Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitmeyen oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

sipeyskeyk said:

ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics.

şu anki fizik kurallarına göre öyle

enerji olmadan hareket edemiyorsun, istedigin kadar kas

no energy, no movement
Mesaj tarihi:
aslında superconductorlardan yapılmışsa ve çok güçlü bir magnetic alan içinde ise o zaman havada durması mümkün ama binayı kaldıracak kadar güçlü bir magnetic alan kanımızdaki hemoglobini söküp alır...

j.cameron'un danıştığı, çalıştığı bilim adamlarına göre..
Mesaj tarihi:
Mail attım, hazır Blizzcon varken açıklığa kavuşturun şu durumu. Yok açıklayamıyorsanız Terran binaları uçmasın artık. İnsanların kafasını karıştırmaya hakkın yok Blizzard dedim.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics.

yaw tamam da adamda vardır antimadde sürücüsü 1 kilo yakıtla 8000 yıl uçacak gibiyse yakıtı sonsuz diyebiliriz
Mesaj tarihi:
demin elemanın teki bina uçururak oyunu aldı. kıçı kırık bikaç point için umarım değiyordur o kadar küfüre yediklerine çünkü adamın dininden tut anasına bacısına kadar bildiğim 4 dilde sövdüm 20 dk boyunca. kaybetmişsin işte neden abuse ediyorsun ki?
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

dostum psikolojik savaşı kaybetmişsin.

4 dil öğrenmişsin ama sabretmeyi öğrenememişsin.

beklerken net kopup gelse pcyi kırardım ama. ttnet faktörü var biz de belli olmuyor nolacağı.

zaten pek vaktim yok akşamları 2-3 oyun atıp kapıyorum bide bunu mu bekleyeydim.
  • Yeni Oluştur...