stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 şu forumda söz konusu kişiyle 1v1 karşılaşıp da , kusura bakmayın, beliniz çok kalın sizinle karpuz yiyemem diyecek kimse yoktur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 7thBreath said: yahu bildiğin kalın, ratio matio nedir. Ama gideri var ayrı mesele. oran yani bel-kalça oranınını tutturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Diyecek onca şey arasından, yapacak onca şey arasından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eed göbeginde yumurtali ekmek yenir....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 arkadaşlar ben bilimsel konuşuyorum bakınız güzelliğin size niceliksel bir ölçümünü sundum http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-hip_ratio said: The concept and significance of WHR as an indicator of attractiveness was first theorized by evolutionary psychologist Devendra Singh at the University of Texas at Austin in 1993.[9][10] Singh argued that the WHR was a more consistent estrogen marker than the Bust-waist ratio (BWR) studied at King's College, London by Dr Glenn Wilson in the 1970s.[11][12] Some researchers have found that the waist-hip ratio (WHR) is a significant measure of female attractiveness. Women with a 0.7 WHR are usually rated as more attractive by men from European cultures.[13] Beauty icons such as Marilyn Monroe and Sophia Loren have or had ratios close to 0.7, even though they have different weights and heights. sunacak daha ciddi argümanlarınız yoksa ben yatmaya gidiyorum yarın lie cebirleri falan çalışcam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 di mi. neyse, yarın yumurtalı ekmeğimi yaparım ben, çayımı da demlerim misler gibi. yanına da salatalık domates v.s söğüşlerim. peynir zeytin zaten hazır. tüm haftanın yorgunluğunu atıcam resmen (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ardeth'in linkinde erkek totosu var, açmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ha bi de dün akşam mantı yaptım ve yedim afiyetle şimdi yumurtalı ekmeklerinizi alıp gidebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yumurtalı ekmek kadar çekici gelmiyor mantı, kusura bakma. ben de bir saat önce eskişehir gar yolundaki kokoreççiden misler gibi yarım yedim, o yüzden ana öğünler hiç ilgimi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 köşedekiyse güzel yapmıyor ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yapıyor yapıyor.Uykuluk daha güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 en iyisi yarın sabah yumurtalı ekmek yapayım, akşama pilavın yanına buzluktan köfte çıkartayım bir parti. eveeeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kokorece her zaman şüpheyle yaklaşırım, bir kaç kere yerken hoş olmayan koku /tadla karşılaştım muhtelif yerlerde, ama eskişehire geldiğimden bu yana burada yiyorum. gayet temiz, güzel yapıyor. barlar sokağındakinden de yedim, buradaki kadar güzel gelmedi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 onun bulasığı falan cok pis oluyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yaptım, yedim , üstüne keyif çayımı içiyorum şu anda. mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: yağın kızdığına emin olun, öyle atın ekmekleri. cinyıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 abi kim kardashian gibi fizik kimde var allahını severseniz...İlik gibi ilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bende ilik gibiyim belirteyim istedim. ayrica tüm kadinlara go to mutfak diyor yumurtali ekmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Dartanian said: Off yine çirkin yemekler çıkmış meydana. vaniLLe said: sorun memelerde degil, belde kiro. yaramamis ona karpuz diyeti. ahaha ben yemekleri memeler okuyup öle cevap verdiydim. simdi farkettim orda yemekler yaziyomus meger.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 herkes meme sever ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ya bu erbakan gene parti başkanı olmuş, 4 kişi zor kaldırıyor, nasıl bir ülke burası ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 vaniLLe said: Dartanian said: Off yine çirkin yemekler çıkmış meydana. vaniLLe said: sorun memelerde degil, belde kiro. yaramamis ona karpuz diyeti. ahaha ben yemekleri memeler okuyup öle cevap verdiydim. simdi farkettim orda yemekler yaziyomus meger.... çirkin meme yoktur, büyük meme küçük meme vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 çirkin meme yok mudur? babaannemin capslerini atayım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Lyvanna_Dolores said: yağın kızdığına emin olun, öyle atın ekmekleri. kızgın yaga su damlatmayın çok kızdırmayın yagı yanar yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar