nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 adamların keyfının kahyası mısın sen? Senı mı gerıyor dınledıklerı muzık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 evet, kendi dinledigim seyi degil de adamin dinledigini duyuyosam, geriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yalnız 2accs1boy olmuş sizin postlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 beyler sakin lady gaga dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. ahahah nasıl uyarıyorsun örnekler misin sesi kıs yoksa gırtlagını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 LOL GIRTLAK KIRILIR MI YA HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 zorlarsan kirilabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya bırakın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Tenekeadam said: adamların keyfının kahyası mısın sen? Senı mı gerıyor dınledıklerı muzık? banane dinledikleri müzikten yazılanları okumuyosunuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bot kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 inalkac said: ahahah nasıl uyarıyorsun örnekler misin Hey sen pislik, o zımbırtının sesini kısacak mısın yoksa senin yerine durak düğmesine basayım mı? diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 durak ne abi google translate ile mi gidiyosun yanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 durak dedığı otobus dursun dıye basılan düğme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 harbi durak düğmesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 harbi adı ne ki onun. durak düğmesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 otobüs tuşu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. postu aptal. ilk takılan sazan diyip troll ayağına yatmış. yani otrivine sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yani sen de metal dinliyosun, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 onun bir adı yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 inecek var dugmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şoförr beiiiy düğmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bella said: nomsaR said: Otrivine said: Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. adamın postu aptal değil 1, troll ayağına yatmadı 2. ben sabahın köründe işe giderken o şekilde son ses twin ve crashtan başka bişey duyulmayan arkadaşları gayet sert bi dille uyarıyorum ve uyarmaya da devam edicem. postu aptal. ilk takılan sazan diyip troll ayağına yatmış. yani otrivine sonuna kadar haklı. ahahah cok ii. dokulun gencler, demek bunlarmis la sabahin korunde de wawawa muzikleri dinleyen. abicim 68 model belediye otobusunde ne marjinalligi?, bigun sozlu yapicam dinledikleri muziklerin anladimdan sinifta kalacaklar ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi durum harbiden vahim desene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar