Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon's Call (Browser)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arenada milleti tokatlayanlar hep türk farkındayım ama guildimiz aynı olmadığı için millette bilmiyor girerseniz eğer bi bakicaksiniz pvpciler hep vay ak
Mesaj tarihi:
İlk sayfada guide var. Onlara bakarak karakterini şekillendirebilirsin. Ünlem işaretli elemanlardan görev al. Senden yapmanı istediği şeyi yap. Sonra geri ver. Her gün sabah 9 da verilen 150 Action Pointin var. Onlar bitene kadar görevlere harca hepsini. + olarak arenada 20 saldırı hakkın var günlük. Onlardan kazandığın honor puanlarını exchange ederek 20+10 Action point daha alabiliyosun.

İlk gün lvl 20 oluyosun ap bitene kadar yada 19. Zaten olana kadar kavrarsın oyunu bayaa.
Mesaj tarihi:
Beyler oyun güzel ama...Komüniti sıfır , resmi forumları bomboş , dogru düzgün guild yok , modaretörler oyun içinde kendi klanlarını kurmuş , rank list'lerin en yukarısında marifetmiş gibi boy gösteriyorlar. Kingory isimli , web tabanlı bir oyundan alınma imiş içerik sanıyorum. Böyle bir closed beta havası var oyunda. Bunun dışında gayet eğlenceli geldi şimdilik. 2 gün sonra baymazsam devam ederim herhalde..

Oyun bilgilendirmesi için OP'a teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Popeye said:

NeroWarden said:

Guild adımızı çaldınız diye sızlanmasınlar :D Neyse ya temsil edecez altı üstü :P Instance bitsin kurarız.

en azından bir sorsaydınız :(

pati patiden VAY AK'sini mi esirgiycek? amma yaptın popeye :D
Mesaj tarihi:
trainning bastım 2.5 saat sora biticek ya community olsa oynanır belki ama bilmiyom ya öyle izlemesi sıkıyo biraz travian gibi böyle savaşta sen kafayı çalıştırıp bişiler yapsan daha güzel olurmuş
Mesaj tarihi:
ya abi oyuna bi şans verdim
training yapıyodum işte 150 dakkalık iyi exp alıcam bitince
neyse işte az bi zaman kalmıştı bitmesine ekranda bi yere sol click yaptım diye gitti hepsi
öeaaah dedim kapadım
bidahada açmam sanırım
Mesaj tarihi:
ben bilmiyom training alanına gittim gene adam hiçbişey olmamış sanki saatlerce ter akıtmamışım gibi davrandı sonra aradım taradım arayüzden bulamadım küstüm
  • Yeni Oluştur...