Magnum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 soyle cok pahallı olmayan temiz kullanılmış 2. el bir ipod arıyorum. cinsi minsi fark etmez fiyatı uygun olsun yeter. belleğinin de cok fazla olmasına gerek yok max 60 70 şarkı alacak kadar olsa yeterli. (40 dan fazla atmam muhtemelen) teşekkürler. ps, ürün gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile alınacaktır. fiyata göre komisyonu ben ödeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Magnum said: soyle cok pahallı olmayan temiz kullanılmış 2. el bir ipod arıyorum. cinsi minsi fark etmez fiyatı uygun olsun yeter. belleğinin de cok fazla olmasına gerek yok max 60 70 şarkı alacak kadar olsa yeterli. (40 dan fazla atmam muhtemelen) teşekkürler. ps, ürün gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile alınacaktır. fiyata göre komisyonu ben ödeyebilirim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mayhem'le irtibata geç, sana satsın ipod :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 iPod mini var bende Uğurcan. 4 gb. yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 zen stone falan baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-satilik-creative-zen-stone-mp3-player/detay? löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 söyle bisey var bende dusunursen 4gb.. ses kayit fln filan.. radyosu var kaliteli.. mac dinledm cok :p conventer programi ile video atıp izlenio fln filan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-NANO-2-GB-MP3-PLAYER-BEYAZ_W0QQidZZ31723936 şu ürünü aldım arkadaşlar, ödemeyi gerçekleştirdim. eğer bir pürüz çıkmaz ise alacağım cıkarsa da bilgilendireceğim tekrar. ilginiz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 püü bende 4gb'ı vardı bunun verebilirdim makul fiyata. gerçi 66 lira iyyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bi ara sandisk'in mp3 playerı konusuluyodu. Onu düşünebilirsin. Y ada Go gear al philips'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ShadowFax said: bi ara sandisk'in mp3 playerı konusuluyodu. Onu düşünebilirsin. Y ada Go gear al philips'ten. gogear güzelmiş ama o kadar para vermek istemezdim acıkcası. ha 2. eli olabilirdi belki. neyse dediğim gibi ödemeyi gerçekleştirdim bakalım, 66lira eğer bir kusuru yoksa ucuza kapattığımı düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Şimdiye kadar gördüğüm philips mp3 çalarların yazılımları pek başarılı değildi, takılmalar falan oluyordu. ipod iyidir fiyat da iyi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar