cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sigaramın dumanına sarsam die bi şarkı var iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 candan reis iyidir zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ardından da http://fizy.com/#s/1f9x9e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ulan çeşme yolunda bu şarkıları açıp 200 le eski sevgiliye küfretmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=irGUolvbZyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ferman Toprak da dinle tek kesmez Özcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 2 kelimesinden bile hic bi bok anlayamayipta kafa salladigin, marjinal gorunmek icin otobuste kulaklarin patlacakmissasina actigin heavy metal zirvasindan daha iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tı Rasmon ya linke isim misim koy, bayılıyordum nerdeyse iki oldu bak, candan erçetin dinlenir mi kardeşim, ne zaman duysam üstüme bir ton çökmüş gibi hissediyorum ıyhhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ha sana demiyom ben bole tiplerden iidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 epica dinliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 reyou said: 2 kelimesinden bile hic bi bok anlayamayipta kafa salladigin, marjinal gorunmek icin otobuste kulaklarin patlacakmissasina actigin heavy metal zirvasindan daha iidir. O senin kişisel ezikliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Abi Özcan Deniz deyince Fistan aklıma geliyor benim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 long şunu da dinle http://fizy.com/#s/1ahq1f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: ben de rafet el roman dinliyorum felaket. ben de kot pantelon giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nomsaR said: long şunu da dinle http://fizy.com/#s/1ahq1f iyiymiş de yıldız tilbe sandım korktum bi an fdsasda http://fizy.com/#s/1ltbhd siz de bunu dinleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben hatundan ayrıldığımda coldplay yanımda olmuştu ... Coldplay - X&Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yokben yabancı dinledim mi kafa yapan dinliyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Otrivine said: reyou said: 2 kelimesinden bile hic bi bok anlayamayipta kafa salladigin, marjinal gorunmek icin otobuste kulaklarin patlacakmissasina actigin heavy metal zirvasindan daha iidir. O senin kişisel ezikliğin hahaha ilk takilan sazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abiler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 metin sentürk dinleyen var mı yada dinleyen birini tanıyan sanırım kimse dinlemiyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hediyesini ver arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Aptal postlar atıp troll ayağına yatmak ehehe yediniz demek , priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 evet şimdi sana çok tehlikeli bir şarkı öneriyorum dikkatli ol Mustafa Keser - Komalardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 geçen gün yine klasik müzik dinliyorum, caz festivalinden gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yaktım pipomu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar