Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüğ dökme

redge

Öne çıkan mesajlar

Evet patiler köpeklerim(nağmı değer çocuklarım) şuanda acayip tüğ döküyor çeşitli ilaçlar veriyorum ama hala döküyor acaba ne yapabilirim.Şuan da fabrikada duruyor allahtran orası çok sıcak olmuyor

Dip not:2 tane sivas kangalı biri dişi biri erkek[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tüğ nedir :-p
şaka bir yana şuanda hayvanlar kışlık tüylerini döküyor olmalı, yazın tüm tüylü köpeklerde rahat gözlenebilir.. yenileri çıkar merak etme..
tüylerin yere saçılmamasını önlemek istiyorsan bir tane köpekleri taramak için fırça al, hergün köpeklerini bu fırça ile tara. bu fırça tüm tüyleri alır ;)
ha birde taradıktan sonra özel tüy köpükleri satılıyor. ben buddy için kullandım. hem köpek güzel kokuyor, hemde tüyler manyak oluyor. dilersen bu köpüklerdende kullanabilirsin..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redge, 20 Ağustos 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
Evet patiler köpeklerim(nağmı değer çocuklarım) şuanda acayip tüğ döküyor çeşitli ilaçlar veriyorum ama hala döküyor acaba ne yapabilirim.Şuan da fabrikada duruyor allahtran orası çok sıcak olmuyor

Dip not:2 tane sivas kangalı biri dişi biri erkek

tüğ değil arkadaşım tüy,aklında bulunsun diye söylüyorum yanlış bilme[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...