Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abvblizzard said: Güzelsen de anlam kazanmicak da ilgilenir gibi yapıcaz. ahaha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olitere said: Ladytron said: olitere said: ladytron albüme foto koyduktan sonra yazdıklarını ciddiye alıp almamam gerektiği üzerine bi karar vericem fotoğraf mı koyuluyo? ben bilmiyodum. tiki miyim diye mi bakıcaksın? yoksa leydi miymiş diye mi? şüphe edenler var da..leydi mi kaldı lan bu zamanda zuaa leydi misin diye soru geldi arkadaşım. demek ki olduğunu düşünenler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: az sevişmiş leydi bulunca şanslıyız :( saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 nomsaR said: yalnız bu pati erkeklerinin ağır kuyruk acıları var seziyorum ben dahil. ahaha çok doğru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bana arkadaşım diye hitap etme provoke oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dikkat cekmek icin emo sarkilar da yazmak var, cinsel seks kitabi yazmak da var sdfg. Hanim kizimiz hosmus ama begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aa forumda yeni bayan var. SELAM LADY. BEN AZMO, BURALARIN KRALIYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Azmodai said: aa forumda yeni bayan var. SELAM LADY. BEN AZMO, BURALARIN KRALIYIM. woooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 azmo hamburger yerken fotoğrafını göster de kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 iyi hatirlattin yarin gideyim hamburgerciye yine. epeydir ugramiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hani fotoğraf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 siz foto koydunuz mu ki bizden foto istiyorsunuz? pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ciğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben bilmiyorum ki nası fotoğraf koyuluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ver msnini ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben yatıyorum , kurbanımızın fotoğrafını paylaşması için gerekli açılımı yaptım gerisini size bırakıyorum yoldaşlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olitere said: ben yatıyorum , kurbanımızın fotoğrafını paylaşması için gerekli açılımı yaptım gerisini size bırakıyorum yoldaşlarım (:P) ben de ders çalışayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ladytron said: @mr.hand : seni de howard wollowitz olarak hatırlarım artık... Aa ben bunu görmemişim. Canım yaa. hey allam dizi karakteriyle laf yedik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne biçim topic. kızın resmi var "çirkinmiş" diyorlar, gay misiniz, sonra üye kızmış diye üstüne çullanıyorlar, abazan misiniz. misina. ciğer. karnım acıktı. :( kız iyiymiş aslında da, sibel kekilli'yi tercih ederim. seks tutorial'ı yazsın, bu kızınkinden daha çok satar. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya bone bırak bi. ilgi istiyo dalga geçiyoruz işte alala :) bi pm bile atmadım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 attık ya pm.. ladytron, benimle ladytron konserine gider misin? diye mail attım ben. hatta sonuna gül bile koydum @}-,-`-. (← gül bu, güzel kokar falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- @}-,-`- kapısını güllerle döşedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vay anasını benden hızlı çıktı adamlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi akşam konuşmadık mı "kızı gül manyaa yapıcaz!" diye.. niye yan çiziyorsun ki.. özellikle patinin bağyan üyelere daha da çok ihtiyacı olduğu şu zor günlerde... yapmayalım ama böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar