Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris'te Namaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya adam sokakta namaz kılamıosa camisi yoktur.. öyle dior zaten muhabir.
nesi abartı ya..

çekim yapan herif dio gitsin evinde yapsın ibadetini.
yaw cemaat gerektiren bir namaz belli ki bayram yahut cuma..
başta every friday dio sanırım hatırlamıorm..

cami yapsınlar. ben bi çekince görmüyorum şahsen adam ibadetini yapıo
fransanın bi bölümünü işgal etmior bence..

Ya çoğu insanın iğrenç, gereksiz, şov amaçlı görebilmesini de anlıyorum çünkü inanmayan insan böyle görebilir eğer biraz da olsa onlar tarafından bakmıyorsa olaya.

ayrıca islam uzmanı, islam dininin politik amaç güttüğünü falan söylüyorda.. Genelleyemezsinki ya. neyse.
Mesaj tarihi:
Mortyr said:

İslam en son gelen din olsa bile bugün en outdated din ne yazık ki.

Yabancıların antipatisinin sebebi de bu.

Ha bir de ekstremistleri var islamın. Gidip canlı bomba saldırıları yapıyorlar.

Alman restoranlarını bombalayan bir tane bile yahudi yokken, müslümanların hepsine terörist gözüyle bakılması kaçınılmaz bi yerde.

Adamlar dinini güncel tutuyor değil mi? Negzel. Belki de kitaplarında Allah tarafından gönderilmiş değiştirilmeyen 1 tane madde kalmadığı için olabilir mi?

Fosfor bombaları kullanıp, insanları açlığa ve sefilliğe mahrum edip, demokrasi getireceğim diye milyonlar katletmek de onların kitabında yazan birşey çünkü. Outdated dediğin şey nedir? Bunu da bir açıklarsan sevinirim...

Ha bir de yahudilerin gaz odalarında öldürülüp sabun yapıldığı bir yerde neden bombalı saldırı yapmadıklarını mı soruyorsun... Geyik bir tarafa, kendini ne şekilde olursa olsun öldürmek islamda lanetlenen bir davranıştır. Canlı bomba gibi bir şeyin islamda yeri yok. Millet bunu neden yapıyor peki? Orasını cidden bilmiyorum. Kuşbeyinsizliklerinden olabilir...

Edik: Typo ve eklenti...
Mesaj tarihi:
fede said:

sokakta namaz mı kılınır lan. sokakta sevişilir, french kiss filan yapılır, yiyişilir. halk bunları görmek istiyor.

Burda konu bitmiş ki
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Mortyr said:

İslam en son gelen din olsa bile bugün en outdated din ne yazık ki.

Yabancıların antipatisinin sebebi de bu.

Ha bir de ekstremistleri var islamın. Gidip canlı bomba saldırıları yapıyorlar.

Alman restoranlarını bombalayan bir tane bile yahudi yokken, müslümanların hepsine terörist gözüyle bakılması kaçınılmaz bi yerde.

Adamlar dinini güncel tutuyor değil mi? Negzel. Belki de kitaplarında Allah tarafından gönderilmiş değiştirilmeyen 1 tane madde kalmadığı için olabilir mi?

Fosfor bombaları kullanıp, insanları açlığa ve sefilliğe mahrum edip, demokrasi getireceğim diye milyonlar katletmek de onların kitabında yazan birşey çünkü. Outdated dediğin şey nedir? Bunu da bir açıklarsan sevinirim...

Ha bir de yahudilerin gaz odalarında öldürülüp sabun yapıldığı bir yerde neden bombalı saldırı yapmadıklarını mı soruyorsun... Geyik bir tarafa, kendini ne şekilde olursa olsun öldürmek islamda lanetlenen bir davranıştır. Canlı bomba gibi bir şeyin islamda yeri yok. Millet bunu neden yapıyor peki? Orasını cidden bilmiyorum. Kuşbeyinsizliklerinden olabilir...

Edik: Typo ve eklenti...

Niye demagoji yapıyorsun ki şimdi fosfor bombası falan? İslamda anadoluya kılıçla vahşetle getirilmemiş mi şimdi islam tarihi mi konuşalım?

Ayrıca neden camlı bombalar terör vs. islamda var yeni tezimle açıklayayım.

Çünkü İslam'a bağlı olanların beyni hristiyanlar kadar gelişememiş. Bunun sebebi de domuz etinin haram olması.

Dünyanın en ucuz hayvansal protein kaynaklarından biri olan domuzu yasaklayınca tabi beyinin gelişmesini sağlayacak kadar protein alamıyorlar. Sonra da kolay yıkanıyo beyinleri...

Tuhaf ama geçrek hahaha
Mesaj tarihi:
Bone said:

ahahahaha:

http://www.kanaldhaber.com.tr/Haber/Dunya-33/Kaldirmadilar-eklediler-9979.aspx

Bişey ima edeceklerse ediyorlar helal olsun. Geri adım atmıyorlar, esnetmişler biraz o kadar :D
Mesaj tarihi:
Mortyr basit bir trolleme girişiminde olduğun açık ama ben yinede cevap vereyim :

İslam dini sanıldığı gibi sadece hızlı bir şekilde kılıç yoluyla Anadolu da yayılmamıştır. Malazgirt 1071 ise türkler 1071 den sonra 10 sene içerisinde ege sınırlarına kadar dayanmıştıor bunda ki en büyük etken. Sadece önüne çıkan birliklerle savaşmaları ve halkı dini tercihleri ile başbaşa bırakıp vergiye bağlamalarıdır. Dolayısıyla Türkler batıya kadar varmışlarken Anadoludaki rum sayısı azımsanamaz. Daha detaylı bilgi için Emre Kongar ın tarihimizle yüzleşmek kitabına bakabilirsin.

İslama mensup milletlerin geri kalmalarının sebebi ise dinlerinin içine kendi çıkarlarını katarak yorumlamaları ve riya içine girmeleridir. Dinin özünü bozmuşlardır. Et protein olayına gelicek olursak şu an domuz etinin sağlığa zararlı olduğu bütün batılılar tarafından bilindiği için genel olarak onlarda artık tüketmek istemiyor domuz eti. En azından ben İngilteredeyken durum böyleydi. Kaldı ki bugünün şartları ile geçmişi yorumlamak saçma sonuçlar doğrurur. O zaman ete ulaşmak bugünki gibi bir şekilde olmuyordu. Ayrıca İslam ın 280 senelik bilimsel gelişimi içerisinde elde ettiği ürünler Batı tarafından 400 sene boyunca kullanılmıştır. Bu insanlar aptal olsalardı bunu yapamazlardı. Daha detaylı bilgi için Cengiz Özakıncının İslamda Bilimin Yükselişi ve Çöküşü kitabına bakabilirsin.

Kısacası İslam şu anda Hristiyanların yaşadığı ortaçağı yaşıyor. Hristiyanların ortaçağda neler yaşadıklarını bilmeyen yoktur. Gelişim öyle kolayca olmuyor.

Bu video ile ilgili olarak herkesin ülkesinde yaşaması gerektiğine inanıyorum. Yurtdışında eğitim veya kariyer planlaması dışında yaşayan bütün Müslüman olan o ülke için yabancı milletten insanada sempati ile yaklaşmıyorum. Çünkü çoğu o ülke tarafından yönlendirilen insanlardan oluşuyor. Buna en iyi örnek İngilteredir. Fransada durum ne şekilde bilmiyorum ama şu görüntüler hiç hoş değil.
Mesaj tarihi:
Az önce hristiyanlık güncel çünkü bugüne kadar özünü bozdular dedin.

Şimdi de aynı şeyi "niçin islam a mensuplar geri kalmış" sorusunda söylüyorsun.

başka hazır cevabın yok mu konu üzerine?
Mesaj tarihi:
Sen dememişin pardon da sorum hala geçerli aslında...

özü bozulduğundan öyle diyince bitiyo mu iş. ne özlü şeymiş birader o zaman bozulsa bile inanıyorsunuz canı gönülden
Mesaj tarihi:
Mortyr said:

Çünkü İslam'a bağlı olanların beyni hristiyanlar kadar gelişememiş. Bunun sebebi de domuz etinin haram olması.

Dünyanın en ucuz hayvansal protein kaynaklarından biri olan domuzu yasaklayınca tabi beyinin gelişmesini sağlayacak kadar protein alamıyorlar. Sonra da kolay yıkanıyo beyinleri...

Tuhaf ama geçrek hahaha

talihsiz bir açıklama. en küçük bir google araştırması en düşük protein domuzda. tavuğun bile daha fazla haha
Mesaj tarihi:
Tavuk eti protein bakımından en yüksek değerlere sahip ki neredeyse. 100gr tavuk etinde 30gr a yakın hayvansal protein var.

Beyaz ette her zaman kırmızı etten fazla protein vardır.

ama konu o değil ki burda. domuz hep ucuza yetiştirilen bir hayvansal protein kaynağıdır, ondan bahsediyordum ben...

sen ne saçmalıyorsun anlamadım
Mesaj tarihi:
hiç bişe olduğu yok. arkadaş öyle yazınca merak ettim girdim baktım. siz de bakın. benim baktığım sayfa tavukçuluk üstüneydi, eğer siz başka birtablo bulursanız savunmam da bu yönde olacak.
  • Yeni Oluştur...