Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumurtalı ekmek

Chemical

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben bilimsel konuşuyorum bakınız güzelliğin size niceliksel bir ölçümünü sundum

http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-hip_ratio

said:
The concept and significance of WHR as an indicator of attractiveness was first theorized by evolutionary psychologist Devendra Singh at the University of Texas at Austin in 1993.[9][10] Singh argued that the WHR was a more consistent estrogen marker than the Bust-waist ratio (BWR) studied at King's College, London by Dr Glenn Wilson in the 1970s.[11][12]
Some researchers have found that the waist-hip ratio (WHR) is a significant measure of female attractiveness. Women with a 0.7 WHR are usually rated as more attractive by men from European cultures.[13] Beauty icons such as Marilyn Monroe and Sophia Loren have or had ratios close to 0.7, even though they have different weights and heights.

sunacak daha ciddi argümanlarınız yoksa ben yatmaya gidiyorum yarın lie cebirleri falan çalışcam çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

kokorece her zaman şüpheyle yaklaşırım, bir kaç kere yerken hoş olmayan koku /tadla karşılaştım muhtelif yerlerde, ama eskişehire geldiğimden bu yana burada yiyorum. gayet temiz, güzel yapıyor. barlar sokağındakinden de yedim, buradaki kadar güzel gelmedi nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Dartanian said:

Off yine çirkin yemekler çıkmış meydana.

vaniLLe said:

sorun memelerde degil, belde kiro.
yaramamis ona karpuz diyeti.

ahaha ben yemekleri memeler okuyup öle cevap verdiydim.
simdi farkettim orda yemekler yaziyomus meger....

çirkin meme yoktur, büyük meme küçük meme vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...