Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 uzun bir aradan sonra bu hafta bende gelebilirim büyük ihtimal, antreman yok o gün hatta gelirim yazın beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Hotdog said: uzun bir aradan sonra bu hafta bende gelebilirim büyük ihtimal, antreman yok o gün hatta gelirim yazın beni :PSenin olduğun bir savunma hattının ortasında olmak isterdim ama bakalım kesin değil yine de gelmeye çalışacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben yetişemiyorumn o saatlerde beylikdüzünde olacağım haftaya artık bu hafta eseri oyuna sokun da ertesi hafta oyuna çıakyım :P bu arada sanırsam kendimi kırdım.. yiğite çarptığım bölge hareket ederken fln ağrıyor lan AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Büyük ihtimal babam da gelecek, izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hangi takımın scout'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Eski Toprak Spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tüh, beni izleyemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 beyler ben yalan oldum kusura bakmayın okul takımı idmanı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tüm halısahaya gelecekler bursa maçını izlesin, manchester'lı oyuncular 2 haftadır yırtındığımı gayet net uyguluyorlar bakın. ilk gördüğün boştaki adama pas atıcaksın, paslaşarak rakibin dengesini bozacaksın :P topu alan ileriye dönmesin yüzünü bu hafta, ağır bağırırım bak serhatlaştırmayın beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 geçen maça ısnırken ki korner taktiği iyiydi ama: ortam boşa gitmesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ben gelirim yazdim mi ya? Yazmadiysam da yazayim, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Holy said: Tüm halısahaya gelecekler bursa maçını izlesin, manchester'lı oyuncular 2 haftadır yırtındığımı gayet net uyguluyorlar bakın. ilk gördüğün boştaki adama pas atıcaksın, paslaşarak rakibin dengesini bozacaksın :P topu alan ileriye dönmesin yüzünü bu hafta, ağır bağırırım bak serhatlaştırmayın beni! lan halı saha bu demek zaten :D defans yaparsın, hücuma hızlı çıkarsın. Pas atar boşa çıkarsın, birincisini atamazsan 2.cisini yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Beyler ben gelemiyorum Fener maçından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım ilk Paticik maçımı yapalı ve çok eğlenceli maçlar yaptık ve iyi ter attık. Yalnız bundan sonra Paticik maçlarında yer almayacağım. Baştan kimseyle ilgili kişisel bir problemim bulunmadığını söylemek isterim Sebeplerim : - 2 hafta üstüste gelemem gibi bir olay oldu. Anlattığım gibi, ilki maçtan bir gün önce hasta olmak ve diğeri maç günü sabahı çok acil bir şekilde Çorlu'ya gitmemden kaynaklandı. Dolasıyla sizlerin de geç haber almanız oldu. Ben özellikle daha eski arkadaşlardan bu konuyla ilgili "keyfi kaçmak" anlayışından daha ziyade hoşgörülü yaklaşılmasını beklerdim. Çünkü ben oradaki arkadaşlara böyle yapardım bilmiyorum ayrıca bu samimiyet meselesidir. Keza o maçla ilgili ben organizatör arkadaşa kendimin kişi bulacağını, olmazsa kendisinin de bulabileceği( ki biliyorsunuz bayadır bir insan tanıdık- tanımadık paticik maçlarında oynuyor) hiç olmazsa işimi yarıda bırakıp kendimin de gelebileceğini söylemiştim. Buna zaten inanmıyorsa oradaki insanlar güvenmiyordur . Hadi orada yeni oynayan kişiler de var ama eski arkadaşlarımız da mevcut en azından onlardan bu güveni beklerdim. Benim için önemlidir çünkü her ortamımda güven çünkü. İnsanlarda bu samimiyeti ve anlayışı bulamadığımdan, yargısız infaz türü yaklaşımlarından ve bana göre çocukça hareketlerden ötürü kırıldığımı ve bundan sonra benim için pek eğlence amacının kalmadını belirtmek istiyorum. Sanırım dedimi net ifade edebildim. Kırgınlığım tavıradır, kişiliklere değil tekrar ifade ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yiğit yada tora, kimler geliyo liste bence şimdiden yapın, hatta yarınada kadroları kurmuş olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ben yazdım mı yazmadım mı hatırlayamadım da geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Olm yemin ediyorum bu maçlar Tolga'nın hayata tutunma sebebi oldu, bütün hafta bu maçı düşünüyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Duygusal yapma Balon ya oynarsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Beyler bende Fb-Gs ve Hanımla olacağım için maça gelemiyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben geliorm dayılar. net. kalaler emin ellerde. di mi serhat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dreagloth Pha BiTcH_oFBaT Holy Tora Kermit Screwy Kaspar Tolga Spidee Şimdilik böyle sanırım 10 kişiyiz yarın akşama kadar da bekliyelim sertaç ve murattan fln haber varmı başka gelicekler varmı bildiğiniz bi yazarsanız ona göre kadro kurmaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 derbi olmasa + getirirebilirdim , tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 + ben de getirirm heralde de dur bakalım bi sertaçlardan haber cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sertaç ve murat geliyor, geçen hafta bana öyle söylemişti sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dreagloth Pha BiTcH_oFBaT Holy Tora Kermit Screwy Kaspar Tolga Spidee Sertaç Murat iyi iyi 2 kişi daha bulursak yarın akşama siteden halletmiş olucaz gençleri bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar