Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BOLDlar kazananlar

A

Bleach vs Loner

EllenPage (Fake BoxeR) vs Baby

Apple vs Phoenix

TheLittleOne vs SangHo

B

choya vs Rain

oGsEnsnare vs Suzy

Ace vs NEXKYumer (ChRh)

HongUnPrime vs Kyrix

HopeTorture (Rainbow) vs FlintZenith

A maçları oynanıyor

B maçları 3 saat sonra.

GOMtv si çalışmayanlar için stream:
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Roffles
Mesaj tarihi:
ben hep yenilmesini istiyorum TLO'nun ya çok götü kalktı.
Şu almanyadaki IEM de pis pis sırıta sırıta sahneye çıkıp "herkesin eline vericem rahat" tarzı bi röportaj verdikten beri uyuzum adama.

Rçportajlarında filan sürekli bi artislikler ensesine bi şaplatasım geliyo sen ne ayaksın diye. Cool gsl kazandı bu kadar artislik yapmıyo lan adam sürekli saygılı mütevazı. azcık mütevazı olun sizi seven sever zaten.

bu sözüm ilerde pro olmak isteyen türk oyunculara da ulaşsın lütfen.
Mesaj tarihi:
tlo elenebilir gibi duruyor. son maç neydi lan öyle 6 tane thor tossa karşı? immortal eziyor işte thoru, yapmayın abi thor. marauder+tank gogogo diyoruz dinlemiyorlar :D
Mesaj tarihi:
LombaK_Knight said:

İzliyorum TLO'yu. Toss olan herif bayağı solid oynadı. Ama bence Toss alıcak.

ex-bw proymuş abi ciddi aktif prolardan. son zamanlarını sadece sahneye çıkıp takımla oturarak geçirenlerden değilmiş. artosis söyledi herif proleague de her hafta maça çıkıyormuş daha yakın zamanda bırakıp geçmiş.

ex dediğim yani daha geçen sezon bırakmış galiba.
Mesaj tarihi:
riquit tiero aldı ele :s
zevkli maçları oluyor normalde bu adamın, değişik bi oyun tarzı var. bi kaç maçını daha izlerdik yazıholdu.
Mesaj tarihi:
2. maç direk spartacusle 2 gün önce oynadığımız maçı hatırlattı.
2 thor +marine + 10scv gelmişti, ben de dt yapıp ele almıştım. ama en azından ben base'ini dağıtmıştım.
yanlız şu saldırı 10 saniye geç gerçekleşse alırdı eline beybibaybay.
Mesaj tarihi:
Borked said:

ben hep yenilmesini istiyorum TLO'nun ya çok götü kalktı.
Şu almanyadaki IEM de pis pis sırıta sırıta sahneye çıkıp "herkesin eline vericem rahat" tarzı bi röportaj verdikten beri uyuzum adama.

bende maç sonuçlarını spoiler tagı içine koymadığın için sana çok uyuzum.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Borked said:

yarınki threadi sen açarsın koç

6 kere editleyecek rage'i nasıl akimüle ettin çok merak ediyorum.

koyverdim ya, zira ben daha betada buraya mayısta turnuva linkleri verirken arkadaşın sc2 bölümüne ilk mesajı 22 gün önce imiş. önemsememem gerektiğine kanaat getirdim.
Mesaj tarihi:
Abi bak burada böyle birini hor gören mesajlar atılmaya baslandıgı an onayını kaybedersin ama, yapma böyle yani.

Yoksa hepinizden iyiyim yani ben de her platformda ama suratınıza mümkün oldugunca az sıvıyorum.
  • Yeni Oluştur...