senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aranizda kahve ile ilgilenen vardir kesin, eve bi tane espresso makinesi almaya karar verdik ama ne alinir nelere dikkat etmeli bilmiyoruz cafe tipi bisi almiyacaz tabi 2kliklardan su var mesela http://www.hepsiburada.com/Liste/arcelik-k-3185-espresso-cappuccino-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=mtarck135&categoryId=22348 bu tip ufak olanlar filtre kahve yapamiyor sanirsam birde. 3u bir arada olmuyor yani :) bu linkteki gosterdigim araliktaki makineler ansil yapiyor espressoyu, basincli sicak su dolasiyor mu icerde yoksa, daha dandik bir sekilde mi yapiyorlar bide cappucino yaparken sutu nasil kopurtuyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kahveye başlıyorsan, şu noktadan başlaman en sağlıklısı. http://www.surlatable.com/product/brands/bialetti/bialetti+moka+express+espresso+makers.do Bunlar tam olarak espresso yapamıyor, yeterli basınç sağlayamıyor diyenler yok değil, ama çok kullanışlı ve müthiş bir alettir, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nasil calisiyorki onlar, belli bir basinc lazim degil mi birde espresso icin 60bar idi yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bence ev kahvesi french press ile başlar french press ile biter. evdeki minik makinelerle gloria kalitesi bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 heralde canim 2k lik alet ile ufak arcelik bir olamaz zaten. Ama hic olmaz o is diyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 eğer tiryakisiysen kahvenin olmaz. Bizim okulda bir Caffea Break bir de Starbucks var mesela. Caffee Break'den espresso içemiyorum, berbat yapıyorlar. Ders arasının yarısını harcayıp Starbucks'a gidiyor kenya kahvesi filan alıyorum, derse geç kalıyorum kahve istediğimde. Ama benim gibi tiryaki sınıfına girmeyen çoğu insan güzelce içiyor. Evde yapılan espressonun tadını hayal bile edemiyorum yanı, düşmanıma içirmem. Türkiye'de kahvecilerde bulunan en iyi kahve bence Gloria'nın french pressleri bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hmm sagolasin. tiryakimiyim bilmiyorum da kotu kahveye pek tahamulum yoktur. Yattara o zaman espresso makine isi. benim filtre makine bozuldu bozulcak, o yuzden bi espresso miu alsam diyordum. makineyi yenilerim artikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 adamdan elitlik fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ahua beni diyorsan ben gitmiyorum olm starbuck gloria fln. karton kutuda kahve veriyorlar eline. Tat fln yok haliyle. Kahve dunyasi guzel ama, espresso'su vssi. kahve icinde 30kaat almiyorlar adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Gloria öyle değil. Rahat koltuklara oturuyorsun, önce garson sonra porselende kahve geliyor. Fiyatlar da uygun. French Press 6 TL, espresso 3.75 TL yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 frech ile filtre'nin farki ne oluyor peki biliyormusun? daha mi guzel oluyor french ile yaptigin. ben bikac kere denedim ama beceremedim sanirsam yapmayi. cekirdekleri fln da ayri sanirsam frech ile filtrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Al ve kırmızı gibiler abi. French press ile daha fazla kontrolün var kahvenin üzerinde ama, kendin yapıyorsun ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nasil kahve kullaniyorsun peki presste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Starbucks'dan alırım genelde. Bazen özel blendleri oluyor, deniyorum (son yılbaşı harmanı mükemmeldi) onları; ama genelde Sumatra ya da Kenya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: ahua beni diyorsan ben gitmiyorum olm starbuck gloria fln. yok sana demedim, gerge'ye diyorum :) starbucks'a gittiğinden değil o da ya, biz okulda kantin kahvesi içiyoruz sdf adam dibindeki kahveciyi beğenmeyip starbucks'a gidip geliyormuş o yüzden öyle dedim :D o değil de şu başlıktan sonra kahve severim demeye utanırım heralde hiç böyle hassas düşünmemiştim olayı :D filtre kahve yapan makineler ne kadar peki eve koyulabileceklerden? Yani o nescafe'nin kantinlere falan verdiği makineleri diyorum. Sıcak çikolata, kapuçino yapabilenler falan... Öğrenci evine bi öyle kahve makinesi düşünüyorum bi de fizibilite analizini yapıp bira musluğu koymayı falan hayal ettiydim :D haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kantindeki nescafe makineleri, cappucino yapmiyor malesef, hazir tozu mu ne var onu koyuyor ustune sicak su ve sicak sut. Zorunda kalmadikca uzak duruyorum zaten. ama normal bir filtre kahve makinasi 150ye fln var normal kalitelerden. hem zaman ayari oluyor onlarin, kahveni suyunu geceden koyuyorsun sabah uyancagin saate ayarliyorsun, buram buram kahve kokusu ile uyaniyorsun, muthis bir deneyim :D bende french press olayina bir daha sans veriyim diyorum lakin o aleti bulmak espresso makinesi bulmaktan daha zor, pahali bisi degildir zaten 50 kaat bisidir. Ama yok hicbi online satis sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Abi; ben hukuk fakültesindeyim, Starbucks işletmede. Okul dışına filan çıkmıyorum yani. French press 35 TL'ye Starbucks'larda bulunur. Ama sadece onların sattığını al, öteki gördüklerimin hepsi iğrenç. Gloria'da da aynı markayı satarlar. Kendi kullandıkları, Bodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gerçek kahve f. press ile içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Öyle. ya fp içeceksin ya da türk kahvesi. espresso de iyi gidiyor acelen varken ama, dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 delikanlı adam çay içer! entel misiniz olm! ne akhvesi. diyip başlığı kilitliyorum.. tavşan kanı çay için siz de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben entelsem sende mobile vulgardansın X( Entel entel laf atarım sana B):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cay iciyorum su an zaten. earl grey harmani hemide sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 vulgar ne be? türkçe konuşun canım entel arkadaşım! törkiş press ise ezerim sizi! çay içen senko.. afferin sana. işte bu! harman da güzeldir. tüm medeni insanlar çay içer zaten. bakın ingilizlere.. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 http://www.gunceliz.net/wp-content/uploads/2010/05/abiye-kuzu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=izuj46AQ_Hk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar