CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2 farklı fener alsın da daha fazlasını istemiyorum. Handikapa 50 tl yatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sırf hezimetin etkilerini azaltmak için Fener'e para yatırdım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fenerin ilk 11 çok iyi ya.yedeklerde iyi bizim akdro aykut sabri neil servet hakan balta ayhan mustafa cana elano misi pinoymuş ulan mustafa oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4231 oynuyoruz. aykut sabri neill servet hbalta cana sarp elano misi ayhan pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 stoch, dia, alex, niang. 4 hucumcu var. arkalarında da emre ve topuz ki onlarda hucum yonleri ağır basan orta sahalar. ilk kez fener bize karşı böylesine ofansif çıkıyor biz ise tam tersi. mesela geçen sene 4 bek ve ilerde kazımla çıkmışlardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bence kadromuz mustafa sarp hariç en mantıklı kadro olmuş fakat böyle bi maçta hiç bir şey yapmayan mustafa sarpı gorup dellenmek istemiyorum umarım beni yanıltırda mucadele eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dejavu :P yazmışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 BulletRide said: Bizim kadroyu gördüm de kalbim sıkıştı, Pino ve Elano'dan zaten performans beklemiyorum Ayhan ve Servet'in yatacak yeri yok kadrodalar. Cana-Barış-Neill allah ne verdiyse girecek artık hakem atana kadar. ahaahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 volkan gg-lugano-yobo-caner dia- topuz- emre -stock alex niang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yalnız fenere karşı uzun bir süredir adam gibi tam kadroyla cıkamadık he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 galatasaray 1 farkla alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ayhan kanatta yardirir yahu ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 neden insua değilde balta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yenilirsek suçu ona atçaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben de ona takıldım ama iyice defansıf olsun istiyor hagi sqanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lick tvde bulent cirkefi yorum yapiyor ya hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 forma giymeden izliceğim sanırım ilk fener maçı olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 MrLevie said: 4231 oynuyoruz. aykut sabri neill servet hbalta cana sarp elano misi ayhan pino Ya olmasın böyle :( Pino kanat olsun Elano'yla, Misi forvet olsun ne bileyim. Pino kazmasının ayağına kaldıysak.. Hayır bücür de zaten Lugano-Yobo ezer bunu. Batdal'ı oynatmıyor ya.. Hagi diye bişey de diyemiyorum :D Ama nasıl osla kaybedicez de desen böyle şey yapmazsın yani, ayıp.. 4-6-0 çıkartıyo gibi geldi bana.. Pino tek forvet olmamalı.. Bam güm ya volkan'ın üstüne yada uzaya yollayacak 2-3 tanecik pozisyon bulabilirsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bizim kadro klasik kadro. gs ne yapmıs oyle yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 mehmeti en kötü sonradan sokar oyuna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 mehmet kim dicektim... batdal evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fena fuhuş döner o kadroyla. fener 3 at 4 atma, 4 at 5 atma lan, lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 allah allah çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Insua yokmu ? Off abi 4 tane yicez rahat. sarp yerine ayhan, ayhan yerine insua olsa iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu sabaha kadar hiç umudum yoktu. Pino'yu forvette görünce gene umutlandım. Sabri asist yapacak, pino gol atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar