Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19'' LaCie ElectronBlue taksitle alinacak yer?

Lion_Strimple

Öne çıkan mesajlar

bu ne abi ilk defa duydum :p

hatta bi anda şöle bir şey geldi aklıma;

la sie!

yani böle okunur heralde :)
yakşıklı monitörmüş btw[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim bütün yerlere baktım (5-6 siteye ve firmaya sordum)
senin yazdıkların dışında (onlara bakmadım) bu monitörün mevcudiyeti tehlikede! ;)

yok yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

kenarlar CS'de ekran yapmayı önlüyor sanırım.. iyi fikir valla :lol:

şimdi bunun piyasaki LG idi philips di öbür 19" monitörlerden ne farkı var ? ben bi farkını göremedim sanırım refresh rate farklı ama[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 22 Ağustos 2004 05:21 tarihinde demiş ki:
çok güzelmiş alet AG tüpüde kullanıo mis kaça getiricek bilgisayarcın şu an için belli bir fiyat var mı?

Pazartesi ogrenecegim. Haber veririm.

Arcane: Özel camı sayesinde hic isik yansitmiyor (günes, lamba vs.) + icinde 4 elektron tüp mevcut ve bu sayede kalibrasyonu mükemmel "gün isigi" veriyor. Dolayisiyla isikli birseye degil de duvara bakiyormus etkisini yaratiyor ve bu sayede renkleri gercek degerlerinde görebiliyorsun.

Süper profesyonel bir cihaz zaten. Bilkom fiyati 500 euro + kdv. Bakalim arkadas ne yepebilecek.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...