Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eski bir üyenin geri dönüşü diyelim. 5 dk eğlendirebildiysem ne mutlu. eğit beni ardit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pek esra rengiz bir olay.kimmiş acaba bu eski üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 benim hiç trolüm olmadı o konularda tecrübem yok bi ara sabancıdan kız accountu açan arkadaşlar vardı en uzun inandırma skoru onlarda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yani şurdaki tutum bile yanlış. zaten internette her türlü incelemeyi ve testleri bulabildiğimiz bir zamanda bir de hiç hedef kitlenizin dediklerine kulak asmıyorsanız bişi olmaz ordan. ben de katılıyorum levelın gittikçe kalite kaybettiğine. bu tam sürüm oyun vermiyor diye değil. eskiden de yoktu öyle birşey. çok nadir olurdu. fakat eskiden dergi dolu doluydu. incelemeler bu iyi, bu eksik gibi değil de muhabbet gibi olurdu. bu sanırım biraz yetenek işi. ama diyeceğim şudur ki millete çekememezlik diyeceğinize kendinizi geliştirin. yoksa kendiniz yazar kendiniz okursunuz sonra da "tam sürüm oyun vermek çok büyük bütçe istiyor" dersiniz. sanırım satışlar o kadar kötü ki posterlerin de boyut ve kalitesinde düşme var. edit: hmm trolmuş. oleyse de bulunsun belki okurlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cemss said: pek esra rengiz bir olay.kimmiş acaba bu eski üye. çok esrarengiz işte :o paticik benimle varoldu. kkthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 barbu said: yani şurdaki tutum bile yanlış. zaten internette her türlü incelemeyi ve testleri bulabildiğimiz bir zamanda bir de hiç hedef kitlenizin dediklerine kulak asmıyorsanız bişi olmaz ordan. ben de katılıyorum levelın gittikçe kalite kaybettiğine. bu tam sürüm oyun vermiyor diye değil. eskiden de yoktu öyle birşey. çok nadir olurdu. fakat eskiden dergi dolu doluydu. incelemeler bu iyi, bu eksik gibi değil de muhabbet gibi olurdu. bu sanırım biraz yetenek işi. ama diyeceğim şudur ki millete çekememezlik diyeceğinize kendinizi geliştirin. yoksa kendiniz yazar kendiniz okursunuz sonra da "tam sürüm oyun vermek çok büyük bütçe istiyor" dersiniz. sanırım satışlar o kadar kötü ki posterlerin de boyut ve kalitesinde düşme var. selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nasilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 devam etsen bence gidermis bi 5-10 sayfa erken vazgectin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ya olay tamamen benden bağımsız gelişti bunun için yazmadım aslında kullanıcı adıda sakat öyle işte.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 lan 25 yasindasiniz kardesim ve tayfasi okuyor level, siz gidin tez mez arastirin. millet daha undergraduate iken boy boy makale yayinlamaya baslamis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 benim soruma cevab veremedi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 toggie said: eskiden de okuyucular mı karsılıyordu tam surum oyunun giderlerini? evet haraca bağlıyoduk oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abi zaten eskisi gibi gidip dergi almıyoruz her ay. gerçi alan da vardır ama gene de arada soyle bir bakiyorum ne var diye. gittikce bos icerik vermeye baslamıslar. duzgun olsa da alsam okusam arada bir. tezimi de yazarım ben gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 toggie said: benim soruma cevab veremedi sdfs. Evet böyle bir bütçemiz vardı deseydim? o pozisyonda hayır yoktu diyebilecek miydin merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hayır yoktu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 simdi fakir mi kaldınız derdim ben de ahaha. ezilirdin oyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sus fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 burak vardi ama o levelda degil su an galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 toggie said: oynamadan review yazdı zaten ya. turkiye'de ilk biz yazdık ezikligini diyebilmek icin. ha oynayıp da kotu dediyse zaten muhtemelen kendisi deli. bu ikisinden biri yani baska acıklaması yok. ya da ikisi birden. lol bin yıllık klişe muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 en son oyun dergisi aldığımda lise 2 deydim, üniversite bitirdim. güzeldi eskiden level falan internet yoktu doğru düzgün, demolara bakardık. tirajları ne bu dergilerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eyvah, gameshow nostaljisine gidiyoruz adim adim, take evasive action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sen lisedeyken doğru düzgün internet yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 o zamanin duzgunu dial-up tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar