Predator Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 X-mas treeyi aldığın yere giderken köprüden geçmeden sağda ya da köprüyü geçtikten sonra sağda. Fil resmi var zaten.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bana gülenleri hepsi eşek cennetinde şu an eheuheu bankayı çok kolay soyduydum 3-4 polis öldürdüm o kadar kasmadı ama bana 800 dolar falan çıkmadıydı[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ya adamların kafasıyla top oynamak kadar büyük bir haz yok şu oyunda. Birşey sorucam. yemek flm menüsünü nasıl değiştiricez? Bazen yemek kullanmak istiyorum ama para simgesi oluyor enterlıyorum fakat yemek olduğu halde yemiyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 "ğ" ve "ü" tuşları değiştirir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Perşembe gününde çıktı banada 840 içerde yaklaşık 10-15 polis vardı.Ama hiç biri takmadı üniforma olduğu için. Napalm ın ikinci modu süpermiş bu arada heh.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 parcel center'daki adamlar yeniden diriliyor mu ya? öldürüyorum öldürüyorum bitmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 "xmas tree" görevinde napıcaz ya geçemedim.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 fillerin üzerine binip gezebiliyorsunuz :) bu arada yılbaşı ağacı haritada gösterdiği ormanda ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ehe aradığın ağacı bulduğunda holy light geliyo zaten... bu arada fillere nası biniyoruz?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 X-mas tree görevinde police istasyonunun oralara git etrafı gez bir yerde görürsün tabak gibi birşeyin üstüne yazılmış X-mas trees diye o işaretleri takip edince bir oraman gelcen , ormanın doğu bölümünde üstüne ışık inen bir ağaç var onu alcan ve kapışmaya hazırlancan heh[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Ya gözümden kaçmış :) koskoca şeyi göremedim. Fillere nasıl biniyoruz? İstediğimiz zaman polis kıyafetini giyebiliyormuyum? Şimdi thursday e geçtim. Zor görevler var sanırım :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Polis kıyafeti diğer bölümde yok oluyor ,gidip tekrar alman gerekiyor galiba(ya da son görevi yaptıktan sonra eski elbiseni giyersen öbür günde inventoryde kalabilir, tahminimce). Yanlız polis elbisesini almak için girdiğinde 10-15 polis koşturuyor arkandan onları hiç takmadan geçiceksin. Locker room var en yukarda onu alcan. ehe şimdi gidip bi filleri ziyaret etcem.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya ben yine explorer bi oyuncu olarak direk bug ı bulmuştum christmas tree nin oradaki kapışmada ağacı almadan önce benzin bidonuyla etrafı yakıosun adamlar geldikleri anda yanıolar yanmayanlar seni gebertmeye gelirken yanıo 1 hp veya mermi bile gitmio.. beni kıl eden berbat bi olay olmuştu perşembe bölümünde napalm fabrikasından kaçarken yanınızda köpek varsa lavlara düşüyor ve ölmüyor orada kalıyor geziyor ve kurtaramıyorsunuz[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 fillere binmek için üstlerine atlamanız lazım altladıktan sonra üstlerinde kalıyorsunuz onların gittiği yere gidiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 fil çiftliğin altına(haritanın altına) girebiliyorsunuz duvardan atlayarak.orada bir kedi var(yani bende vardı) kedi maması yerseniz bir süreliğine siz hariç herşey yavaşlıyor bu sayede iki ikişin kafasını kopartmak suretiyle havada birleştirebilirsiniz. Ayrıca kafaları yakıp futbol oyununuza ayrı bir heyecan katabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Radar için Vodoo plugin'ini bulan varmı. Hehe süper birşey, radar aktifken kullandığınızda radarda kırmızı bir balık beliriyor ve bu balıkla radarda görünenlerin üstüne gelip onları öldürebiliyorsunuz ama süre sınırlı 10 saniye ve bir kullanımlık. Öldürdüğünüz adama göre ödül alıyorsunuz birde.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ben radar için piranha plug-ini buldum bitek. yawf aynı görevleri yapmak kascak üşenmesem baştan oynicam şu oyunu... bu arada hep yükseklere bakın. ortamdaki elektrik tellerinden yürüyerek biyerlere gidebiliyosunuz genelde. tırmanmak iyidir. bi yerde bisürü kedi vardı kapalı bi alanda. o ara kedi toplama olayını bilmediğimden(yere yatıp bacaklarını açan psikopat kediler yakalanıyo sadece annadıım kadariyle...) es geçmiştim. çatılardan falan hoplaya zıplaya gidiyosunuz. gidin toplayın o kedileri susturucu yapın içimde kaldı resmen :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 her türlü kedi yakalanıo[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 heralde benim problemim gördüğüm her kediyi tekmelemem :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 galiba limiti var[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 savelerinizin bıyutuna bi bakın arkadaşlar benim save klasörü 120 mb idi yuh be siliyorum[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 slot başına 13 mb saveler,yuh be...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 siliniz..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: arcane, 23 April 2003 00:38 tarihinde demiş ki: Dralnu benim makinada oynuodu bügün postal 2 yi adamı gebertti kürekle, kafa koptu. kafaya tekme attı oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline] kilisede günah çıkarırkenki sırada bi kaç kafa kopardım o aradaki kapıya şu çektim kenardaki bi kıza çarptı top kız geri şutladı şöle bi 10 15 kere birbirimize paslaştık :) sıkılmasam devamda edicek gibiydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ya multiplayer isterüüükkkkkk[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar