Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aa fb gs topici

milyonlarca galatasraylının geleneksel kahroluş gecesi olacak

maçı özetliyim.bu boktan takıma rağmen iyi oynicagımızı düşünüyorum.ilk 15dk net pozisyonlar harcarız.fenerbahçe sonra 2-0 yapar bi anda skoru

sonra ya 5 e kadar gider yada 2-1 biter
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

sakin ol acımıycak bu sefer,gs taraftarı alışık bu duruma,hem bu maç sayesınde reykartdan da kurtulucaksınız,iyileşeceksiniz.

evlat, bizim acimiz fener yenilgisi olur en fazla oda koymaz zaten.

Sizin aciniz saymakla bitmez, muhtemelen 30 yasinda degilsindir bu durumda hayatin boyunca gordugun tek kupa sampiyonluk kupasidir ha bir de yayla kupasi filan.
30 yasindan fazlaysanda degerini bil, 1 den fazla kupa icin sevinen sayili fenerlilerdensin.

X bir takim Barcelona ile oynarken stresli olmaz, yenilirse kendinden ustun bir takim oldugu icin utanc duyacagi bir sey yoktur. Bizimki de ayni hikaye, neden 10 senedir sence tesaduf mu? 10 sene once yani 2000; 4 sene ust uste sampiyon olmus, Avrupa'nin en iyisi konumunda Galatasaray'a karsi Fenerbahce rahat ve yenilirse Avrupa'nin en iyisine yenildi diye kaybedecek bir seyi yok ancak Galatasaray tarafinda durumlar oyle degil, ezeli rakibinide yenmesi lazim ve stresli cikiyor maclara. 3-4 sene de "gelenek" olarak adlandiriliyor ve psikolojik bir baskiya donusuyor.

Sen kendi capinda daha "ustun" oldugunuzu dusun ama dikkat et acitmiyim derken acitmasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

11 Yıl önce aldığınız kupayla hala övünen (Takım Puanları takımın son 5 Yılda topladığı puanlara göre)(Ülke Puanı Ülkenin takımlarının son 10 yılda topladığı puanlar üzerinden hesaplanır)

Dünyanın tamamının Galatasaray'ın 11 sene önce aldığı kupayı hafızasına kazıdıını düşünen bir takımın taraftarısınız ..

Farkettiysen Fenerbahce - Galatasaray Topici altında Fenerbahçe Galatasaraya kaç fark atacak tartışılıyorken geçmişiyle övünen bir takım olarak geçmişimizi açman biraz komik olmamışmı ? Bırakta haftasonunun tadını çıkaralım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aa fb gs topici

milyonlarca galatasraylının geleneksel kahroluş gecesi olacak

maçı özetliyim.bu boktan takıma rağmen iyi oynicagımızı düşünüyorum.ilk 15dk net pozisyonlar harcarız.fenerbahçe sonra 2-0 yapar bi anda skoru

sonra ya 5 e kadar gider yada 2-1 biter
klasik fb-gs maçı olur yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bide geçen sene Lig TV maç öncesi klasik olarak verdiği GS - FB arşivlerinden birinde Galatasarayın Fenerbahçeyi en son yendiği maçı izlemiştim maçın sonundaki Spikerin söylediği bi kaç kelime beni çok güldürmüştü

"VEEE Galatasaray Fenerbahçeyi 8 Yıl aradan sonra ilk kez Kadıköy'de mağlup ediyor"

İşin Komiği son 18 senede 1 Galibiyet demek ..

Kupa görmememize Laf eden arkadaş .. Sende tahminimce 26-27 yaşında olsan son 18 senede tek galibiyet görmüşsün onun öncesine inersek tahmini olarak 8-9 yaşındaydın ve Futbolun şu durumundan haberin bile yoktu ..

