NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 LvL 40 oldum tıkandım. Ne quest kaldı ne arena. Level nasıl atlayacağım ben. %60 da kaldım level olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Arkadaşlar kaç gündür giremiyordum iş yoğunluguyla ki bi kaçgün daha sorulara cevap vermekte vs zorlanabilirim ayın 12sine kadar yogun bir tempo içerisindeyim :) İlk olarak gerideki yazılardan okuduklarımdan aklımda kalanları cevaplayım :) - Gemler Hakkında; Örneğin level 40sınız level 120lik gemi 40 silahı yada 5 level silahı bile upgrade etmek için kullabilirsiniz. Gem Levelinin yüksek olması refine şansını etkilemez. Refine Şansı : 0-3 = %100 3-6 = %75 6-8 = %50 8-9 = %25 - Hallowen itemları açıklanmış sanırsam ki zaten bitti oda.. - Yeni gelen arkadaşlar '' Anron '' nickine apprenticelık için başvurabilirler. Çok fazla başvuru oldu bi ara çoğu kişiyi kabul edemedim affedin şu ara herkesi cıkardım apprentice alıcam. Ancak Önemli Bir Nokta : LEVEL 0-20 Arasını Kabul Edicem Apprentice Olarak! Yüksek leveldaki arkadaşlar zaten bir nevi önlerini görüp ilerlemeye başladılar düşük levellardaki arkadaşları onlara yetiştiricem. ( Apprentice olucaklar claymoredan başlayarak günlük instance yapılacaktır belli saatlerde,merc olup o saate karakterinizi bırakmanızı talep edicem ona göre :) ) - Forumlara her gün gelip okuma şansı bulamayabilirim dediğim gibi 12sine kadar ama ÖM'den bana mesaj atarsanız açılış sayfasında dikkatimi çeker ve hızlıca cevap verme şansım daha yüksek olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 HP leech özelliği olan bir equipmentim var fakat bu hp leech bana damage veriyo ne iştir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 warriorsin heralde? sana dmg veren bloodlust skillin. attack power, haste falan verip %10 hpni aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mage im. 10 level düşük yaratığa saldırdım. Her vurduğum hp leech bana damage olarak geldi ve canımıda doldurmadı. Yaratığın bütün saldırılarını dodgeladım. Ama diğer yaratıklarda olmadı gariptir. Lesser Water Elementalin oyle bir özelliği var sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Son olarak guild kurulumu için 100k istiyor sadece. Guild kurmak için niyetli kimseler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben de 40 oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kurarsanız ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Guild adı onerilerine acıgım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ethernal guardians of spotless grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kasmaya da gerek yok bence, wowculardan arak yapalım VAY AK diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ezilenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Guild adımızı çaldınız diye sızlanmasınlar :D Neyse ya temsil edecez altı üstü :P Instance bitsin kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Kurdum VAY AK guildini. Katılabilünüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sufi ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Alttaki guild kısmından guildi bulup join demeniz gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 evet keşfettim sonunda :) misler gibi 0 popülariteli guildimiz oldu. şimdi sıra popüler olmada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Ne demek 0 popülarite. Tekrar bak lütfen. "1" popülaritemiz var koskocaman :P Oda bizi sıralamada 8. yapıyo sdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 2 kere soul injecte ettim success dedi 350k param gitti ama soul powerım 0 ve itemlerde soul gözükmüyor woot?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 NeroWarden said: Guild adımızı çaldınız diye sızlanmasınlar :D Neyse ya temsil edecez altı üstü :P Instance bitsin kurarız. en azından bir sorsaydınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 HIRSIZLAR ayıp ama gidin baska isim bulun ! VAY AK gibi seviyeli bir insan toplulugunun adını bu şekilde çalıp bizi küçük düşüremezsiniz RERÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Küçük düşürmüyoruz. Hızlı yükselişimiz devam ediyor asfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 lvl 40-49 araliginda lvl 42 haliyle 8.lige oturarak temsil ediyosun VAY AKyi. bi kirayim kalbini de gor. honor kasayim ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 :D Kırnaklarımla kazıyarak geldim oraya ben. LvL 49 elemanları döverek yükseldim oraya. Nefesim oraya kadar yetti ama azmim devam ediyor. Herşey VAY AK için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Guild konusunda ciddimiyiz? Eğer ciddiysek gelicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar