Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 21/08/2004 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
star wars imperial march istiyorum bu arada =)
uymaz diosan manowrdan senin sececegin bisiler koy
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 21 Ağustos 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anathemadan kafana göre birtanesini çalabilrsen sevinirm,farketmez hanigsi olduu.
hazır konsrleri yaklışıyo.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 21 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
anathemadan kafana göre birtanesini çalabilrsen sevinirm,farketmez hanigsi olduu.
hazır konsrleri yaklışıyo.

ehe[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

Mesaj tarihi:
said:
Mike, 21 Ağustos 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
isteklerim bitmez benimmmmmmmm =) her wj benden cok ceker coook ba$ belasiyimdir ben lol

yok canım hiç de öyle değil :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Linkin Park - In The End
Nightwish - She is my sin
Kiss - Made For Lovin you

geliyor.. tamam..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
amanin deep
doluşun doluşun 18 kişi olduk :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
Ben de Lacrimas Profundere Melantroduction yada Forest Of Shadows-Silent Cry yada my dying bride 2 winters only olsun bone işalla birisi wardır olmassa da doom bişiler döşe..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
yani pardon bone emir gibi yazmışım kusura bakma çalar mısın yazmam gerekiodu sorry[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
manowar - emerald sword
blind guardian - mirror mirror
linkin park - faint
nightwish - wishmaster
yavuz çetin - cherokee[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
said:
Caranlothwen, 21 Ağustos 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
blind guardian - mirror mirror istiyorum çok istiyorum

ben de isterim!![signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
  • Yeni Oluştur...