sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 koreli galiba arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sipeyskeyk said: ben anlamam, onun 1 refinery'si var benim command center dahil 4 binam var. adam olsaydı base'ini savunsaydı o zaman bu duruma geleceğini bile bile base'ini bırakıp gitmeseydi. adam ordunu işçilerini falan almış aslında.normal oyun kazanma şartı budur ordu işçi yoksa bitmiştir,bina yıkma formalite.erkeklik sende kalsın bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 paran yoksa zaten teknik olarak kaybetmişsin maçı. 1 rax az yapıp orbital alsan şimdiye bitmişti maç. E savunsaydı base'ini dediğin adamın da senin gibi binaları kaldırma şansı olsa ne yapacaktın? Ondan sonra IdrA'ya kızıyorsunuz Terran'a laf atıyor diye B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 asla pes etme yeni bi account al o oyun hep acik dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Phyx said: asla pes etme yeni bi account al o oyun hep acik dursun ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 extractor ölmüyor mu creepsizlikten? bunu öğrendiğim iyi oldu, benzer durumlarda önce extractora saldırırım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Geçen sefer böyle factory'i kaçırdığımda karşımdaki adam 2 saat falan dayanabilmişti. Ben de dizi falan birşeyler izleyerek zaman geçirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 halbuki koysalar bi draw option'ı, 1 saati geçen oyunlarda açılsa, 2 taraf kabul edince draw olsa. hayat ne güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Takip etmek zorunda olan o, sen değilsin; büyük avantajın var. Yeterince bekleme süresi sonucunda bilg. bakmadığı bi'an binaları inidirip üretime geçebilirsin, onun böyle bir şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hala pes etmedi it oğlu it. zaten akşam dışarı çıkıcam, sabaha kadar açık yiyorsa çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 doubtful said: Takip etmek zorunda olan o, sen değilsin; büyük avantajın var. Yeterince bekleme süresi sonucunda bilg. bakmadığı bi'an binaları inidirip üretime geçebilirsin, onun böyle bir şansı yok. üretime geçemiyorum çünkü mineralim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oyun suresi ne kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sipeyskeyk said: üretime geçemiyorum çünkü mineralim yok 50 mineralde mi yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adam bide exp almışsa ve sen görmemişsen !?! =D=d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dostum bu artık kimin daha delikanlı olduğuyla ilgili sakın çıkma oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Teknik altyapıdan kaybedeceksin bence. Elektrikler gidecek, internetin kopacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adam 200 muta ile elimine etse seni,ne dumur olursun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 süper adam dvd ile tehtit etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu artık sipeysin deil türkiyenin sorunu beyler destek çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 harbiden internetin gitmeyecegine nasıl guvenebilirsin ki? turkiyedesin olm sen. bosuna bekleyecen boyle internet bi gidecek fıssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 AHAHAHAH SIPEYSKEYK=============VICTOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adama işkence yaptım caps geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 30 puanın dayanılmaz hafifliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar