Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynı anda birçok işletim sistemi kullanmak / VMware gibi programlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

VMware sanırım aynı anda hem win xp, hem win 98, hem dos, hen de linux kullanmamıza izin veriyormuş..

win xp'de dos oyunları çok problem yapıyor, tablar arasında win 98'e geçip, harddiskten o oyunu bulup oynamak kolay olurdu.
ya da win xp'de linuxle ilgili birşeyler okurken,
bir yandan da linuxte o işlemleri yapmak.
linuxte problem çıktığı anda, kapatıp tekrar açma, ya da kolay bir yöntemle win xp'ye geri dönmek..

gibi şeyler yapabileceğimiz bir program arıyordum.
özellikle dos oyunlarını win 98'te oynayamamak konusunda..

Bu VMware, veya benzeri programlar hakkında bilgisi olan var mıdır?
VMware kullanan kişiler bana tecrübelerini söyleyebilir mi?
Güzel bir program mıdır?
P4 2.0Ghz, 512MB Ram bir pc'de sorun yaratır mı?

vs vs vs..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında VMware için çok uğraştım fakat çift işlemci lisansının 3025$ dört işlemci fiyatının da 6050$ olması beni hep uzak tutan faktor oldu :). Sana önericeğicem program ise "Virtual PC 2004" Microsoftun sitesinden 45 Günlük deneme sürümünü çekebilirsin, beğenirsen serialını verebilirim[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

wmware bilgisayar içinde yeni bir bilgisayarı gerçekten çalıştırır

yani vmware ile ayrı bir bilgisayarı çalıştırmaya başladığınız anda raminizin o bilgisayara ayrılmış bölümü bloke edilir

diyelim ki win98 çalıştıracağın bir bilgisayar daha ekledin. bu bilgisayara da 128 ram kullansın dedin.

vmware'i açıp diğer bilgisayarı çalıştırdığın anda o ram bloke edilecek ve 512- 128 ramin kalacak.

bu yüzden 1024 ram bilgisayarlarda tavsiy edilir, onun dışında pek bir donanımsal sorun yaşayacağını sanmıyorum.

(aynı konu hdd için de geçerli bu arada.)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...