Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN - Delay&Mini Dc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni patch geldiğinden beri böyle bi problemim var şöyleki patch öncesi ara ara lag spikeler oluyodu ekranın sol altında dc ikonu çıkıp hero oto baseye dönüyordu(şu dc olunca baseye dönme olayı)işin ilginci oyunda herhangi bir lag sorunu gözükmüyordu oyun akıcı şekilde devam ediyor diğer herolar creepler filan sorunsuz hareketini görebiliyordum.yeni patch sonrası dc iconu çıkıyor ve yaklaşık 15-20 sn'ye görüntü donuyor karakter olduğu yerde koşar şekilde duruyor mini dc halindeyken verdiğim komutlar 15sn sonunda işlemiş oluyordu(mesela her hangi bir notkaya tıklıyorum 15sn sonra karakter orda olmuş oluyor veya shoptan itemleri almış oluyorum).hon forumlarına biraz baktım benzer sorunu göremedim fakat addonlarla ilgili bir sorun varmış sanırım, şu an 0 addonsuz oynuyorum sorunum devam ediyor yardımcı olabilcek varsa sevinirim çok sinir bozucu olmaya başladı
Mesaj tarihi:
abi
wow dada var böle bi problem kaç gündür bi hon bi wow ikisindede problem yaşayınca neler denedim neler
2 gündür uyumuyorum
ne formatı kaldı ne virüs taraması ne modem switch deişimi
sonra baktım wow ve honda herkeste oluyormus şu sıralar
deişik ve aynı anda olması acaip talihsizlik oldu benim için
Mesaj tarihi:
Bende de var bu olay ama herkes normal oynuyor oyunu, görebiliyorum da gayet rahat bir şekilde. Herhangi bir aksama takılma olmuyor. Sadece yanda connection error iconu çıkıyor ve hero basee koşmaya başlıyor. İnanılmaz sinir bozucu bir olay gerçekten.
Mesaj tarihi:
Predator said:

Aynı sıkıntı var uydunet kullanıyorum. 10 sn donuyor ve komutları alıyor o sırada arkadaşın pc den takip edebiliyorum yanımda oturan.

aynı sorunu yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
Herkes yerinde durup oyun takılınca download sorunu oluyo, etrafta olan biteni görüp heroya komut veremeyince (ve dolayısıyla base'e koşmaya başlayınca) de upload sorunu oluyo işte. Son günlerde her multi oyunda olan bişey ttnete bela okumaktan başka yapıcak bişi yok :D
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Herkes yerinde durup oyun takılınca download sorunu oluyo, etrafta olan biteni görüp heroya komut veremeyince (ve dolayısıyla base'e koşmaya başlayınca) de upload sorunu oluyo işte. Son günlerde her multi oyunda olan bişey ttnete bela okumaktan başka yapıcak bişi yok :D

durup dururken olsa ttnete sevgi gösterimi sunucaktım her zamanki gibi ama senin deyiminle upload sorunu patch0.13) çıkmasıyla download sorunuda ondan sonraki patchin(0.14) çıkmasıyla başladı bende oyun kaynaklı olabileceğini düşünüyorum hala

belki yeni patchle düzelmiştir denemedim henüz ama patch notlarda yoktu bişey.
Mesaj tarihi:
ttnetle alakasi yok ben yurtdisindayim bendede basladi ayni sorun bugun. de fr uk hepsinde yapiyor. solda dc ikonu cikiyor ve kare kare gitmeye basliyorum. geri donme olayini cozebilirsiniz ayarlardan donmek istemiyosaniz base'e.
Mesaj tarihi:
benim sorunda çözüldü yeni patchle birlikte,o base dönme olayını kaldırmak daha kötü hani oyundan filan koparsan yada kontrolü kaybedersen bu sefer malak gibi kalıyosun
Mesaj tarihi:
ayriyetten sorun sadece honda dgil bende. butun steam oyunlarindada ayni spike problemi var

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1043281

soyle bisey buldum ama sadece vista ve windows 7 icin .
bugunlerde tek yaptigim degisiklik modemin wirelessini kapatmak oldu acip bida bakicam ondanmi acaba.
  • Yeni Oluştur...