Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çayı uzun süre içime hazır tutmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben çay kaynattım, su koya koya akşama kadar gider mi
bu, yoksa dibi falan tutar mı çaydanlık kor haline gelir mi? yada başka bi aksilik olur mu? arada söndürüp yeniden mi kaynatayım? alex'i forvette mi orta sahada mı oynatayım?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
hm bende o arzum çay robotumu ne var,akşma kadar tutuo ama normal çaydanlıkta nası olur bilmem,zaten gazyani,ii girer onun parası akşma kadr ayrıca bi kazada çıkabilir,been valla sabzsh uyanıp çayı kouyuom arada sırada su eklewmek dışında bişi yapmıorum,al valla bi çay robotu süper işi

alexi isteediin yerde oynat,ben masaın üsdtüen çaıkrıp oynatuyorum,oooh yandan.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
çayın ömrü 10 ile 12 saatarası değşir
bu süre sonunda tadının bozulması gibi zararverici yönü daha çok olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
adam gibi çay ya da çay gibi çay içmek istiyosanız 1 saatten sonra yeniden demleyin, 10-12 saat demlikte duran çay odun gibi olur hiç içilmez :)

ama içine 8 şeker atıyosanız 2 gün de aynı dem dursa farketmez, şekersiz içiyosanız en fazla 1 saat derim ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
geçen gün annem alıp getirmişti, metalden bir zırzavat içine minik bir mum koyuyorsun, üzerine de çaydanlığı yerleştiriyorsun. çok fazla denemedim ama işe yarar gibi duruyor.bir de ben bi ara çay demlendikten sonra termosa koyuyordum çook uzun süre içilebilir ve sıcak kalıyordu. çayı kalın camlı bira bardağına koyarsan da, yarım saat 45 dakka arasında içilebilir sıcaklıkta kalıyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Ağustos 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onun porselen versiyonu var bizde. Çaydanlığı bi hedenin üstüne oturtuyosun, hedenin içi oyuk, mumu var standart boy, onuda yerleştrip yakıyosun... ööle işte.
Şahsen kasmadan kettle da su kaynatıp sallama çay yaptığımdan dem olayından pek haberdar değilim. Ama süre uzadıkça çayın tadının odunlaştığı bariz:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
peki söndürdükten sonra sıfırdan demlemeyip, kaldığı yerden devam etsem mola verip tadı çok bozulur mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Eh bozulur tabi. En iyisi tekrar demlemek.[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t
Telekoma kafa girdi... Connected.
Mesaj tarihi:
lipton poşey çay =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
  • Yeni Oluştur...