kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Ps3 ü 3.50 e yükselttim , fakat şu an 2 dir dondu makine ana menüdeyken . Ayrıca wireless zorlanıyor , giremiyor , girse de hiçbirşeyi indiremiyor ya da psn den sign out olup olup duruyor. Var mı sizde böyle sorunlar ? Garanti kapsamında versem , kesin bişey yok diyip geri verirler heralde , arada donuyor dediğin zaman 2 kere deniyorlardır birşey yoksa postala geriye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 geçici bi sorun olduğunu düşünüyorum. 1 2 kere kapatıp tekrar aç modemine fln res at. olmadı fabrika ayarlarına dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BOOOOOOOOOOOOOOOOOOM yapmak zorundaydım. umarım ps 3'ün düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Geçici umuyorum ki , düzeldi bugün bir sorun çıkarmadı. Daha hayrını göremeden bozulsaydı üzülürdüm valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar