Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk acısında dinlenecek şarkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet böle aşk acısı çekerken dinlenecek en uygun şarkı nedir sizce?birde paticik radyoya giremiorum listen.pls die bişi yükledim nasıl açılcağını anlamadım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
nev - zor vardı, geçen yaz dinlemiştim baya. yalnızlık ömür boyu, kargo'dan yıllar sonra da güzeldir. ayrıca radyo için bilgisayarında winamp kurulu olması gerekiyor. o kendisi listen.pls'i otomatik olarak yükler. eğer bilgisayarında winamp'ta varsa bir sonraki radyoya tıklayışında direk radyo açılır.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
Anathema - One Last Goodbye
tekrar tekrar dinleyip ağlamışımdır çok zor zamanlarımda =)
bunun dışında
Scorpions - Still loving you
Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You
Muse - Bliss
No Doubt - Don't Speak
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
Sting - mad about you
Teoman - kupa kızı ve sinek valesi
Direk damardan girerim =)
Ancak bu şarkıların sonunda
Cake - I will survive patlat da bir rahatla derim...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
şimdi aklıma geldi

nirvana - my girl[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
boşaltır ama kafayı, ferahlatır yani.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Baha:A$k Acısı :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
Zombie aşkla ilgili değil ki yani...
Sırf ağır ritm şarkı olsun, üstüme çöksün diyorsan daha bir sürü şarkı çıkarırım sana ama aşk acısı diye özel olarak lyric'leri uyuşan şarkılar yazdım :P[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 20 Ağustos 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
Zombie aşkla ilgili değil ki yani...
Sırf ağır ritm şarkı olsun, üstüme çöksün diyorsan daha bir sürü şarkı çıkarırım sana ama aşk acısı diye özel olarak lyric'leri uyuşan şarkılar yazdım :P

one last goodbye da değil :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
Çelik - Meyhaneci
Öztürk - Vasiyet
Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan bir ateş
Kurban - Ağlama Değmez Hayat ( kafa dağıtacaksın aşekseeen)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
ney taksimleri al dnr dan 5 milyon internette bulunmuyo muthi$ bir$ey mike ve ben gecelerin acili insanlari ikimizinde takdirini aldi eheh =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Led Zeppelin-Since i ve been lovin u
pink floyd- wish u were here

ikinci sarki ask acisi olmasa da olur.. yaninda olmasini istediginin yaninda olmamasi acisi icin dinlenebilir :)[signature][hline]Is There Anybody Out There??
Mesaj tarihi:
my dying bride
anathema
lacrimas profundere
lake of tears
macbeth falan filan döşe opeth de at öl soora :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
Dream Theater - Space Dye Vest
ya da
Poets of the Fall - Late Goodbye

hele ikinci şarkı süper geliyo dinlemeni öneririm.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
Elliott Smith - Between the Bars

dinle ağla, dinle, daha çok ağla, tamamen canın çıkana kadar ağla. sonra boşuna ağladığını anla ve müziği kapat. bir sonraki sefere kadar listenin ücra köşelerinde bi yerde dursun... sonra yine açar sonuna kadar ağlarsın.
Mesaj tarihi:
Space dye vest dinle cuk diye oturur o şarkı böyle durumlara, bi de unutmayalım Placebo - Without You I'm Nothing war.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...