Goarth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Merhabalar Ben alamancaya başlamak istiyorum,kız arkadaşımın Alman olması nedeniyle kendisi bana özel ders verecek bu konuda ama hangi kitabı tavsiye edersiniz? 0'dan başlayan biri için olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 das kapital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 eöö, themen aktuell mi vardı ne vardı, iyi olabilir. ünide onunla göstermişlerdi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 shritte degil, en azindan hangisi ile baslmanyacagani biliyorsun shritte intertaional degil. hatta devam bile etme bu kitapla hicbisi yapma, gordugunde gormezden gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kitap halinde bilemiyorum, aklımda kalanlar hep biraz daha ufak yaşlara yönelik. Pek uygun olmaz o açıdan. Ama önerim kitapların yanında internette envayi çeşit güvenilecek kaynak var, onlardan bolca faydalan. Deutsch als Fremdsprache diye aratırsan bi ton kaynak, site falan dökülecektir zaten. Faydasını görürsün. Ama yine de referans alabileceğin kitaplar bulundur el altında. Ben bulamadım ama Goethe'de falan hangi kitapları kullandırdıklarını öğrenmeyi deneyebilirsin ordan birilerine sorup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 alman kız arkadaştan özel almanca dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ALAARMMMM ALAAAAAAAAAAAAAAARMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Saçlarını seviyorsan başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 berliner platz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 das deutschmobil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Kendi kendine ALMANCA ilkadım -1 FONO YAYINLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bilimum gina wild filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 nein ist nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Troll yapan arkadaşlara sizin için Yardımcı olan arkadaşlar için teşekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 klipp und klar tam baslamak icin degil de, basladiktan biraz sonra elinde bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ping pong neu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cons said: das kapital mein kampf daha iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 deutsch für auslander var mor bir kitap eski kitap satan yerlerde bulabilirsin cok iyi bir beginner almanca kitabı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Klipp und Klar bir de Ping Pong'da lise yıllarım çürüdü :/ Goethe Institut de başlangıç için Moment Mal! diye bir kitap veriyor. Hepsi aynı şey bana kalırsa. Sevgilin ders verecekse en güzeli, konuşmayı öğrenirsin, ömrün billah rüyalarına girecek sapık grammer kurallarını değil. Ulan elin almanının bilmediği grammer kurallarını üstünden 6 sene geçti hala unutamadım. Ne büyük kabusmuş genitivler passiveler of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,5148773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BabacumMostors said: Kendi kendine ALMANCA ilkadım -1 FONO YAYINLARI şu konuda cidi ve ısrarcıyım kız arkadaşınla da diksiyon meselesini halledersin yani en azından biz de öyle yapıyoruz.. tabii ben her boku ingilizce kafasında okuyorum kızıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lern mit uns tabii ki koko komisch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar