyle ülke adları ile maç yapılması çok yanlış. sonuçta orada siz türkiyeyi temsil ediyorsunuz diyen resmi bir kurum yok. +1
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 DeathWarrioR PC oyunları türkiyede kanunen herhangi bir dayanağı yok.Hiç bir oyun takımı ' Spor takımı 'şeklinde bir ünvana sahip değil. Bu milli takım da oyun takımları bazında resmi.ESL ye bağlı milli takım statüsünde.Yani rakiplerimizde aynı konumda. ESL Milli Takımlar: http://www.esl.eu/tr/#/tr/team/695022/ PC oyunlarında resmi federasyon yanılmıyorsam birtek korede var.Başkada hiç bir ülkede devlet tarafından kabul edilip spor branşı olarak oynanabilen bir ülke yok.Federasyon olsaydı zaten görüşülürdü.Ozamanda bu takım oynardı merak etme. Kimsede milli takımdan rant etmeye çalışmıyor.Aksine her ülke ülke bayragı ile müsabaka oynarken Türkiyede yer alsın diye uğraşıyoruz.
Eru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 doğru demişsiniz de, adam bm ve rage quit olaylarında gayet haklı. Adam gibi oynayin, yenilin canımızı yiyin.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 rage quit kim yaptı ki bizden geçen maç?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Müsabakalarda oyuncuların oyun stili yada oyun sırasında yapacağı şeyleri önceden kestirip tedbir alma şansımız yok.Yada maça girerken ' böyle böyle oyna ' diye direktifte veremeyiz.Eru azcok biliyorsun bunları.Oyuncu girer oyununu oynar.Ha sinirlenip bm olabilirmi? Evet olabilir.Herkes olabilir.Normal futbol müsabakalarında bile oyuncu sinirlenip herşeyi yapabiliyor.Ona asgari derecede dikkat ediyoruz.Yinede tatsızlık olmaması için elimizden geleni yapyıoruz.Dahada özen gösteririz.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/6/6b/Fritzl5.jpg yiyosa sims2 de gelsin turkler diolar
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 team manager "amskn" ülkemizi yansıtıyor gerçekten :d
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/83010
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 huun said: deathwarrior, sc federasyonu kurmaya karar verdiğini söylemiyorsan bu konuyu uzatma. sc federasyonu kurmaya karar verdim. mutlu musun dostum?
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mutluyum tabii ki, neden olmayayım? bu işler için para ve vakit ayıracak birisini bulmuşum...
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 TD)Pentagram said: Müsabakalarda oyuncuların oyun stili yada oyun sırasında yapacağı şeyleri önceden kestirip tedbir alma şansımız yok.Yada maça girerken ' böyle böyle oyna ' diye direktifte veremeyiz.Eru azcok biliyorsun bunları.Oyuncu girer oyununu oynar.Ha sinirlenip bm olabilirmi? Evet olabilir.Herkes olabilir.Normal futbol müsabakalarında bile oyuncu sinirlenip herşeyi yapabiliyor.Ona asgari derecede dikkat ediyoruz.Yinede tatsızlık olmaması için elimizden geleni yapyıoruz.Dahada özen gösteririz. bunu demiyor (yada diyemiyorsanız) bencede sc milli takımı diye dolaşmanız yanlış. Onun yerine TD ekibi yine XYZ uluslarası aktivitesinde türkiyeyi temsil ediyor vs denmesi daha doğru bence.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Soimyr said: TD)Pentagram said: Müsabakalarda oyuncuların oyun stili yada oyun sırasında yapacağı şeyleri önceden kestirip tedbir alma şansımız yok.Yada maça girerken ' böyle böyle oyna ' diye direktifte veremeyiz.Eru azcok biliyorsun bunları.Oyuncu girer oyununu oynar.Ha sinirlenip bm olabilirmi? Evet olabilir.Herkes olabilir.Normal futbol müsabakalarında bile oyuncu sinirlenip herşeyi yapabiliyor.Ona asgari derecede dikkat ediyoruz.Yinede tatsızlık olmaması için elimizden geleni yapyıoruz.Dahada özen gösteririz. bunu demiyor (yada diyemiyorsanız) bencede sc milli takımı diye dolaşmanız yanlış. Onun yerine TD ekibi yine XYZ uluslarası aktivitesinde türkiyeyi temsil ediyor vs denmesi daha doğru bence. Td mi kaldı dostum. Klan dağılalı çok oldu. Farzedelim dağılmadı. Son 2 milli maçta kimler oynadı bir düşünelim? portekiz maçı kadrosu: Hwa Oyman , td sugosu , td darvin , Vendetta 2ye2 td darvin vs hwa fevax. Yani 2 hwa 2 td 1 clansız. israil maçı: hwa fevax , td darvin , td blood , hwa oyman replaced vendetta. (kardeşim kaza geçirdiği için çekilip yerimi vendettaya bırakmıştım.) 2 hwa 2 td 1 clansız. Yani genelde milli takımı %40'ını td %40ınıda hwa oluşturmuş. He şunu dersen ayrı bir parantez açarım. Kardeşim bu adamlar iyi oyuncu değil daha iyileri var milli takım için.! Ozaman milli takım için özel bir kualifaksoyn yapılabilir. Ama görüldüğü üzere bir Td oyuncu kayırması yok.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Oyman her zamanki gibi postun anlatmaya çalıştığını atlamak için özel çaba harcamış. orada "td takımı" sadece bir örnek, td demezsin, karma takımlar dersin, LGBT SC2 takımı dersin, AKP SC2 kolları dersin, serbest çağrışım takılıp abidik gubidik birşey dersin, olay orada hani resmiyi geçtim resmiyeti çağrıştıran birşey yokki "milli takım deyip" milletten tepki çekecegine gene aynı kapıya çıkacak başka bir ifade kullanma meselesi (ki ayrıca sc2 modu oldugum bi sitede direk haber olarak koydum bu haberi) ama sizinle burda muhabbet ederken söylüyorum, hiçbir resmi birşey, yada resmiyete dayalı bir hareket, mesela genel olarak bir turnuva yapıp, ya abi biz böyle öbür ülkelerin takımlarıyla maç yapıcak takım yapcaz, adam aramak icin turnuva yapıyoruz deyip, bir kaç kişi seçip -ki bunlar büyük ihtimalle şimdi maçlara çıkan takımla %90 aynı olacaktır- deyip, resmi olmasada, bir resmiyet bir consensusla "milli" takım seçilmiş ortamı olsa tamam rahatsız olmam, ama şuanki halinizle "bence rant yapmak için milli takım diyorsunuz kendinize" diyen adamı eleştirme hakkınızın bulunduğunu düşünmüyorum. gece gece wot baydı, az gidip sc2 oynayayım.
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nation war a katılıp ismimiz türkiye milli takımı olmucak yani http://www.gosugamers.net/starcraft2/rankings/nations ne yazmasını isterdiniz burda paşam ?
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @Soimyr Senin istediğin milli takımın bir eleme , lig turnuva tarzı birşeyle seçilip öylemi belirlenmesi yoksa esl'nin yaptığı milli takım maçlarınamı toptan karşısın orasını çözemedim. Şimdi esl takım kaptanı orgalardan aldığı yetkiye dayanarak ister oyuncu seçer ister turnuva yapar duyurur yada duyurmaz tamamen yetki adamda. Bunun şuanki yetkili sorumlusuda pentagram. Bu konuda bir çoğunluk baskı ve istek olursa yapılır neden yapılmasın. Fakat bu maçlar hazırlık maçları olduğu için ve daha b.net 2.00 bugları clan patchleri tarzı şeylerde gelmediği için biraz geçiş dönemindeyiz ve bu sebeple oyuncuları genel görüşe bakılarak seçildi. O bakımdan ilerde senin dediğin tarzı birşeyde olacaktır olmalıdır o konuda hem fikiriz. Değilsek buyur anlat dinleyelim kaçırdığım noktaları.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tunca şuanda 5 tane random adam çıkıp nation war a çıkıp gerçek tr milli takımı biziz deseler, adamlara "hayır değilsiniz" diyemezsiniz şuanda. bunu anlatmaya uğraşıyorum. üstelik "milli takım" sıfatını almanın kıstası nation war a registered olmakmıdır onuda ayrıca tartışabiliriz. Cidden anlamamakta diretiyorsunuz, isterseniz siüper ultra tr milli takımız diyin çokta fifi bana batan birşey yok, sadece mantaliteniz yanlış, ondan sonra -absürd bi yerdende çıkmış olsada- "ama siz rant icin kendinize tr milli takımı diyorsunuz" diyen adama düzgün bir cevap verememeniz, ve verdiğiniz cevapların biçimi cidden komik sonra "paşam sence ne koyalım". Bu arada esl nerden girdi konuya onu anlamadım oyman, ben genel context olarak kendinize milli takım demeniz, ve bunlara karşı olan argümanlar hakkında genel konuşuyordum, sadece spesifik bir esl takımı hakkında konuşmuyordum, o konuda beni yanlış anlamışsın.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bozuk mentalitemi? :S . Niye kızdın sen şimdi ki ben ters bişemi söyledim sana? Güzel güzel fikirlerimizi ortaya koyuyorduk..
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İyi kötü birileri uğraşmış bir takım kurmuş maç ayarlıyor, stream ayarlıyor, commentator ayarlıyor. Ortada daha iyisini yapan biri olmadığı sürece kimsenin "kendinize türk milli takımı demeyin" gibi saçma eleştirilerde bulunmaması gerekir. Yapıyorsa da kötü niyet ararım altında hiç bir yapıcı yönü yok.
Öne çıkan mesajlar