Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'ya seks öğreten türk kızını konuşmadık mı??

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Çünkü günümüz kızlarının %90'ı cool gözüküp bi ford fiesta'ya yatağa girebiliyorlar.

Ladytron said:

biliyorum, boğaziçindeyim =)

sizin çevreniz çok sorunlu galiba benim çevremdeki kızlar hiç böyle değil benim sevgilim olmuş olanlar dışında arkadaşlarımın adına da konuşuyorum (bizzat görmedim ama sevgililerini tanıyorum az çok) yok böyle bi olay. ladytron senin de çevren kötü eğer kendini %10luk bir dilime dahil görüyorsan örneklemen yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

SeaGle said:

Çünkü günümüz kızlarının %90'ı cool gözüküp bi ford fiesta'ya yatağa girebiliyorlar.

Ladytron said:

biliyorum, boğaziçindeyim =)

sizin çevreniz çok sorunlu galiba benim çevremdeki kızlar hiç böyle değil benim sevgilim olmuş olanlar dışında arkadaşlarımın adına da konuşuyorum (bizzat görmedim ama sevgililerini tanıyorum az çok) yok böyle bi olay. ladytron senin de çevren kötü eğer kendini %10luk bir dilime dahil görüyorsan örneklemen yanlış.

tanıdığın insan sayısıyla ilgili. yüzde 10 deil de 50 falan olabilir kendimi içinde gördüğüm yüzde. yani evet çevremde böyle olduğunu gördüğüm insanlar var ama çevremizi her zaman kendimiz seçemeyiz ama arkadaşlarımızı seçebiliriz, ki daha önce de dediğim gibi onlar böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olay ayağını yerden kesme muhabbeti. Fiesta, günümüz gençleri tarafından piyasa aracı olarak kullanılıyorsa ancak "orta sınıf piyasa adamı" aracı olabilir. E orta sınıf arabası bile iş yapıyor bi yerde. Hani kızlar da akıllı, madem ben sürmüyorum, ha a3 ha nimi kupır ha fiesta, ne farkeder lan diyorlar. Konsere giderken servisle gideceğine arabayla gidiyo. Gece taksiye para bayılacağına arabayla geziyo. İstediği yere gidebiliyo benzin/mazot parasına. Çocuk kızın ayaklarını yerden kesiyo fiesta ile, kız da akşam çocuğun ayaklarını yerden kesiyo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

abi saka maka kiz olsam ben de sevgilimin arabasi olsun isterim. hatta erkek olmama ragmen sevgilimin arabasi olsun isterim. fena mi yani. guzel bi durum. ARABAYA VERIYORE demeden once bi dusunun, yan yatan 525 arkasinda mi gitsin kiz, klimasini acmis, ford fiestasinda mi gitsin. haksiz miyim.

olay hayat standartlarinda gizli.l
Sosyal ağlarda paylaş

Fiesta dedim de, tabi fiesta/a3 yan yana gelirse fiestalının da şansı düşüyor. Böyle bi sistemde en lüks aracı olan en tepedeki kızı alıyor.

Ben de arabası olmayan bi fakir olarak bu sistemi çözmeye kasmışım işte oturup. Arabası olan sevişiyor, arabası olmayan sosyal analiz yapıyor..

Abim yılbaşında fuara gidecek çin'e. O zaman ben de bu hiyerarşik sistemde yerimi alabilirim 1-2 haftalığına belki..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...