Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Postal 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

X-mas tree görevinde police istasyonunun oralara git etrafı gez bir yerde görürsün tabak gibi birşeyin üstüne yazılmış X-mas trees diye o işaretleri takip edince bir oraman gelcen , ormanın doğu bölümünde üstüne ışık inen bir ağaç var onu alcan ve kapışmaya hazırlancan heh[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

Polis kıyafeti diğer bölümde yok oluyor ,gidip tekrar alman gerekiyor galiba(ya da son görevi yaptıktan sonra eski elbiseni giyersen öbür günde inventoryde kalabilir, tahminimce). Yanlız polis elbisesini almak için girdiğinde 10-15 polis koşturuyor arkandan onları hiç takmadan geçiceksin. Locker room var en yukarda onu alcan.

ehe şimdi gidip bi filleri ziyaret etcem.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yine explorer bi oyuncu olarak direk bug ı bulmuştum christmas tree nin oradaki kapışmada
ağacı almadan önce benzin bidonuyla etrafı yakıosun
adamlar geldikleri anda yanıolar
yanmayanlar seni gebertmeye gelirken yanıo
1 hp veya mermi bile gitmio..

beni kıl eden berbat bi olay olmuştu perşembe bölümünde
napalm fabrikasından kaçarken yanınızda köpek varsa lavlara düşüyor ve ölmüyor orada kalıyor geziyor ve kurtaramıyorsunuz[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

fil çiftliğin altına(haritanın altına) girebiliyorsunuz duvardan atlayarak.orada bir kedi var(yani bende vardı)
kedi maması yerseniz bir süreliğine siz hariç herşey yavaşlıyor bu sayede iki ikişin kafasını kopartmak suretiyle havada birleştirebilirsiniz.
Ayrıca kafaları yakıp futbol oyununuza ayrı bir heyecan katabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Radar için Vodoo plugin'ini bulan varmı. Hehe süper birşey, radar aktifken kullandığınızda radarda kırmızı bir balık beliriyor ve bu balıkla radarda görünenlerin üstüne gelip onları öldürebiliyorsunuz ama süre sınırlı 10 saniye ve bir kullanımlık. Öldürdüğünüz adama göre ödül alıyorsunuz birde.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

ben radar için piranha plug-ini buldum bitek.
yawf aynı görevleri yapmak kascak üşenmesem baştan oynicam şu oyunu...

bu arada hep yükseklere bakın. ortamdaki elektrik tellerinden yürüyerek biyerlere gidebiliyosunuz genelde. tırmanmak iyidir.

bi yerde bisürü kedi vardı kapalı bi alanda. o ara kedi toplama olayını bilmediğimden(yere yatıp bacaklarını açan psikopat kediler yakalanıyo sadece annadıım kadariyle...) es geçmiştim. çatılardan falan hoplaya zıplaya gidiyosunuz. gidin toplayın o kedileri susturucu yapın içimde kaldı resmen :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

savelerinizin bıyutuna bi bakın arkadaşlar
benim save klasörü 120 mb idi
yuh be
siliyorum[hline]
Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki:
eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
a.k.a. Uçan Sam
Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki:
süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 23 April 2003 00:38 tarihinde demiş ki:
Dralnu benim makinada oynuodu bügün postal 2 yi
adamı gebertti kürekle, kafa koptu.
kafaya tekme attı
oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline]

kilisede günah çıkarırkenki sırada bi kaç kafa kopardım o aradaki kapıya şu çektim kenardaki bi kıza çarptı top kız geri şutladı şöle bi 10 15 kere birbirimize paslaştık :) sıkılmasam devamda edicek gibiydi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...