Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon's Call (Browser)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kaç gündür giremiyordum iş yoğunluguyla ki bi kaçgün daha sorulara cevap vermekte vs zorlanabilirim ayın 12sine kadar yogun bir tempo içerisindeyim :)

İlk olarak gerideki yazılardan okuduklarımdan aklımda kalanları cevaplayım :)

- Gemler Hakkında; Örneğin level 40sınız level 120lik gemi 40 silahı yada 5 level silahı bile upgrade etmek için kullabilirsiniz.

Gem Levelinin yüksek olması refine şansını etkilemez.

Refine Şansı :

0-3 = %100
3-6 = %75
6-8 = %50
8-9 = %25

- Hallowen itemları açıklanmış sanırsam ki zaten bitti oda..

- Yeni gelen arkadaşlar '' Anron '' nickine apprenticelık için başvurabilirler. Çok fazla başvuru oldu bi ara çoğu kişiyi kabul edemedim affedin şu ara herkesi cıkardım apprentice alıcam. Ancak Önemli Bir Nokta : LEVEL 0-20 Arasını Kabul Edicem Apprentice Olarak! Yüksek leveldaki arkadaşlar zaten bir nevi önlerini görüp ilerlemeye başladılar düşük levellardaki arkadaşları onlara yetiştiricem.
( Apprentice olucaklar claymoredan başlayarak günlük instance yapılacaktır belli saatlerde,merc olup o saate karakterinizi bırakmanızı talep edicem ona göre :) )

- Forumlara her gün gelip okuma şansı bulamayabilirim dediğim gibi 12sine kadar ama ÖM'den bana mesaj atarsanız açılış sayfasında dikkatimi çeker ve hızlıca cevap verme şansım daha yüksek olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...