gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bir restoranda garsonsunuz masaya bir çift geliyor, şarap siparişi veriyorlar hemen efendim diyip getiriyorsunuz gösteriyorsunuz müşteri onaylıyor tak, açıyorsunuz orada döküyorsunuz son onay için şarap 2400 euro bu arada adam bir fırt alıyor, ben bunu beğenmedim/onaylamadım başka getir diyor şimdi, siz garsonun yerinde olsaydınız ne yapardınız? (işi başkasına atmak yok görev sizde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kendim içerim ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şişeyi açtıktan sonra mantarı sakladım mı? ona göre cevap vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şişeyi açtırdıktan sonra değiştirme imkanı yok. Ucuz otelleri bırak uluslararası zincir otellerde bile böyle bişey söz konusu olmaz. O şişenin parası yazılır adama gidersin yeni bi tane getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 O şarap saklanıp tek kadeh isteyen insanlara verilmiyor mu? Şarap kültürüm yoktur hiç de öyle duymuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sinad said: şişeyi açtırdıktan sonra değiştirme imkanı yok. Ucuz otelleri bırak uluslararası zincir otellerde bile böyle bişey söz konusu olmaz. O şişenin parası yazılır adama gidersin yeni bi tane getirirsin. this! hatta önce etiket gösterilir, -hangi üzüm -kaç yılı -hangi bölgenin mahsulü olduğunu müşteri görür ve bunları gördüklten sonra açtırırsa şarapı ve şarap sirkeleşmemişse, ki büyük zincir otellerde bunun olma ihtimali yok, müşteri o şarabı açtırırsa parasını öder. "ya bu çok odunumsuymuş ama ben daha yumuşak bir içimli şarap istiyorum" diyen adama da "o zaman anlıyormuş gibi niye etikete bakıyorsun tarram! sorsan söylerdik eşek sıpası" diye çıkışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şarap tatmak için -öyle bir imkan sunuluyorsa- ayrıca getirilir, ücretsiz olduğu belirtilir zaten. şişeyi açtıktan sonra beğenmeme lüksü de var, tabii parasını ödedikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tadım olayı genç şaraplarda uygulanaibliniyor keza mantarı açılıpda havayla temas ettikden sonra şarabın tadında belirgin bir değişme olur ayrıca sirkeleşme süreci de başlar o yüzden mesela bugün 2003 mahsulü bir şarabı taddıramazsın zaten tadım işi genelde doğrudan üretim yapılaiblinorsa yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 vedat milor musun bilader diiyip iki tokat atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 inventorymi kontrol ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 himm, cevaplar güzel. topikten sonra tecrübeli bir arkadaşıma sordum çok çakalca bir cevap verdi, hatta böyle bir olay başına gelmiş ve bu yöntemle çözmüş olayı. paylaşayım, birlikten kuvvet doğar : müşteri çift, yani yanında bayan var. bu yüzden ben böyle kaç tane şaraplar açtıyorum hihoyayat havası atmak için yeniden şarap getirtiyor, beğenmediği için değil. bu yüzden, mantar atılmıyor tabii ki, çaktırmadan mutfağa dönülüp mantar takılabildiği kadar takılıyor, şarap tekrar geri götürülüp sanki yeni açılıyormuş gibi yapıp tekrardan dökülüyor. adam bunu da beğenmezse gel beni şey yap dedi arkadaş sonra onu söylemeyeyim de. zaten şarap açıldıktan sonra önce azıcık kovaya, sonra da bardağa 3/1 oranında döküldüğü için müşteri pek çakmayacak, 2400 euro luk şarabı tekrar açtırdığı için süper bir artislik yapacak ve şarabı geçen sefer beğendiği halde beğenmemiş gibi yaptığı için tamam diyip bitirecek olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 HA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 2400 euroluk sarap ne lan? daha o kadar zaman gecmedi bi sarabin o fiyata gore yillanmasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 10 yeni türk lirası değerinde bakkal şarabını yıllandırırsan geçmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abvblizzard said: 10 yeni türk lirası değerinde bakkal şarabını yıllandırırsan geçmez tabii. o şaraplar yıllanmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 garson olmam ben şarabı alan kişi olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mantarıyla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ah ulan yazarken hiç fesat düşünmemiştim parayla içmek için satın alan yazmam gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 eğlencelik kısmını düşünüyorum ben hala :D ama açtıysan,hesaba ekleyip,yeni şişeyi açarsın herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 eglence/turizm sektoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben garsonum adam onayladı, şarabı getirdim açtım adam begenmedim ben bunu dedi tamam efendim baska sarap getireyim derim ve yeni sarabı getiririrm. adisyona ikisini de yazarım. hiç çaktırmam. pro garsonda bu şekilde davranır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bayana hava atmak için 2400 euroluk şarap açılır mı laa 100€x24 = 2400€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Şarap bar'a geri gider, kadehlik için saklanır. Masaya yeni bir şarap gider. Alınmayan şarap hesaba yazılmaz. 2. şaraba aynını hiç bir müşteri yapmaz. en azından 2.400€ luk şarap açtıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 rakı açtırılıyor mu denemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BabacumMostors said: müşteri o şarabı açtırırsa parasını öder. "ya bu çok odunumsuymuş ama ben daha yumuşak bir içimli şarap istiyorum" diyen adama da "o zaman anlıyormuş gibi niye etikete bakıyorsun tarram! sorsan söylerdik eşek sıpası" diye çıkışırlar Bu hakikaten böylemidir? Çok fenaymış AHahAHhahah. içelim bari geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar