Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freeze sorununa karşı şehir efsanesi gibi çözüm yöntemleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler bu problem hakkaten can sıkmaya başladı ve hiç bir şekilde geçmiyor. Format felan attım hem kablo hem kablosuz neti denedim olmuyor. Sürekli kesik kesik oynanıyor oyun. Başta farkedersiniz işçiler giderken daha ilk başta durarak ilerliyor ve oyun ilerleyince büyük combatlarda felaket yaşanıyor.. Yokmu bir çaresi , düzeltebilen fikri olanlar yazsın lütfen.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Ya beyler bu problem hakkaten can sıkmaya başladı ve hiç bir şekilde geçmiyor. Format felan attım hem kablo hem kablosuz neti denedim olmuyor. Sürekli kesik kesik oynanıyor oyun. Başta farkedersiniz işçiler giderken daha ilk başta kesik kesik oynanıyor oyun. Yokmu bir çaresi , düzeltebilen fikri olanlar yazsın lütfen.

herseyin ilacı zaman, benim bildigim biyerlerde çalısma var onun bitmesini bekliceksiniz
Mesaj tarihi:
Memphis said:

Oymanq said:

Ya beyler bu problem hakkaten can sıkmaya başladı ve hiç bir şekilde geçmiyor. Format felan attım hem kablo hem kablosuz neti denedim olmuyor. Sürekli kesik kesik oynanıyor oyun. Başta farkedersiniz işçiler giderken daha ilk başta kesik kesik oynanıyor oyun. Yokmu bir çaresi , düzeltebilen fikri olanlar yazsın lütfen.

herseyin ilacı zaman, benim bildigim biyerlerde çalısma var onun bitmesini bekliceksiniz

Hiç çalışmasalar keşke mahfoldu güzelim oyun zevkimiz. Hayır beta zamanlarını hatırlıyorum 0 lag maç oynuyorduk...
Mesaj tarihi:
Yanlız nette bi sorun yok. Çatır çatır vod izliyorum download yapıyorum. Problem b.net serverlarıyla türkiye arasında. Bence biz direk b.net teknik bölümüne birşeyler yazalım. Yoksa tüm türklerin sc2 hayatı bitecek.
Mesaj tarihi:
Benzer sorun bir kere wow da olmuştu. O da Türkiye deki sunucuların ip yetiştirememsi nedeniyle Rusyadan ip kiralamıştı ve bu ipleri 78 ile başlayanlara atamışlardı. Umarım gene bu tarz bir sorun yaşanmıyordur.

Bu arada sorun yaşayanlar DNS ayarlarınızı bir değiştirin ondan da sorun yaşaıyor olabilir.
  • Yeni Oluştur...