Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Fistan said: sipeyskeyk said: ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics. şu anki fizik kurallarına göre öyle enerji olmadan hareket edemiyorsun, istedigin kadar kas no energy, no movement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 uydular nasıl hareket ediyor? enerjiyi yakıtla sağlamak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yani diyorsunki command centerın altında cayır cayır yanan seyler aslında yakıt degil bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Yani diyorsun ki onlar bilgisayar kodu ve basit efektler değil gerçekten fizik kurallıyla uçuyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 koca bina ucar mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hahahaha ekmek abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aslında superconductorlardan yapılmışsa ve çok güçlü bir magnetic alan içinde ise o zaman havada durması mümkün ama binayı kaldıracak kadar güçlü bir magnetic alan kanımızdaki hemoglobini söküp alır... j.cameron'un danıştığı, çalıştığı bilim adamlarına göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abvblizzard said: Yani diyorsun ki onlar bilgisayar kodu ve basit efektler değil gerçekten fizik kurallıyla uçuyor onlar. srsly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sen sam kalitesinde arguman sununca ben de basite inmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mail attım, hazır Blizzcon varken açıklığa kavuşturun şu durumu. Yok açıklayamıyorsanız Terran binaları uçmasın artık. İnsanların kafasını karıştırmaya hakkın yok Blizzard dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 one minüt de deseydin keşke.. tüh. geç kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dasaaa said: one minüt de deseydin keşke.. tüh. geç kaldık Dur bakalım cevap vermezlerse daha neler yazacağım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: koca bina ucar mi lan fghjdsfghjggdfsghjkgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 o değil de mutalisk uzayda nasıl uçuyo lan(kanat çırparak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 mutasyon adaptasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 atmosferden cıkarkenki hızıyla! kanatlarla sadece yön veriyo ağırlık merkezini değitirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sipeyskeyk said: ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics. yaw tamam da adamda vardır antimadde sürücüsü 1 kilo yakıtla 8000 yıl uçacak gibiyse yakıtı sonsuz diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 demin elemanın teki bina uçururak oyunu aldı. kıçı kırık bikaç point için umarım değiyordur o kadar küfüre yediklerine çünkü adamın dininden tut anasına bacısına kadar bildiğim 4 dilde sövdüm 20 dk boyunca. kaybetmişsin işte neden abuse ediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oyunun feature ı o, willtest kaybetmişsin aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dostum psikolojik savaşı kaybetmişsin. 4 dil öğrenmişsin ama sabretmeyi öğrenememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sipeyskeyk said: dostum psikolojik savaşı kaybetmişsin. 4 dil öğrenmişsin ama sabretmeyi öğrenememişsin. beklerken net kopup gelse pcyi kırardım ama. ttnet faktörü var biz de belli olmuyor nolacağı. zaten pek vaktim yok akşamları 2-3 oyun atıp kapıyorum bide bunu mu bekleyeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar