Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Postal 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bazoka buldum manyak deli bişey.
İlk bölümde markete gidin oradan duvarın oralarda bi kapı var o kapıdan gidin merdivenin solundan dikkatlice inin ben aşşaya düştüm gerçi ama :)
oradan dümdüz ilerleyin bi çukur çıkıcak köpekler ölmüyor. Yaktım patlattıp birşey olmuyor oradaki sütnun üzerinden yem atın onlar kalıyor öyle gidip alın bazukanızı en dipte gözüküyor zaten.

Yada Library nin sağından giriş var küçük bir çalı var onun altında gizlenmiş merdiven var ordan gidin ama inerken dikkatli olun ölebilirsiniz çok yüksek çünkü.
Alet manyak bişey ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu mecbur kaldıkça öldürmeden bitirdim :).Ancak oyun sizi öldürmeye itiyor hheheh enchanted version da paso öldürdüm.Mesela oyunun öldürmeye itmesine örnek ; Anlamsız sıralar , küfür etmeler vs.Enchanted da benzin işiyorsunuz ve direk yanıyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers
[=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan
Cold as Corpse.

[ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki:
Guilde vermeniz lazım[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk bazukamı kiliseye saldıran usamelerden almıştım
mall da havalandırmaya girilebiliyor
böylece kapalı olan girilemeyen dükkanlara giriyorsunuz oradaki silahları alıyorsunuz

az önce dralnu benim makinada oynuodu postal
bişey keşfetti ben bilmiodum
ağzına işersen adam kusuyo ehe[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness
Sosyal ağlarda paylaş

zıplama olayı çok komik ya.
Bana sadece saçma gelen silahlar. Adam bir ölüyor etrafından adamın 10 katı büyüklüğünde silah çıkıyor.
Ayrıca bazuka inanılmaz etkisiz.

Kiliseli bölüme giderken yanınıza ne kadar köpek varsa toplayın. Çok işe yarıyor.
Ayrıca Bankadan para aldığınız bölümde oralarda villa tarzı bi yer var. Gidin esrar var orada alın psikopata bağlıyorsunuz. Kalp manyak oluyor. Ateş ediyorlar hissetmiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

aauh doktor un suratına işedim adam kustu euaheuahehahu[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 22 April 2003 18:31 tarihinde demiş ki:
yukarı işemek kendini sondurmek için
heh işte bu önemli bi nokta eyvallah

roket atar süper.bi süre bekletirsen kitlenio.kullanabiliosan süper bi silah kullanamıosan kendini öldürürssün ehe[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Pascal Nouma ! Pascal Nouma !
Sosyal ağlarda paylaş

loading i uzun olunca oyun kötü mü oluyor ?

ben olsam oyuna şöyle bakarım:
sesler : güzel
müzik : hmm var mı ki (videosundaki ph8 - breaking tension ve bunun gibi şarkılar koysalar süper olurdu koymamışlar ayıp etmişler)
grafik : muhteşem.unreal engine in süper kullanımı, süper motion capture hatta böylesi hiç bi oyunda yok.
yapay zeka : beklenenden güzel
atmosfer : süper

artılar : iyi grafikler zevkli olması
eksiler : uzun ve sık yüklemeler, multi olmaması!

10 üzerinden 8 alır benden.[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sektiremedim valla
ama daha iyisini gördüm

Dralnu benim makinada oynuodu bügün postal 2 yi
adamı gebertti kürekle, kafa koptu.
kafaya tekme attı
oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Sosyal ağlarda paylaş

ota boka loading ediyor oyun arcane..ayrica loading ettigi icin oyun cok kotu demedimki.grafikleri vasat cok iyi degil , ve loading etmesi insani bezdiriyor .+ sI varmI dersen bence oda yokh..yani nerde dehset vahset kan?postal1 deki gibi?adamin kafasina pompaliyla ates ediyosun kafasi sabit kaliyor yerinde..sof2 de bile daha cok kan var bu oyundakinden ..ayricana bunlar benim elestirilerimdir..biriniz cikipta aradan oynama ulan ozaman demesin , korum kafayi..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkeyn, 23 Nİsan Çocuk ŞEnliği etc. 2003 saat sıfırı otuz sekiz geçerken tarihinde demiş ki:
kafaya tekme attı
oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !

whahaha. asıl tuvaletten çıktım oyunda (malum yeni öğreniyoruz oyunu) işedim çıktım. fermuarı çekmeyi unutmuşum üzerinize afiyet.adam vardı önümde arkasını döndü.bakmamak için uğraştı yarıldım:P[hline]LevieMaxilack®²ºº³
Sosyal ağlarda paylaş

grafiklerin nesi vasat hoca 640x480 mi oynuosun ?
daha iyi bi oyun söyle bana grafiksel olarak eyvallah diyim..
zaten grafikler berbat bile olsa sırf motion capture dan kurtarır bu oyun o kadar sağlam..
bugün dralnu bi adam öldürdü
adam merdivendeydi.merdivenden cesedin yuvarlanarak bi düşüşü var oha dedim bu kadar mı gerçekçi olur..capture ownz.

hhaa load olayı berbat bak orada sonuna kadar haklısın
multisi olmaması da
bunlar çoook büyük eksi puanlar onda da haklısınız.[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Sosyal ağlarda paylaş

pompalı ile adamın dibine girip kafasına nişan alıp ateş ederseniz kafa patlıyor tek mermide alıyorsunuz..

daha fazla kan görmek için ise options ta ayar yapın kan daha uzun süre kalsın falan

ufak bi ateş yaktım
sonra benzin bidonunu aldım basılı tuttum sol tuşa
o şekilde geri geri gittim
bütün kasabayı yaktım nerdeyse... sanki bi sorceress blaze i açıp geziyormuş gibi oluyor

bu arada önceki sayfalarda arada kaynadı galiba hatırlatayım köpekler load zone larda sizinle birlikte gelio.o yüzden süper ötesiler..[hline]Fransa'da doğdu !
Beşiktaşlı oldu !
Helal olsun sana !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...