stinger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Artık bir adet PDA almaya karar verdim. Mühendisim işim gereği sürekli internette olabileceğim, office excel programlarını açıp oluşturabileceğim , fotoğraf çekim kalitesi karanlık ortam-aydınlık ortamda iyi olabilecek, maillerimin telefona gelebileceği bir PDA arıyorum. Daha önce PDA kullanmadığım için pek bilmiyorum.Araştırmalar yaptım tabi ki fakat sizlerinde görüşlerini merak ediyorum. Özellikle iş için kullanacağımdan bu tip uygulamaları daha gelişmiş bir cihaz daha işime gelir. Fiyat olarak illa bir limit koymadım. Ama basıp parasını en pahalısını alırım mantığıyla yaklaşmak istemiyorum. Eğer işimi görecekse fiyat performans kıyaslaması yaparım ama uzun soluklu değiştirmeden bir telefon kullanacağım için bir kısıtlamada koymadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bende nokia e72 var bir süredir.Güzel cihaz,dediklerinin hepsini yapar.Fakat excel ve word dosyaları oluşturma kısmı biraz zor olur gibime geliyor,yazmak falan.Haaa sana atılmış dosyalara dilediğince bakıp değişiklik yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 PDA devri kapanalı çok oldu be. Ya tablet PC ya da smart phone derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Açıkçası takip edemedim bu piyasayı çok biraz sağdan soldan okuduklarımla kaldım. Smart phone daha uygun olur amacıma diyorsanız tabi ki o olsun. Maksat belirttiğim işleri yaparken bir de hızlı yapabilmek. Iphone 4 te excel, word açan program var sanırım ama pdf felan açabiliyormu onlar hakkında da bilgim yok pek. Bu tip uygulamaları HTC veya Samsung un smart phone ları daha iyi yapabilecekse onlarıda düşünebilir. Birde menu hızı ve uygulamalardaki hızı nasıl merak ediyorum bu HTC ,Samsung ve İphone un? Benim için en önemli kriterler,telefon düzgün çalışsın, hızlı çalışsın bana gereken uygulamaları hızlı yapsın,takılmayla kapanmayla uyraşmayayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 pda mi kaldi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Htc kaliteli bir marka. Destek, yazilim, 3rd part program vs... Htc icin kaynak cok. Samsumg bir model yapiyor, piyasaya cikmadan bir ust modelini cikariyor falan.. Destek, yazilim konusunda zorluk cekersin. Telefon ciktigi gibi kaliyor, hic gelistirmiyor samsung. Benim gorusum windows mobile oluyor yada win7'yi bekliyor. Yazilim cikmiyor artik. Ama win mobile guzeldir. Ozellikle Htc alirsan Rom vs herseyini degistirebilirsin. Telefonu istedigin gibi yapabilirsin. En revactaki isletim sistemleri Iphone ve Android. Oyunlar, programlar bu ikisi icin cikiyor surekli. Iphone herkeste var bilirsin. Android 2.2 de flash destegi var. 2.2'ye upgrade olmayan model alma. Internet tabletler buyuk oluyorlar. Alirsin ama en fazla 1 ay dolastirirsin yaninda. Sonra ya evde yada isyerinde cekmecede yatar. Tavsiyem: Ekran 3.5 inch ve ustu olsun. Internete girip sasi kalma. Capacitive ekran iyidir. Pil omru en uzun modeli secmeye calis. Gunde 2 kere telefon sarj etmeye hazir misin? Rom, Ram cok olsun. 3-5 program atip out of ram vs olma. Samsung'a kotu desemde bu tanimlara Samsung Galaxy modelleri uyuyor. Ekranlari da cok iyi bu modellerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 android ve iphone os 'te office konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bende samsung a çok iyi gözle bakamıyorum açıkçası her ne kadar samsung 9000 başarılı olsada. HTC Desire en iyi modelimidir şuan ?Kamera özellikleride yeterince iyi gibi duruyor.Ama 2.2 yi destekliyormudur bilmiyorum.Birde Android de office açma,pdf okumada sorun yoktur umarım. Iphone 4 de eger flash olmayacaksa zaten benim adıma iyi bir seçenek olmaz zaten. Office programı var biliyorum ama pdf de açabilmeliyim. hunty said: Htc kaliteli bir marka. Destek, yazilim, 3rd part program vs... Htc icin kaynak cok. Samsumg bir model yapiyor, piyasaya cikmadan bir ust modelini cikariyor falan.. Destek, yazilim konusunda zorluk cekersin. Telefon ciktigi gibi kaliyor, hic gelistirmiyor samsung. Benim gorusum windows mobile oluyor yada win7'yi bekliyor. Yazilim cikmiyor artik. Ama win mobile guzeldir. Ozellikle Htc alirsan Rom vs herseyini degistirebilirsin. Telefonu istedigin gibi yapabilirsin. En revactaki isletim sistemleri Iphone ve Android. Oyunlar, programlar bu ikisi icin cikiyor surekli. Iphone herkeste var bilirsin. Android 2.2 de flash destegi var. 2.2'ye upgrade olmayan model alma. Internet tabletler buyuk oluyorlar. Alirsin ama en fazla 1 ay dolastirirsin yaninda. Sonra ya evde yada isyerinde cekmecede yatar. Tavsiyem: Ekran 3.5 inch ve ustu olsun. Internete girip sasi kalma. Capacitive ekran iyidir. Pil omru en uzun modeli secmeye calis. Gunde 2 kere telefon sarj etmeye hazir misin? Rom, Ram cok olsun. 3-5 program atip out of ram vs olma. Samsung'a kotu desemde bu tanimlara Samsung Galaxy modelleri uyuyor. Ekranlari da cok iyi bu modellerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Wildfire'dan memnunun ben. Fiyatı da uygun: http://forum.paticik.com/read.php?7,5095342,page=2#msg-5103188 Tabii param var diyorsan Desire al. HTC iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu siteden Google Nexus One da fena gözükmüyor. Fiyatıda baya uygun. Alan kullanan varmıdır? 2.2 android de yüklenebiliyormuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 iphone 4 de flaş var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Pdf dosyalarını açabiliyormusun? msuuut said: iphone 4 de flaş var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 açıyor ama download edebilmen için özel programsatın alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 msuuut said: iphone 4 de flaş var.. flaş değil flash yok demeye çalışmış arkadaş [adobe flash) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 HTC HD2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar