30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 merhaba arkadaslar wushu sporu hakkındaki görüşleriniz nelerdir? bu dövüş sanatı türkiyede ne düzeydedir ? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 e noldu wt'ye?? http://forum.paticik.com/read.php?32,5121447,5121447#msg-5121447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hocam arastırıyorum hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yip man izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi martial arts geyiğinde "etkisi nedir?" saçmalığının büyük bir hayranıyım ben :D lan gitsen WT, Muay Thai falan yapan adamların olaya karışma oranları ile sıradan, ortalama birinin, kasabada, köyde, şehirde yaşayan halkın olaya karışma oranlarını alsan aynı çıkar. ha yetmedi bunun yanında sopa atma/yeme oranlarını al o da aynı çıkar. etkili bi bok öğrenmek istiyorsanız parkour öğrenin lan. tabanları yağlarsınız bişi olursa, en azından dayak atma/yeme oranınızın yeme kısmını otomatik düşürürsünüz. şehir bebesinin "baaak ne kadar hızlı yımrık atıyorum. bak bak bak! şimşek gibiym!" egos kabartmasını bi kenara koyarsak düzenli spor yapmak için gidilen şeyler bunlar. hangisine gidersen git işte, düzenli git faydasını görürsün. çok tırsaksanız ya parkour öğrenin ya da gidip tabanca alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
30782035198 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yip man wing tsun yapıyordu ilk basta onu yapmaya karar vermiştim habire değiştiriom bnden bi cacık olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 avatar mehmet wushu yaparken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazandibi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aslında iyi bir savaş sanatıdır ama türkiyede ne kadar iyi olur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qazandibi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 aranızda herhangi bir dövğş sanatıyla ilgilenen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Türkiyede iyi hoca bulmak zor. İyi hocalar da reyiz kikbaks mastırlara göre daha yüksek ücret talep ederler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dasaaa said: lan gitsen WT, Muay Thai falan yapan adamların olaya karışma oranları ile sıradan, ortalama birinin, kasabada, köyde, şehirde yaşayan halkın olaya karışma oranlarını alsan aynı çıkar. ha yetmedi bunun yanında sopa atma/yeme oranlarını al o da aynı çıkar. etkili bi bok öğrenmek istiyorsanız parkour öğrenin lan. tabanları yağlarsınız bişi olursa, en azından dayak atma/yeme oranınızın yeme kısmını otomatik düşürürsünüz. this... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 adam geldi sordu önce bize wing tsuna karar kaldı sonra her aikiodu mu wing tsun mu topiğini uplayıp dostum en iyisi wingtsun onu yapın dedi şimdi de gelmiş wuşu iyi midir diyor:D ne diyelim dostum biz sana artık. (ha sen ilk sorduğun günden beri 5 teknik daha öğrenmişimdir, bana kalsa aikido tabi:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Az önce ip man izledim. Süper bi filmdi, neden daha önce izlememisim ki. Aikido icimde hep bi yara, bi türlü baslayamiyorum. Nasil hevesliyim ama zamanim yok yapicak. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar