Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 jetsonları, şirinleri severdim de, çakmaktaşlar ayı yogi falan pek hoşuma gitmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 power rangers izlemeyi birak power rangerscilik oynamaan adam bile yoktur. ben mavi rangersim diyip milletin omzuna atlamiyoruduk az, robot kullaniyorum diye. hele beyaz rangersin gelcegini nerden duyduysam duydugumda kimse inanmamisti bana, ne sinir olmustum, sonra hakketen gelince, millet sapir sapir got olunca feci bi haz yasamistim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben varım ne oynadım ne izledim çok leş bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Red said: o diilde gerçekten power rangersı izleyenler varmış pembeli rangerı çok severdim. bi de voltron nostaljisi gibi oluyordu "haydin voltronu oluşturuyoruz" hesabı megazort birleştirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 o topic beni benden aldı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 senko said: power rangers izlemeyi birak power rangerscilik oynamaan adam bile yoktur. ben mavi rangersim diyip milletin omzuna atlamiyoruduk az, robot kullaniyorum diye. hele beyaz rangersin gelcegini nerden duyduysam duydugumda kimse inanmamisti bana, ne sinir olmustum, sonra hakketen gelince, millet sapir sapir got olunca feci bi haz yasamistim sdfsd aheuaheuae evet ya.. oğlum beyaz geldi hepsini döver laaayynnn diye bağırıyoruk! allahım çocuk olmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 öznel olanı açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?11,2954065,2954065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 you go girl ! demek geldi içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 doktor pavır rencırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Phyx said: of goosebumpstan ne korkardim ben ya. powerrangerstan once baslardi. basinda uyardi vardi hatta zombilerden korkan bu diziyi izlemesin diye, hayir! ben cok cesurum! derdim tis tis izlerdim hehe bu nasıl mesaj lan kız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Overseer said: öznel olanı açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?11,2954065,2954065 oha abi 3 yıl önce açtıgın topicteki enee yi mi hatırladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hakkaten yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar