bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Arkadaşlar bazoka buldum manyak deli bişey. İlk bölümde markete gidin oradan duvarın oralarda bi kapı var o kapıdan gidin merdivenin solundan dikkatlice inin ben aşşaya düştüm gerçi ama :) oradan dümdüz ilerleyin bi çukur çıkıcak köpekler ölmüyor. Yaktım patlattıp birşey olmuyor oradaki sütnun üzerinden yem atın onlar kalıyor öyle gidip alın bazukanızı en dipte gözüküyor zaten. Yada Library nin sağından giriş var küçük bir çalı var onun altında gizlenmiş merdiven var ordan gidin ama inerken dikkatli olun ölebilirsiniz çok yüksek çünkü. Alet manyak bişey ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Oyunu mecbur kaldıkça öldürmeden bitirdim :).Ancak oyun sizi öldürmeye itiyor hheheh enchanted version da paso öldürdüm.Mesela oyunun öldürmeye itmesine örnek ; Anlamsız sıralar , küfür etmeler vs.Enchanted da benzin işiyorsunuz ve direk yanıyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ben ilk bazukamı kiliseye saldıran usamelerden almıştım mall da havalandırmaya girilebiliyor böylece kapalı olan girilemeyen dükkanlara giriyorsunuz oradaki silahları alıyorsunuz az önce dralnu benim makinada oynuodu postal bişey keşfetti ben bilmiodum ağzına işersen adam kusuyo ehe[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 tam yukarı işersende ağzına geliyor çişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yok bneim dediğim kendin değil başkasını kusturmak için kendimi kusturtmadım hiç oluyor mu bilmiorum[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 kendini ksuturamıyorsun ama en yukarı işediğinde çiş tam üstüne düşmeye başladığında böhü böhü diye öksürüyor aksırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 zıplama olayı çok komik ya. Bana sadece saçma gelen silahlar. Adam bir ölüyor etrafından adamın 10 katı büyüklüğünde silah çıkıyor. Ayrıca bazuka inanılmaz etkisiz. Kiliseli bölüme giderken yanınıza ne kadar köpek varsa toplayın. Çok işe yarıyor. Ayrıca Bankadan para aldığınız bölümde oralarda villa tarzı bi yer var. Gidin esrar var orada alın psikopata bağlıyorsunuz. Kalp manyak oluyor. Ateş ediyorlar hissetmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Ayrıca bi bar var oyunda oraya girin aptal aptal dans ediyor insanlar. Ortada bi tane spastik bişey var kedi kız türevinde onu öldürün 200$çıkıyor üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 aauh doktor un suratına işedim adam kustu euaheuahehahu[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bu ne biçim oyun ya! Allah akıl fikir versin hepinize! :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 açıyorum fermuarı bağırarak kaçarsa bırakıyorum.i have seen bigger ones derse işiyorum direk ağzına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: BonePART, 22 April 2003 18:31 tarihinde demiş ki: yukarı işemek kendini sondurmek için heh işte bu önemli bi nokta eyvallah roket atar süper.bi süre bekletirsen kitlenio.kullanabiliosan süper bi silah kullanamıosan kendini öldürürssün ehe[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Tam bir hayal kIrIklIgI oldu oyun benim icin..Zirtp pirt loading ediyor 2 saat suruyor berbat yani..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 loading i uzun olunca oyun kötü mü oluyor ? ben olsam oyuna şöyle bakarım: sesler : güzel müzik : hmm var mı ki (videosundaki ph8 - breaking tension ve bunun gibi şarkılar koysalar süper olurdu koymamışlar ayıp etmişler) grafik : muhteşem.unreal engine in süper kullanımı, süper motion capture hatta böylesi hiç bi oyunda yok. yapay zeka : beklenenden güzel atmosfer : süper artılar : iyi grafikler zevkli olması eksiler : uzun ve sık yüklemeler, multi olmaması! 10 üzerinden 8 alır benden.[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 harbi süper oyun yaaa. ama bu işeme olayı koparttı beni ilk gördüğümde:P feci komik gelmişti.asıl insanların kafasıyla maksimum kaç sektirdiniz?????[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hiç sektiremedim valla ama daha iyisini gördüm Dralnu benim makinada oynuodu bügün postal 2 yi adamı gebertti kürekle, kafa koptu. kafaya tekme attı oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ota boka loading ediyor oyun arcane..ayrica loading ettigi icin oyun cok kotu demedimki.grafikleri vasat cok iyi degil , ve loading etmesi insani bezdiriyor .+ sI varmI dersen bence oda yokh..yani nerde dehset vahset kan?postal1 deki gibi?adamin kafasina pompaliyla ates ediyosun kafasi sabit kaliyor yerinde..sof2 de bile daha cok kan var bu oyundakinden ..ayricana bunlar benim elestirilerimdir..biriniz cikipta aradan oynama ulan ozaman demesin , korum kafayi..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: arkeyn, 23 Nİsan Çocuk ŞEnliği etc. 2003 saat sıfırı otuz sekiz geçerken tarihinde demiş ki: kafaya tekme attı oradaki bi npc bunun ortasına vole çaktı (tekme attı) kafa uçtu süperdi koptum[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! whahaha. asıl tuvaletten çıktım oyunda (malum yeni öğreniyoruz oyunu) işedim çıktım. fermuarı çekmeyi unutmuşum üzerinize afiyet.adam vardı önümde arkasını döndü.bakmamak için uğraştı yarıldım:P[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 npc ler bazen cesetlere vuruo ya o şekilde oldu o orta gol olayı ama ceset yerine kafaya çaktı ahaha koptuk..[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 grafiklerin nesi vasat hoca 640x480 mi oynuosun ? daha iyi bi oyun söyle bana grafiksel olarak eyvallah diyim.. zaten grafikler berbat bile olsa sırf motion capture dan kurtarır bu oyun o kadar sağlam.. bugün dralnu bi adam öldürdü adam merdivendeydi.merdivenden cesedin yuvarlanarak bi düşüşü var oha dedim bu kadar mı gerçekçi olur..capture ownz. hhaa load olayı berbat bak orada sonuna kadar haklısın multisi olmaması da bunlar çoook büyük eksi puanlar onda da haklısınız.[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hahahaha.futbolcu yapalım biz bu botları ya. :P yapay zeka artık futbolda düşünüyo.acaba Hıncal Uluç'un beynini yapayzekayla mı değiştirsek?????kedi süper olmuş bu arada shotgunun ucuna takılan kedi.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 pompalı ile adamın dibine girip kafasına nişan alıp ateş ederseniz kafa patlıyor tek mermide alıyorsunuz.. daha fazla kan görmek için ise options ta ayar yapın kan daha uzun süre kalsın falan ufak bi ateş yaktım sonra benzin bidonunu aldım basılı tuttum sol tuşa o şekilde geri geri gittim bütün kasabayı yaktım nerdeyse... sanki bi sorceress blaze i açıp geziyormuş gibi oluyor bu arada önceki sayfalarda arada kaynadı galiba hatırlatayım köpekler load zone larda sizinle birlikte gelio.o yüzden süper ötesiler..[hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 custom map kassak mı acaba??? *!uykusu gelmiştir..ZZZZZ*[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 oyun canın bişeye sıkılırsa falan stress atmak için birebir valla hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Kaçın Gary Coleman ![hline]Fransa'da doğdu ! Beşiktaşlı oldu ! Helal olsun sana ! Pascal Nouma ! Pascal Nouma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar