RRa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 arenada milleti tokatlayanlar hep türk farkındayım ama guildimiz aynı olmadığı için millette bilmiyor girerseniz eğer bi bakicaksiniz pvpciler hep vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Daha 4 kişiyiz 3 tane 40 lvl civarı ve 1 tane 30 lvl arkadaş var. Bir 3 stars and moon değiliz ama neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 başladım bende oyuna neler oluyor şimdi nabiyoz kurt mu kesiyoz *sami mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 İlk sayfada guide var. Onlara bakarak karakterini şekillendirebilirsin. Ünlem işaretli elemanlardan görev al. Senden yapmanı istediği şeyi yap. Sonra geri ver. Her gün sabah 9 da verilen 150 Action Pointin var. Onlar bitene kadar görevlere harca hepsini. + olarak arenada 20 saldırı hakkın var günlük. Onlardan kazandığın honor puanlarını exchange ederek 20+10 Action point daha alabiliyosun. İlk gün lvl 20 oluyosun ap bitene kadar yada 19. Zaten olana kadar kavrarsın oyunu bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 peki oyunun pevepesinde player skillz diye bişey var mı yoksa kurt keser gibi attack deyip izliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Skilleri random vuruyo kurt keser gibin. Kapışmalarda müdahele edebileceğin bişey yok. En fazla kenardan "hayde yavrım dodge yap beeeaa" diye baarabiliyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oha böyle arak görülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 level 12 oldumda oyun benlik değil diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Beyler oyun güzel ama...Komüniti sıfır , resmi forumları bomboş , dogru düzgün guild yok , modaretörler oyun içinde kendi klanlarını kurmuş , rank list'lerin en yukarısında marifetmiş gibi boy gösteriyorlar. Kingory isimli , web tabanlı bir oyundan alınma imiş içerik sanıyorum. Böyle bir closed beta havası var oyunda. Bunun dışında gayet eğlenceli geldi şimdilik. 2 gün sonra baymazsam devam ederim herhalde.. Oyun bilgilendirmesi için OP'a teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 valla haklısın o konuda. bu arada dün saber of osker düşürdüydüm, bugün de true saber düşürdüm. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi oyuncunun hiçbi skillz yönünde etkisinin olmaması çok ters geldi bana ya yoksa deli gibi oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Popeye said: NeroWarden said: Guild adımızı çaldınız diye sızlanmasınlar :D Neyse ya temsil edecez altı üstü :P Instance bitsin kurarız. en azından bir sorsaydınız :( pati patiden VAY AK'sini mi esirgiycek? amma yaptın popeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 trainning bastım 2.5 saat sora biticek ya community olsa oynanır belki ama bilmiyom ya öyle izlemesi sıkıyo biraz travian gibi böyle savaşta sen kafayı çalıştırıp bişiler yapsan daha güzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oricinal olun biraz! oz vay ak filan yapsaydiniz bari adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Evet yaa HAY AK yapsaydım keşke şimdi aklıma geliyo boyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 valla beğendim fikri istersen kurma parasını vereyim yenileyelim guildi. alsınlar VAY AK'lerini başlarına çalsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi neden bu oyunu oynuyosunuz anlamadım ben yani 10 yıllık pcleriniz falan mı var niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Isyerımde wow oynayamıyorum. Ama bunu oynayabılıyorum. Aynımı? Degil ama yetıyo atraksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bunu 10 yıllık pc ile biraz zor oynarsın aslına bakarsan. web oyunları biraz atraksiyonlu olunca ram'e çok yükleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya abi oyuna bi şans verdim training yapıyodum işte 150 dakkalık iyi exp alıcam bitince neyse işte az bi zaman kalmıştı bitmesine ekranda bi yere sol click yaptım diye gitti hepsi öeaaah dedim kapadım bidahada açmam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ekrana sol click yapınca bitmez ki trainingin, ekrandan çıkarsın ama training devame der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ben bilmiyom training alanına gittim gene adam hiçbişey olmamış sanki saatlerce ter akıtmamışım gibi davrandı sonra aradım taradım arayüzden bulamadım küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Oyun sana şans vermemiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 nie soul injecte edemiyorum ve dragon stone neden artik birikmiyor whywhywhy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar