tnkt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben yarın akşama kadar yazarım gelip gelmeyeceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 boş yer varsa ben de gelirim. (torpil lazımsa holy'yi tanıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 e hadi tamam, geliyim madem cok ihtiyacınız var bana. toplam 16 olmamız lazım yetersiz toracım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hemen kendi takımımı kuruyorum; Eser(serhat)-öncü-güneş-sertaç-sercan-ben-tnkt geliyosa bizden olsun-Hakan Karşı tarafta Serhat(eser)-yiğit-tora-seren-saygın-murat-kermit-ve random oluyo sanırım, Seren duruma göre bize gelebilir bence Bizim takımdakilerden coşkulu(YENMEYE DEĞİL YOKETMEYE GELİYORUZ) şeklinde msglar bekliyorum, maç öncesi Gana totemide yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tolga said: Hemen kendi takımımı kuruyorum; Eser(serhat)-öncü-güneş-sertaç-sercan-ben-tnkt geliyosa bizden olsun-Hakan Karşı tarafta Serhat(eser)-yiğit-tora-seren-saygın-murat-kermit-ve random oluyo sanırım, Seren duruma göre bize gelebilir bence Bizim takımdakilerden coşkulu(YENMEYE DEĞİL YOKETMEYE GELİYORUZ) şeklinde msglar bekliyorum, maç öncesi Gana totemide yapabiliriz Yok ben bu maç yokum. Fener maçını izlemeye gidiyorum karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ben ve Murat, bu hafta halısaha maçına geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Holy said: MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00 24 Ekim 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Halısahalar ile ilgili son duyurular için; http://forum.paticik.com/read.php?29,5132412,page=8#msg-5144685 Okuyun lütfen.abi daha erken olsa fenerbahçe maçına gitmeden gelirdim bende oynardım ama saat sıkıntı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi alın biletinizi, gelin yapın maçınızı, gidin sahaya 15 dk. de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi aldık bileti sıkıntı yokta içicez falan sonra çantayı falan nereye bırakıcaz evede dönemem arabam yok 1 saat erken olsa idi çok süper olurdu hemen gelir geçerdim kaleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Oha Tolga o nasıl kadro kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 eğer yer varsa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dreagloth Pha BiTcH_oFBaT Holy Tora Kermit Screwy Kaspar Tolga Spidee Sertaç Murat Moncici Fizban Tnkt 1 kişi daha buldukmu kadro kuracam bu arada burdan moncici nasıl oynuyor nerde oynuyor onu bi yazarsan iyi olur hiçbir fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 orta sahanın ortası olur sağı olur. eskiden iyi oynardım ama 2 sene falan oldu halı saha yapmayalı yani bilmiyorum. idare ederiz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Tolga'nın kurduğu kadrolarda ufak oynamalar yaparsak olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 sınava son 10 gün kaldı. gelsem, murphy yasaları işler mi acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 takımlar farketmez bana. hasta hasta oynicam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tora hadi son adamı bulalım da takımları kuralım bugün. +1 falan da olur herhal bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 gencler ben defansta oynayıp fazla kosamicam, elimde bi rulo tuvalet kagıdıyla maca girmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bahaneler başladı maçtan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dreagloth Pha BiTcH_oFBaT Holy Tora Kermit Screwy Kaspar Tolga Spidee Sertaç Murat Moncici Fizban Tnkt tora +1 bulurum ben şimdi kadro kuralım :) BoB,tolga,Spidee,Kaspar,tnkt,kermit,murat,sertaç Screwy,tora,Fizban,tora+1,Holy,dreagloth,moncici,pha bi bakın su takımlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Secan yada yiğit bize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kermit-sercan değişebiliriz. geçenki kadrolarla çok elleşmeyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BoB,tolga,Spidee,Kaspar,tnkt,dreagloth,murat,sertaç Screwy,tora,Fizban,tora+1,Holy,kermit,moncici,pha bu uygunsa herkeze tamam benim için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mocici ve senin +1 çok iyiyse olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 benim +1i biliyosunuz baya felç :)mert gözlüklü ve şapkalı olan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar