Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.32

Holy

Öne çıkan mesajlar

Hotdog said:

uzun bir aradan sonra bu hafta bende gelebilirim büyük ihtimal, antreman yok o gün hatta gelirim yazın beni :P
Senin olduğun bir savunma hattının ortasında olmak isterdim ama bakalım kesin değil yine de gelmeye çalışacağım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm halısahaya gelecekler bursa maçını izlesin, manchester'lı oyuncular 2 haftadır yırtındığımı gayet net uyguluyorlar bakın.

ilk gördüğün boştaki adama pas atıcaksın, paslaşarak rakibin dengesini bozacaksın :P

topu alan ileriye dönmesin yüzünü bu hafta, ağır bağırırım bak serhatlaştırmayın beni!
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Tüm halısahaya gelecekler bursa maçını izlesin, manchester'lı oyuncular 2 haftadır yırtındığımı gayet net uyguluyorlar bakın.

ilk gördüğün boştaki adama pas atıcaksın, paslaşarak rakibin dengesini bozacaksın :P

topu alan ileriye dönmesin yüzünü bu hafta, ağır bağırırım bak serhatlaştırmayın beni!

lan halı saha bu demek zaten :D defans yaparsın, hücuma hızlı çıkarsın. Pas atar boşa çıkarsın, birincisini atamazsan 2.cisini yazarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar selamlar,

Yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım ilk Paticik maçımı yapalı ve çok eğlenceli maçlar yaptık ve iyi ter attık. Yalnız bundan sonra Paticik maçlarında yer almayacağım.

Baştan kimseyle ilgili kişisel bir problemim bulunmadığını söylemek isterim

Sebeplerim :

- 2 hafta üstüste gelemem gibi bir olay oldu. Anlattığım gibi, ilki maçtan bir gün önce hasta olmak ve diğeri maç günü sabahı çok acil bir şekilde Çorlu'ya gitmemden kaynaklandı. Dolasıyla sizlerin de geç haber almanız oldu. Ben özellikle daha eski arkadaşlardan bu konuyla ilgili "keyfi kaçmak" anlayışından daha ziyade hoşgörülü yaklaşılmasını beklerdim. Çünkü ben oradaki arkadaşlara böyle yapardım bilmiyorum ayrıca bu samimiyet meselesidir.

Keza o maçla ilgili ben organizatör arkadaşa kendimin kişi bulacağını, olmazsa kendisinin de bulabileceği( ki biliyorsunuz bayadır bir insan tanıdık- tanımadık paticik maçlarında oynuyor) hiç olmazsa işimi yarıda bırakıp kendimin de gelebileceğini söylemiştim.

Buna zaten inanmıyorsa oradaki insanlar güvenmiyordur . Hadi orada yeni oynayan kişiler de var ama eski arkadaşlarımız da mevcut en azından onlardan bu güveni beklerdim.
Benim için önemlidir çünkü her ortamımda güven çünkü.

İnsanlarda bu samimiyeti ve anlayışı bulamadığımdan, yargısız infaz türü yaklaşımlarından ve bana göre çocukça hareketlerden ötürü kırıldığımı ve bundan sonra benim için pek eğlence amacının kalmadını belirtmek istiyorum.

Sanırım dedimi net ifade edebildim. Kırgınlığım tavıradır, kişiliklere değil tekrar ifade ediyorum.

Herkese iyi eğlenceler diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth
Pha
BiTcH_oFBaT
Holy
Tora
Kermit
Screwy
Kaspar
Tolga
Spidee

Şimdilik böyle sanırım 10 kişiyiz yarın akşama kadar da bekliyelim sertaç ve murattan fln haber varmı başka gelicekler varmı bildiğiniz bi yazarsanız ona göre kadro kurmaya çalışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...