Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wushu

30782035198

Öne çıkan mesajlar

abi martial arts geyiğinde "etkisi nedir?" saçmalığının büyük bir hayranıyım ben :D

lan gitsen WT, Muay Thai falan yapan adamların olaya karışma oranları ile sıradan, ortalama birinin, kasabada, köyde, şehirde yaşayan halkın olaya karışma oranlarını alsan aynı çıkar. ha yetmedi bunun yanında sopa atma/yeme oranlarını al o da aynı çıkar.

etkili bi bok öğrenmek istiyorsanız parkour öğrenin lan. tabanları yağlarsınız bişi olursa, en azından dayak atma/yeme oranınızın yeme kısmını otomatik düşürürsünüz.

şehir bebesinin "baaak ne kadar hızlı yımrık atıyorum. bak bak bak! şimşek gibiym!" egos kabartmasını bi kenara koyarsak düzenli spor yapmak için gidilen şeyler bunlar.

hangisine gidersen git işte, düzenli git faydasını görürsün. çok tırsaksanız ya parkour öğrenin ya da gidip tabanca alın.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

lan gitsen WT, Muay Thai falan yapan adamların olaya karışma oranları ile sıradan, ortalama birinin, kasabada, köyde, şehirde yaşayan halkın olaya karışma oranlarını alsan aynı çıkar. ha yetmedi bunun yanında sopa atma/yeme oranlarını al o da aynı çıkar.

etkili bi bok öğrenmek istiyorsanız parkour öğrenin lan. tabanları yağlarsınız bişi olursa, en azından dayak atma/yeme oranınızın yeme kısmını otomatik düşürürsünüz.

this...
Sosyal ağlarda paylaş

adam geldi sordu önce bize wing tsuna karar kaldı
sonra her aikiodu mu wing tsun mu topiğini uplayıp dostum en iyisi wingtsun onu yapın dedi şimdi de gelmiş wuşu iyi midir diyor:D
ne diyelim dostum biz sana artık.
(ha sen ilk sorduğun günden beri 5 teknik daha öğrenmişimdir, bana kalsa aikido tabi:D)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...