Açıkçası Hayatımda hiç türkiye kupası göremedim ama en azından 6 ay bile geçmedi sizin sahanizda sizi yeneli =)
oldukça fazla şahit oldum=)
Sosyal ağlarda paylaş

Euheu o aslında işin özeti...Tarihimizin en iyi kadrosu,Fener'in berbat zamanı...Tek kale oynadığımız,Fener'in yarı sahayı geçemediği,çizgiden vs çıkan toplar...Tek gol maçın galibi Fener...
Unutamadığım canlı izlediğim maçlardandır...
Niye tersi olmasın dicem,olmuyor işte:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Iyide ben konuya tarihimizi ovmek icin mesaj atmadimki. 10 sene oncesine "gecmis, tarih oncesi" diyen zaatler neden 18 senedir 1 kere yenmis diye konusuyorsunuz? Bugune bakin tarihten bahsetmeyin o halde. Ha ben bu mantikda degilim oda ayri mesele, 105 senelik kulup milyonlarca taraftari varsa bunun sebebi tarihidir bunuda 10 sene degil 100 sene sonra da goz ardi edemezsin.

Sakin olun sampiyonlar..

Tam soyledigim gibi davraniyorsunuz zaten, bununla ovunmeniz guzel; ben hic, bir Galatasarayli olarak "Lan Adanaspor'ada 25 senedir yenilmiyoruz REREOROR" demiyorum.

Mesaj atmamin sebebi de apacik ortada. Fark atariz mark atariz derken babanizla konustugunuzu unutmayin zaaaa hadi eyvallah son cumlemdede tarziniza ayak uydurayim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:

Bide geçen sene Lig TV maç öncesi klasik olarak verdiği GS - FB arşivlerinden birinde Galatasarayın Fenerbahçeyi en son yendiği maçı izlemiştim maçın sonundaki Spikerin söylediği bi kaç kelime beni çok güldürmüştü

"VEEE Galatasaray Fenerbahçeyi 8 Yıl aradan sonra ilk kez Kadıköy'de mağlup ediyor"

İşin Komiği son 18 senede 1 Galibiyet demek ..

Kupa görmememize Laf eden arkadaş .. Sende tahminimce 26-27 yaşında olsan son 18 senede tek galibiyet görmüşsün onun öncesine inersek tahmini olarak 8-9 yaşındaydın ve Futbolun şu durumundan haberin bile yoktu ..

Açıkçası Hayatımda hiç türkiye kupası göremedim ama en azından 6 ay bile geçmedi sizin sahanizda sizi yeneli =)
oldukça fazla şahit oldum=)

Tek maç konuşuyorsunuz senelerdir, tek maç arkadaşım senede 1 kere oluyor oynanıyor bitiyor, 90'larda 1 kez şampiyon olarak büyüyen 80'liler nesilisiniz siz. Türkiye kupasına girmeyeyim ben sıkıldım geyiğinden, 4 sene üstüste eliniz kolunuz bağlı Ali Sami Yen'de üstüste o şampiyonluk kupasının kalktığını gördünüz 4 sene diyorum bak çocuk büyüyor, 10 sene bizi Kadıköy'de yenince boncuk mu verdiler? UEFA'yı aldığında Galatasaray ertesi gün bazı fanatikleriniz okula gelemediniz. Aziz Yıldırım kendini aslanların önüne atarcasına 2000'lerin başında toparlamasaydı Fenerbahçe camiasını, o tek büyük hadisesi gerçekten yaşanacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:

...

Dünyanın tamamının Galatasaray'ın 11 sene önce aldığı kupayı hafızasına kazıdıını düşünen bir takımın taraftarısınız ..
...

2 senedir Amerika'da yasiyorum, Turk'um dedigimde soyledikleri kelimeler Galatasaray, Hasan Sas, Hakan Sukur. Sen gelmis 11 sene onceki kupadan bahsediyorsun. Biz ismimizi kazidik sen rahat ol.

Markete girdigimde Mexico'lu adam Turk'um deyince 'you know galatasaray?' diyor, ustune Marquez'i aliyormussunuz super adam tebrikler diye transfer haberi aliyorum elin mexicolusundan ".. hafızasına kazıdıını düşünen bir takımın taraftarı .." diyorsun.

Dogru diyorsun ;) sen hafta sonunun zevkini cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

Picasso resim yapmış 5 dakikada sormuşlar nasıl yapabildin bu kadar sürede diye, herif demiş 40 sene+5 dakika. Böyle birşey vardı shdfsjh

UEFA kupası'nın alınması bir süreçti o geçen yıllarda CL'ye sürekli katılarak zaten Galatasaray çoktan tanınmıştı (ki o yıllarda daha seçici bir ligdi bildiğiniz üzere) UEFA da kaymağı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...