Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 19'' LaCie ElectronBlue monitörünü uygun fiyata (3 asagi 5 yukari fiyat standart gerci) taksitli alabilecegim bir yer bilen var mi? Bilkom, Arti haric.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Su alet iste[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu ne abi ilk defa duydum :p hatta bi anda şöle bir şey geldi aklıma; la sie! yani böle okunur heralde :) yakşıklı monitörmüş btw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Evet oyle Rozcum. Zaten resme bakar isen etraftaki millet mudahale etmesin diye blokaj takiyosun alete. Ustunde de LaCie yaziyor. Yaklasan eleman durumu cakip paralel geciyor sana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 weeeeewt![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Gimmi a jillion man! I wanna buy diz mon.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bildiğim bütün yerlere baktım (5-6 siteye ve firmaya sordum) senin yazdıkların dışında (onlara bakmadım) bu monitörün mevcudiyeti tehlikede! ;) yok yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sagol yaw :) Bilgisayarci bir arkadasla konustum bu monitoru bilkom vasitasiyla firmalarina getirtip hem daha ucuza hem de pesin fiyatina 6 taksit yapmak mumkun oluyormus. Wewt yani anliyacagin ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kewl![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 çok güzelmiş alet AG tüpüde kullanıo mis kaça getiricek bilgisayarcın şu an için belli bir fiyat var mı?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kenarlar CS'de ekran yapmayı önlüyor sanırım.. iyi fikir valla :lol: şimdi bunun piyasaki LG idi philips di öbür 19" monitörlerden ne farkı var ? ben bi farkını göremedim sanırım refresh rate farklı ama[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 güzel monitörmüş. sevdim..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: XaYd3r, 22 Ağustos 2004 05:21 tarihinde demiş ki: çok güzelmiş alet AG tüpüde kullanıo mis kaça getiricek bilgisayarcın şu an için belli bir fiyat var mı? Pazartesi ogrenecegim. Haber veririm. Arcane: Özel camı sayesinde hic isik yansitmiyor (günes, lamba vs.) + icinde 4 elektron tüp mevcut ve bu sayede kalibrasyonu mükemmel "gün isigi" veriyor. Dolayisiyla isikli birseye degil de duvara bakiyormus etkisini yaratiyor ve bu sayede renkleri gercek degerlerinde görebiliyorsun. Süper profesyonel bir cihaz zaten. Bilkom fiyati 500 euro + kdv. Bakalim arkadas ne yepebilecek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar