Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'ya seks öğreten türk kızını konuşmadık mı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ooo yazılanlara bakan sanar ki herkesin yediği önünde yemediği arkasında. O çirkin bu tu şu kaka.

Doyuma ulaşmış Türk erkeği artık seçici geçirgen.
Mesaj tarihi:
ama arkadas simdi su haberturk fotografi:
bi buna bak efsane bi hatun gibi

http://im.haberturk.com/2010/10/19/562681_detay.jpg?1287570348

bu da diger bir fotograf

http://www.neolsunki.com/depo/resimler/1287514638.jpg

aradaki fark o kadar fazlaki buna haklı tepkimizi gösteriyoruz.
Mesaj tarihi:
Alla alla niye herkes kızın tipi üzerine yoğunlaştıysa?! Sanki kız o kitabı yazarken "aaayy kimseye veremiyorum, böle bi kitap yazayım da onu bunu azdırıyım dikkat çekeyim" demiş gibi.. Belki de demiştir, o zaman şu an baya sizinle dalga geçiyodur, saygılar sıla kihkih
Kitap okunurken amaca yönelik yazılmış hissi veriyorsa güzel olabilir.
Türk erkeklerine : Türk kızları türk erkeklerine yaranamadı yaranamaz. Hadi şimdi kalkın o bilgisayarın başından da bi duş alın canlarım
Mesaj tarihi:
bi de malesef kuzey doğu avrupa bloğu varken yaranmanız çok zor. tabi aynısını türk erkekleri için de söyleyebilirsin alınmam. çok fazla millet karışmış araya hepimiz ortalama olmuşuz o yüzden.
Mesaj tarihi:
hmm bilmem ben "türk bu!" diye ayırmıyorum dolayısıyla türk erkeklerinin aleyhinde bişey söylemek çok gereksiz. the thing is , birine baktığında ruhunu görmeyi denemek.
muhtemelen bir "türk kızı" işte de bana geliyoooor, yuppiii.
Mesaj tarihi:
Ladytron said:

Alla alla niye herkes kızın tipi üzerine yoğunlaştıysa?! Sanki kız o kitabı yazarken "aaayy kimseye veremiyorum, böle bi kitap yazayım da onu bunu azdırıyım dikkat çekeyim" demiş gibi.. Belki de demiştir, o zaman şu an baya sizinle dalga geçiyodur, saygılar sıla kihkih
Türk erkeklerine : Türk kızları türk erkeklerine yaranamadı yaranamaz. Hadi şimdi kalkın o bilgisayarın başından da bi duş alın canlarım

yaranamaz tabi. Ortalama bi güzellik taşıyan bi türk kızı bulunmaz hint kumaşı gibi ağırdan satıyor kendini çünkü. Suratına tükürmeyeceğin ebelek gübelek kızlar o kadar kuruntulu takılıyorlar ki, cinnet geçiresin geliyor.

Bi ortama gidiyosun, selam veriyosun o kızlar kafa çevirmiyor. Hayır nedir hazinesi anlamadım ki ben.

Hoş ben bunları böyle anlatıyorum da herhangi bi yaram yok, ilişkim de var zaten. Dünyada kız da kalmasa o bulunmaz hint kumaşlarına muhtaç olacak da değilim. Sorunum zaten onların selamı sabahı da değil de. İnsanlık yapıyosun selam veriyosun öküz gibi duruyorlar. Sanki "selam" dese mükemmelliğinden ödün verecek allahın ortalama altı tipi.

Zaten dikkat edin, şöyle avrupa ülkesi olsun, amerika olsun, ya da çok kötü olmayan başka bi ülkeye gitmiş bi insana bakın, fazla uğraşmıyorlar bu tip kızlarla bizim. Çünkü oradakiler hem güzeller, hem de burnu büyük değiller. Çok çok az bi kesimi bizdekiler gibi olduğunu söylüyor insanlar. Büyük çoğunluğu hem insan, hem güzel.

Kendini bi bok sanan türk kızları, umarım evde kalırsınız.

zaten kalacaksınız
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

Ladytron said:

gerçekten güldüm.
bravo honey
(delir)
bye

YES HONEY, HOW ARE YOU BABY?

ahaha kıraathane ortamında sölenicek şey değil tabi. o zaman bilmiyodum buranın böle olduğunu (:P)
Mesaj tarihi:
Ladytron said:
...the thing is , birine baktığında ruhunu görmeyi denemek. ...

Ardeth said:

the thing is

kabusa sebep olabilir

http://image.guardian.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2007/06/26/thething460.jpg

Mesaj tarihi:
Türk kızlarının okuyan ve şımaran büyük bir bölümü, kel zengin ve göbeği çıkmış bir adamla akşamları televizyon karşısında çekirdek çıtlatıcak. Gelecekleri çoğunun bu.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Ladytron said:

yaranamaz tabi. Ortalama bi güzellik taşıyan bi türk kızı bulunmaz hint kumaşı gibi ağırdan satıyor kendini çünkü. Suratına tükürmeyeceğin ebelek gübelek kızlar o kadar kuruntulu takılıyorlar ki, cinnet geçiresin geliyor.

Bi ortama gidiyosun, selam veriyosun o kızlar kafa çevirmiyor. Hayır nedir hazinesi anlamadım ki ben.

Hoş ben bunları böyle anlatıyorum da herhangi bi yaram yok, ilişkim de var zaten. Dünyada kız da kalmasa o bulunmaz hint kumaşlarına muhtaç olacak da değilim. Sorunum zaten onların selamı sabahı da değil de. İnsanlık yapıyosun selam veriyosun öküz gibi duruyorlar. Sanki "selam" dese mükemmelliğinden ödün verecek allahın ortalama altı tipi.

Zaten dikkat edin, şöyle avrupa ülkesi olsun, amerika olsun, ya da çok kötü olmayan başka bi ülkeye gitmiş bi insana bakın, fazla uğraşmıyorlar bu tip kızlarla bizim. Çünkü oradakiler hem güzeller, hem de burnu büyük değiller. Çok çok az bi kesimi bizdekiler gibi olduğunu söylüyor insanlar. Büyük çoğunluğu hem insan, hem güzel.

Kendini bi bok sanan türk kızları, umarım evde kalırsınız.

zaten kalacaksınız

çok haklısın, ilk kez senden duymuyorum bunları. arkadaşlarımdan da söyleyen olmuştu. bunun erkek modeli de var gerçi. evet hoş değil yapmamak lazım. bence nedeni büyük ego ama alttan alta da bi özgüven eksikliği. ama söylediklerinin benim yazdıklarımla hiçbir alakası yok. 3 sayfa sıla'ya kayılmasından ötürü gıcık olup yazmıştım ben, o 3 sayfa orda kabak gibi durduğuna göre hala haklıyım kihkih
evet abi kalsın hepsi evde :D evde kalmak artık ne anlama geliyosa bu devirde hepsi ondan beter olsun. ok mi, rahat mıyız? >:D<
  • Yeni Oluştur...